Mamici de zmeurici de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Elena felicitari va doresc toata fericirea din lume

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata si de la noi

ieri am stat toata ziua la casuta noastra draga, nu va zic ca bebelina se treze papa si adormea singurica la loc, a stat aproape toata ziau afara, doar cand au venit cadurile mari am bagat-o in casa la racorica, dar si atunci a dormit, nici n-am stiut ca am bebe mic, normal in loc sa bag si eu somn am tot facut una alta
sper pana in we viitor s afim gata cu mutatul, deja am inceput sa caram haine
abia astept we viitor sunt curioasa cat o sa doarma bubulina noaptea , ieri a dormit si 4 ore , am trezit-o eu l aun moment dat ca imi explodau sanii, nu va zic cum manca...mi-a golit sanii imediat si a ras 70 ml de laptic praf

in rest e bine vad ca nu se plange de burtica, de ieri a inceput sa traga vanturi dar nu va zic cat ma bucur poate scap si de data asta de colici
eu in continuare beau ceai cate 3-4 l pe zi , poate si de asat nu o doare burtica
am inceput sa-i dau si ei ceai dupa ce bea bibe daca nu doarme ii dau baby drink pe care -l bea imediat credca ii e si sete ...adevarul e ca e si foarte cald

pupici

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

moniland felictari ca ai ajuns pana aici. mai ai si tu putin si-ti vezi visul cu ochii.

inutsa sa va traiasca bebita grasunica!

eu stau in asteptare, insa sper sa ajung pana miercuri...asa ca stau cum n-am stat pana acum...mai mult in pat.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Elenada, felicitari mamico! Sa va traiasca minunile!

Inutsa, am admirat minunea dolofanutza. E o dulce!

La mine in casa sunt 31 de grade...fara AC ne sufocam...Sa vedem cum ne descurcam cu bebe mic pe caldurile astea.

Icmanu, vroiam sa te intreb cum a fost dr Raica la nastere? Totul OK?

Fetelor care nasc zilele urmatoare, va tin pumnii sa aveti nasteri usoare si puiuti sanatosi!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Neatza si de la nou la ora 13
Asa de bine am dormit...pana pe la 10:30. S-a racorit bine afara, a si plouat si acum asa de bine e, racoare...
Vad ca activitatea a mai scazut pe forum, cred ca datorita caniculei...
Luisa si Elenada felicitari
Euphoria tu zici ca de la 33 sapt ti s-a lasat burta si numai la 39 ai nascut? Deci pana la urma nu depinde de lasarea burtii apropierea nasterii. Chiar aseara imi spunea o d-na ca atunci cand se lasa burta de iti intra mana de la stern pana la burta atunci in 3 zile nasti.
Eu azi aranjez hainutele in dulap ca deh avem acum mobila
Giova da am o sora in Italia care are 2 baieti si nu-ti spun ce incantata este de nepoata. De cate ori vb cu ea nu ma mai intreaba ce fac eu ci ce face Maya si o apuca plansul de emotii. Si ea si-a dorit mult o fetita dar Dumnezeu i-a dat 2 baieti. Dar nu ea vine la mine sapt asta ci cea mica. Suntem 4 frati, 3 fete si un baiat si asa imprasatiati... fratele in Bucuresti, sora cea mica in Valcea, eu in Oradea iar cea mare in Milano. Iti dai seama cand ne intalnim ce iese...
Sunt bucuroasa ca tocmai am vorbit cu mama mea care si ea este cu sora cea mare in Italia si mi-a spus ca mi-a trimis pachet cu lucruri pentru Maya Abia astept sa le primesc maine.
In rest eu sunt bine, cel putin cu psihicul, caci in rest am dureri de spate, de burta, de picioare, etc si am inceput sa cresc ca nu ma mai opresc. Burta se face de la o zi la alta tot mai mare, iar daca pana acum eram mandra ca nu am pus decat 11 kg azi de dimineata mi-a venit sa cand am vazut ca am deja 14 kg puse pana acum. Oare unde o sa ajung...
Hai ca m-am lungit ... cred ca vreau sa recuperez perioada cand am fost in spital
Va pe toate si va imbratisez cu drag

35+viitoare mami de Maya printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Hello!

Subscriem si noi tot 2 in 1 .

Aseara a fost groaza, am dormit doar cateva ore. Muream de cald, iar sotul meu iubitor nu isi gasea loc decat lipit de mine . Am adormit intr-un final pe la 5, iar la 9 m-a trezit tel.

acum ne facem frumosi pentru nunta la care mergem . A fost greu sa gsesc ceva de imbracat, insa si rochita asta e ok. Parul parca nu imi mai sta deloc. Am fost sa il intind, si acum e asa de pufos, dupa doar cateva ore. O sa trebuiasca sa il prind in coada, ca mi se pare ca este asa de mult...
Chiar, fetele care au nascut, a adevarat ca dupa nastere iti cade parul la greu???

Pupici!

37 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

felicitari Elenada,Inutza !

vad ca zilnic rasar zmeurici si zmeurele iar povestile voastre
radiaza de emotii si bucurie!

nu mai avem nici noi mult,zilele intra repede in sac.
bine ca s-a mai racorit,am suportat f greu ziua de ieri si alaltaieri.
bb misca din plin,contractii din plin si fiziologice si dureroase,dar inca nimic.e doar pregatirea.maine mai mergem la un control si venim cu vesti noi.
moni- iti tinem pumnii!
si tutoror fetelor care urmati sa nasteti!

v-am si am sters-o,vine sotul cu niste felii de tort

AMR12 zile
bibuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

bibuga

37+ Tudor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Crixia, da am citit toate mesajele, nu am ratat nimic (apropo, la multi ani frumosi, veseli si fericiti) dar sunt o puturoasa la scris, adica mai tot timpul a fost cate ceva de nu am avut timp sa scriu.

Felicitari, in primul rand, mamicilor, bine ati venit pe lume bebei frumosi, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti o viata frumoasa, frumoasa.

De cand nu am mai scris mi s-au intamplat urmatoarele: am fost la Bucuresti si am luat imunoglobulinele (cele frantuzesti) - sunt bine merci acum la frigider, l-am dus pe Codrin la mare o saptamana (pentru el a fost o mare fericire, pentru mine mai putin din cauza caldurii, dar in fine a fost ok), am intrat in concediu de odihna, iar de la 1 august imi iau prenatalul (a trebuit sa trag tare pe ultima suta de metri la servici sa imi termin lucrarile, fapt ce m-a obosit peste masura).
Intre timp au plecat ai mei la tara si eu singura ziua nu puteam sa am grija de Codrin (adica sa il scot in parc si sa ma plimb cu el - din cauza caldurii si din cauza de copil atomic) drept pentru care a gasit o gradinita cu program de vara si de o saptamana duc copilul acolo dimineata si il iau seara pe la 17.
Eram curioasa cum reactioneaza la gradinita mai ales ca aceasta o sa cam coincida cu momentul venirii bebelului si cam avem emotii legate de subiectul asta. Codrin ne-a facut o surpriza absolut placuta si a acceptat gradinita din prima zi, nu a plans, nu a vrut acasa si a mai vrut si a doua zi. Super!

Un alt motiv pentru care nu am mai scris a fost ca se apropie data de 25 si mai am acasa niste colaborari si trebuie a termin musai declaratiile, apoi vin bilanturile (cunoscatorii stiu despre ce e vorba) si tot asa. Sper sa imi termin treaba pana nasc.

Am fost vineri la dr si bebe are 2.800 grame si saptamana viitoare poate stabilim data nasterii. Poate desi cred ca mai dureaza.

Azi am facut una boacana: Am vrut sa pregatesc dusul pentru Codrin si am alunecat in cada, am crezut ca nu ma mai ridic de acolo. Vad ca mi-am revenit intre timp.

Si daca tot m-am apucat de scris: MC2008 , mie a inceput sa imi cada parul cam la vreo 6 luni dupa nastere si mi s-a subtiat foarte tare firul si asa a ramas. Cred ca mai raman cu trei fire dupa a doua nastere.

Sanziana s35 si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bibuga, cat pe ce sa-l faci pe bb de ziua ta. Sau inca nu-i tarziu. LA MULTI ANI!!!!
Adriana, alta viata la casa voastra in familie reunita.
Alinutza, ma gandeam ca sunt singura cu asa trairi.
Pogos, deci in curand si tu. Sigur saptamana viitoare iar va veni un val de zmeurici. La ce calduri au fost zilele astea numai bine se fac zmeuricile.
lorelay, probabil ai si retentie de apa si asta trage la cantar. Eu pe asta ma bazez la mine
Crixia, nu a fost usor, dar sunt norocoasa spre deosebire de alte fete care incearca, incearca si tot degeaba.

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

AMR: 3 ZILE

Mergi la inceput