Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
i-am propus sa isi dea sortu jos sa nu ii fie cald si ii dau sa isi lege un batic din ala cu banuti in loc de sortz
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
kawaichan spune:
Gata fetele,i-am dat eu report lui Alesicoo,sper sa ne ajute moderatorii,ca singurica vad ca nu se retrage.
Monica acelasi lucru voiam sa-l zic si eu dar dupa aia m-am gandit ca probabil o sa vina fete care nu-s prea active si care nu-s in tema cu motivul schimbarii parolei si asa cum inainte nu s-a tinut cont daca respectiva era sau nu in lista la momentul respectiv,ma gandeam sa evitam cumva.Stiu ca esti si tu om si esti busy,dar mai sunt fete active pe aici si poate se ofera si ele sa dea o mana de ajutor.Io daca sunt in zona pot sa pasez mai departe,iar de avut grija cui promit sa am
Raluca bine ai venit !
Mihaela 32+ cu baby Joshua
mimika spune:
raluca, bine ai venit. Poti sa dai datele pentru listuta. Bine, aida, cu imagini de-astea ne servesti tu. Barbati la bustul gol care fac curat. Vezi ca eu n-am mai prestat nimic de pe 17 decembrie, daaaaaa? Poate il visez pe husband-ul tau la noapte
32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
aidaciolac spune:
cristina_ana krantz iti trebuie e f buna cu enteroviroza ...
sa treaca
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Techila, nu-i frumos sa provoci un neuron gravid si nervos ca al meu, ca nu stii ce starnesti! ---------------------------------------------- Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
te rog frumos sa ma ierti, numai de la tine accept iertarea , sincer imi pare rau. orice as face sa ma ierti .
ia doi caini in brate, pupa-le botul si te calmezi imediat
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si
kawaichan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
te rog frumos sa ma ierti, numai de la tine accept iertarea , sincer imi pare rau. orice as face sa ma ierti . Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si |
Mihaela 32+ cu baby Joshua
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monica_dicut
Nu mi-l imprumuti si mie pe husbantu tau Ca al meu e plecat si n-are cine da cu apiratoru si e un jeg... |
Poti sa mi-l imprumuti si mie ? dar asa ...pentru peisaj...nu pt aspirat
Cea mai fericita 32 + cu
cristina_ana spune:
Aida, eu cred ca sotul asteapta acum si rasplata pentru cat de harnic a fost!!!
Noi te intelegem daca te retragi pentru 1-2 ore!!!
Asa am citit eu pe undeva, ca sa-i stimulam pe ai nostri sa faca mai des treaba prin casa, sa-i "premiem" cand o fac, si atunci poate se deranjeaza si ei mai des, ca au motivatie!
Mimika, m-ai facut varza de pofta!!! Mor aici, nu alta!!! Gata, hai sa nu mai vorbim de bunataturi!! Si cica trebuie sa tin si eu regim pentru enterocolita asta!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE
techila spune:
raluca, uelcom!!
mimika, ingrozitori doctorii si experientele de care ai avut parte, cred si eu ca esti revoltata, suntem noi, cand citim, d-apai tu. apropo de mirosuri minunate, casa mea este construita chiar in spatele fabricii Chipita, aia de face criossant....nu va imaginati cum miroase la mine in curte, cateodata te iau toti dracii...proaspat scoase din cuptor...ciocolata topita asa....oribil
cristina, pe tine mereu te loveste, trece una, vine alta....de la noi multi
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si