Mamici de zmeurici de iulie-august (73)
Raspunsuri - Pagina 13
noce spune:
Elena si Luisa, felicitari!
Sa va bucurati de minunile voastre!
Recuperare rapida, fara dureri si putere sa va cresteti puiutii!
Avem primii gemenasi!
Moni, le asteptam si pe printesele tale sa vina victorioase pe lume!
Am intrat asa pe fuga, din nou petrecem ultimul weekend in doi (poate asta chiar e ultimul). Ieri ne-am plimbat jumatate de zi, prin soare ca de obicei. Era cam gol in parc, cand am ajuns acasa am vazut la tv ca e canicula . La noi in parc parca nu era, dar cine mai stie, ca n-avem baterii la termometru.
Seara am aranjat pentru a nu stiu cata oara cuibul sa fie frumos, poate vine bb.
Azi mergem la Sf Nectarie la Radu Voda sa ne rugam sa vina bb sanatos . Am auzit de multe mamici care au nascut usor cu ajutorul sfantului.
Maine, de Sf Ilie, avem DPN! Sarbatorim cu renumita prajitura cu visine si cu caise , poate apare si sarbatoritul
39+ Filip
dpn 20 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
monica2008 spune:
ADRIANA ce fel de ceai bei tu?ca eu am numai de menta si tei.maine ma duc si eu sa caut BABY DRINK sa vad daca se gaseste si aici.bebe al meu a prins niste falci,promit ca maine pun si eu pozici
monica mamica fericita de denis stefan
tatto spune:
Buna fetelor, sintem doua leoaice(mama si fetita),putem face parte din clubul vostru?
ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro
http://en.fotoalbum.eu/tatto
meleea spune:
Intram si noi sa va spunem ca suntem bine, am ajuns acasa de vineri dar nu am fost in star sa intru la voi,abia azi pot sa zic ca mi-e bine. A fost greu si dureros da a trecut ,ne chinuim cu laptele care a aparut da e putintel si tre sa ma mulg ,puiul meu e tare pututros la tras pt ca la spital le turnau cu paharelul direct in gurita si acum sta ca un pui de gugustiuc si asteapta sa curga ,sper sa vina din belsug cat mai curand lapticul,ca nu vreau sa se obisnuiasca prea mult cu formula si ma stradui din rasputeri sa ajut lapticul sa vina.
De aseara a inceput sa-l doara burtica si am intrat pe siropel.
Este tare voinic Alex al meu,are niste pumnisori hohoho ,seamana cu amandoi ,Edi zice ca mai mult cu mine dar inca nu potr sa-mi dau seama exact.
O sa punem si poze dar mai incolo ca nu prea am avut chef de poze si nici timp, eu personal cel putiin sa vad ce recuperez de la cumnatul ca el a fost fotograful inca din sala de nasteere.
FELICITARI MAMICILOR CARE S-AU INTALNIT CU BEBEII!
ma duc in urma sa vad cat reusesc sa recuperez si revin
Meleea 38 Alexandru
Luni 13 iulie ne prezentam la spital
alexutza1181 spune:
Sunt o pritena a lui Alexutza si acestea sunt datele despre printzik.
19.07.2009, la ora 11:15, greutate 2.700kg, 46 cm., cezariana, Eliza Teodara, Spitalul Critas, Dl Doctor Stefan Marian
andreea c spune:
Buna mamici de zmeurici!
Imi pare rau ca nu am putut sa va scriu pana acum, dar nu prea reusesc nici macar sa citesc . Asta inseamna sa ai doi copii asa mici.
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si le urez si eu mamicilor care au nascut intre timp multa sanatate si lor si bebeilor.
Alexandra este o zmeurica foarte cuminte,papa laptic doar de la mami si doarme cate 3-4 ore. Seara iese in parc cu fratiorul si este foarte incantata.
Promit sa va scriu alta data mai mult caci acum trebuie sa ma duc la .
Va pe toate!
Aici sunt cateva poze.
Andreea 38+ si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
pogos spune:
alexutza, sa-ti traiasca zmeurica!!
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 3 zile