Mamici de zmeurici de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

In sf. am si eu timp de net.
Aseara am iesit in oras, am intrat pana la Mc si a inceput furtuna, asa ca inapoi spre casa.

Azi dim. a fost mai racorica asa ca am iesit la Zoo, toata trupa. Bb e cuminte in carucior, la fel ca si in casa.

Micaalsa pai de aceea o simteai tu in chilotei pe teo...la cat e de lunga...nu avea saraca loc sa se intinda.
Asa face si marco, ca si iulia...ii pune la jucarii pe langa el, pe el...numai plushuri...cica sa se joace si Edisor. mai nou ii canta: aproape de ureche si tare...bb doarme dus...s-a invatat cu galagia...asta e ...n-am cum sa-i izolez.
Euphoria tu faci si simti cum e mai bine. si asteptam revizia de o luna.
Motana stiu de la prima sarcina ca trebuie sa luam vitamine. acum nu stiu daca tot dintr-alea de gravide sau nu...am uitat sa intreb dr. Nu am luat nici eu.

s-a trezit bb. fug la cantarit, baita, alaptat. revin dupa...daca nu intervine ceva.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

am reusit sa citesc si eu din urma...domane cat mai scrieti

Felicitari proaspetelor mamicutze!!!

Bun venit bebeilor!!!

oooaaaauuuu au aparut si primii gemenuti!

noi suntem bine! mai greu cu odihna si relaxatul...suntem intr-o continua actiune
si noi ne-am chinuit multi ani pana am obtinut sarcina mult dorita in urma unui FIV !norocul nostru ca a fost unul si norocos!
chiar nu-mi vine a crede nici cum probabil cand se va naste zmeurica atunci vom realiza ca ni s-a indeplinit visul!!!
mai avem un pic si terminam si cu renovatul casei.....de-abia astept sa scap de praf si grijiile legate de casa...marti vine si sorela din Spania sa ne vada cu burtica si o sa stea sa-si vada nepotica
fff greu ne descurcam cu caldurile astea urate si eu mai am bufeuri e groaznic le am o data sau de doua ori pe saptamana mi-am facut analizele si mi-au iesit toate bune; parca calciu era la limita si ma gandesc ca atunci cand am starile de rau cu calduri si transpiratii si ameteli sa nu fie o scadere de calciu
am cumparat aproape tot, dar bagajul de spital tot nu l-am facut
pentru hemoroizi si eu folosesc tot Fitoroid dupa fiecare scaun si este mult mai bine de cand il folosesc...acum sa vedem dupa/...
am inceput sa am vise despre nastere ... cred ca sunt prea stresata de o nastere prematura...

pupici la toate gravidutele, mamicutzele si bebei

vally s36 Adelina

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Nu am mai apucat sa citesc tot din urma sa vad daca a scris cineva despre ce vreau sa va intreb : de azi dimineata ma doare spatele ca si cum ar veni menstruatia ... am luat de dimineata un no spa si ma mai lasat ... acum m-au apucat iar durerile ... sa mai iau unul sau sa stau asa poate se preg bb sa iasa ? Nu stiu ce sa fac ... si abia maine vine asistenta mea poate mai asteapta si el un pic .

Adela 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

adela, e posibil sa vrea bebele sa vina. deja este si termenul, vad ca ai 40 de sapt. poate totusi mai sta pana maine...

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Elenada,felicitari,mamica X 2 !!

Felicitari Luiza!

!!Bine ati venit pe lume dragi puiutzi!Sa traiti mult,sa fiti sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor!

La multi ani,Bibuga!!Sanatate si nastere usoara!

Moniland,pregatit bagajul?Cred ca esti atit de emotionata!Te cred ca nu crezi ca ti se intimpla tie,nici eu nu cred ca in curind voi fi mama de 2 copii...las'ca ne obisnuim rapid!
Tu la cit exact ai stabilit cezariana?

Eu am luat-o rau pe panta ,de joi numai sunt sigura ca vreau sa nasc la 38 s fix,pur si simplu mi se pare ca m-au programat prea devreme desi vad ca majoritatea dintre voi cu cezariene ati nascut la 38 plus/minus.Putin mi-a bagat si doctora in cap ca nu as avea semne de nastere,a incercat sa-mi amine cu citeva zile data dar nu a reusit(doctorul e prea aglomerat ...e asta un motiv plauzibil?!).Daca nu a reusit,a gasit si ea argumente cum ca totusi nu e prea devreme,bebe e mare(la nasuratori e peste 3 kg),am contractii(le am demult,de cind nu ma pling pe-aici?!),bebele e situat f jos.Am citit si rascitit ca 5% din copilasii nascuti cu cezariana planificata la 38 s,au probleme de adaptare...ma ingrozesc...stiti povestea cu drobul de sare .
Acum nu stiu ce sa fac...voi vorbi miine din nou cu medicul,ma enervez rau sa aud ca e aglomerat...copilul meu e cel mai important,la citi bani platim pt asigurarea privata pe care o avem,cred ca nu tre'sa depind de programul lui...
Cezariana am programat-o din mai,extrem de devreme(eram in sapt 27)...de unde sa stiu eu ca apuc 37 de sapt,cu tot cu contractii si bebe in kiloti?

Micalsa,f frumoase printesele tale.Sa-ti traiasca si voi pe linga ele si toata admiratia daca asa rpd te gindesti la bebe 3.

Motana,cum mai merge alaptatul?

mQQm,sar'mina pt informatii .Zilele astea m-am tot luat cu altele,nu am mai ajuns sa ma interesez de camera,sper ca zilele care vin,am mai mult timp.

Giova,cum l-ai alaptat pe bebe la Zoo?Eu cu fiica-mea nu prea aveam curaj sa ies asa mai lung in primele sapt,urla taaare daca nu saream cu lapticul in 2 minute si daca nu gaseam un loc potrivit,era dezastru ce urla de foame.Abia dupa 6 sapt s-a facut mai intelegatoare .

Iarasi numai stiu ce am mai citit si ce am mai vrut sa scriu ,mai viu eu in poiana cu zmeurici .

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutza1181

Sunt o pritena a lui Alexutza si acestea sunt datele despre printzik.

19.07.2009, la ora 11:15, greutate 2.700kg, 46 cm., cezariana, Eliza Teodara, Spitalul Critas, Dl Doctor Stefan Marian

FELICITARI ALEXUTZA si bine ai sosit desi un pic grabita ELIZA TEODORA, sa fii sanatoasa, papacioasa si sa le aduci parintilor numai bucurii.

Am adaugat-o si in listuta si am observat ca aveai al medic si al spital...ai schimbat pe ultima suta de metrii?

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am revenit si eu....
bb a luat 1 kg in 2 sapt. Nu-mi vine sa cred, dar uite ca a ajuns la 3600gr. daca statea in burta pana la termen (azi), se nastea cu cat zicea doctorul.

Miha eu am recoltat, nu e mare lucru...asa ca poti s ao faci, mai ales ca ei sunt platiti de CBC pt. asta.
Anemona eu golesc sanii dupa fiecare alaptat. de obicei, al meu goleste doar unul...asa ca pe celalat il mulg si bag la congelator. urmatoarea data il pun la sanul muls...caci nu pot sa-l golesc asa de bine ca si bebe.
Nu stiu ce sa zic de Infacol. eu il tin in frigi deocamdata, nu avem nevoie de el. ii mai dau cateva picaturi de sab Simplex, direct cu lingurita. daca mai bea din sticla lapte muls, ii poti pune acolo Infacolul. e rau la gust?
Inutsa bine ati sosit acasa. maine citesc si eu povestea si poate o scriu si pe a noastra.
Moniland in cateva zile iti vei vedea visul cu ochii. Nici atunci nu vei realiza ca sunt ale tale...dar nu va dura mult....
Nici eu care nu m-am confruntat cu asa ceva nu am realizat ca e bb al meu...nici la primul, nici la nr.2....ma uitam la Edi si nu-mi venea sa cred. Era la Clau in brate si parca mi se parea ciudat sa fie al lui.
Adriana bafta cu caratul si aranjatul lucrurilor. bine ca bea si doarme Anastasia bine. Edi trage la vanturi de mult...din maternitate si la greu...poate din cauza asta nici nu are colici. la fel si ragiae dupa papa....
Lorelay ma pun in locul surorii tale...te cred ca e emotionata de micutza.
Sanziana of....sper ca esti ok.
Noce tu tot prin caldura vad ca umbli, acum macar ai fost insotita.
Monica, Adriana bea ceai de fenicul+anason+chimen, pt. stimularea lactatiei si pt. colici. si eu beau la fel, dar mai putin...cam 1,5 l/la 2 zile...in schimb bag si alte lichide.
meleea bine ati venit acasa. refacere usoara si mult laptic. asteptam pozele cu Alex.
Alexutza felicitari! refacere usoara si mult laptic! Bine ai venit pe lume Eliza Teodora
Andreea_c ma bucur ca zmeurica e cumintica, doarme si papa mult. asa va creste mare.
Adela poate vine bb, sau poate mai sta pana maine, totusi. sa ne ti la curent, iubita.
Alina pai am plecat de la Zoo inainte sa-i dau papa. aveam si la mine cele necesare, la o adica ma bagam in masina si-i dadeam acolo.

va, fug la marco ca e tot calare pe Edi...cum chitaie putin e primul la el.
pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Noi am venit de la ai mei de la curte unde am serbato pe bunica pt cei 80 ani impliniti. Zi super azi...cu norisori si vant..perfect de stat afara..doar ca mie imi e greu sa stau pe scaun si nu mai zic de elefantii de la picioare. Oricum am rezistat eroic...

Stau si mai linistit ca dl dr a venit din concediu, maine avem control....tot maine e de garda si celalat medic de care imi zicea dr meu..deci daca e....e bine venit bebe. Sa trecem cu brio si de seara asta..sper sa dorm si eu mai bine ca se racorica..

Moni, Adela, Noce, Pogos..ce ziceti, e saptamana noastra ?

Burta mea cam face ce vrea ea..se intareste, ia diverse forme..asa ca ma duc sa stau cu elefantii in sus pe canapea la TV.

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

blanca, cred ca da. e saptamana noastra. nu cred sa o depasim.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Alina, maine seara dupa ce vb cu dr. stiu sigur cand va fi cezariana. Oricum maine voi avea 38 sapt si 5 zile . Bagajul l-am facut mai demult si nici nu m-am mai uitat in/la el.
Blanca, sigur eu rezolv problema saptamana viitoare.
Bafta maine la dr.!!
Giova, ma bucur ca nu sunt singura care nu crede ca are copii. Deocamdata in burtica dar sunt curioasa cum o sa gandesc cand vor fi la mine in brate. De tati nici nu mai vorbesc
FELICITARI ALEXUTZA!!!!! Sa fie sanatoasa Eliza Teodora si va creste mare si frumoasa!!!!
vally
adela, poti sa mai bagi un no-spa. Ai voie la 3/zi. Si daca trece inseamna ca nu e travaliu adevarat. Daca nu trece atunci vine bb!!!!

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

AMR: 3 ZILE

Mergi la inceput