despartire... dupa 6 ani

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psyche spune:

Buna emilia.
Nu te-am intrebat cum te simti si cum iti merge sarcina, sper ca esti ok. Scuze am fost putin absorbita de problemele mele.
Ti-am citit povestea si pot sa-ti spun ca am trecut si eu prin ceva asemanator dar mai rau, chiar. Am fost casatoriti 11 ani si inca 9 ani inainte de casatorie am stat impreuna(liceu si facultate). Am o fetita si incerc sa nu ma uit inapoi la ce a fost urat in casnicia la care eu am renuntat, eu am initiat divortul si tot eu l-am finalizat, divort presarat cu batai(am scos si certificat de la IML) amenintari, jigniri, m-a pacalit la partaj, in sensul ca eu am preluat masina si creditul ei din banca 750 de milioane in lei vechi pe 10 ani rate, masina care dupa o luna s-a stricat injectia si m-a costat de anul trecut pana acum reparatia ei vre-o 8.000 ron, masina la care cand a renuntat el a stiut ca are probleme pt ca o testase in service iar mie mi-a adus diagnoza electrica in care scria ca mas. functioneaza in parametrii normali, nicidecum diagnoza motorului si a injectoarelor defecte, bea zilnic cantitati insemnate si cand venea tarziu acasa era irascibil si cu chef de cearta si totul a plecat de la un bip pe telef. lui cu numele catalin, care s-a dovedit a fii de fapt o dsoara corina cu care avea o relatie,pe care mi-a dat-o la telef si se recomanda fata bianca, care imi spunea ca ea nu are nimic cu sotul meu si ca de fapt ea ar fi vrut o relatie cu el dar el nu a vrut...aberatii... si pe care a recunoscut in ultima faza a divortului ca o iubeste, aruncandu-mi in fata chestia asta ca sa ma faca sa sufar. Era orgolios, pleca mult timp de acasa, pe la amicii de pahar, de cateva ori ma jignit si m-a impins, mi-a bagat mana in gat de fata cu fetita etc, pot sa va povestesc pana maine, am divortat prin acord comun iar la usa judecatoriei mi-a zis "hai acasa.....atat" la care eu i-am spus" as incerca sa fac asta pt binele copilului dar da-mi un motiv pt care as face-o, spune-mi ca va fii bine, ca te vei schimba, ca vei renunta la bautura si plecat nopti de acasa...nu a fost in stare sa mai spuna nimic, s-a blocat drept pt care am intrat la judecator si am spus amandoi DA divortam. Asa s-a intamplat dar dupa o luna am aflat ca ma mai mintise cu venitul lui (salariul) pe care il luasem in calcul la stabilirea pensiei alimentare pt copil (avea in plus fata de ce stiam eu vre-o 1400roN) per total omul avea 3900 ron in mana, eu stiam ca are 2600 iar copilului ii dadea 500ron. Si atunci m-am enervat tare si l-am dat in judecata pt marire de pensie si l-am executat silit ca nu-mi platise 3 luni conf hot judec, etc...m-am aparat singura si am castigat ambele procese si recursul pe care mi l-a facut doar ca sa ma poarte pe drumuri..etc.Mi-a pus toata familia lui in cap care in timpul divortului a inceput sa ma "bombardeze" cu email-uri jignitoare si telef., copilul dat fiind situatia si stresul pe care le percepea mi-a facut o anxietate de separare (pe care intre timp am rezolvat-o) si tot asa. Deci se poate si mai rau, iar oamenii se schimba in relatii, mult de tot. Acum am o alta relatie in care sunt fericita si ne straduim sa-i facem un fratior sau o surioara fetei mele.
Restul vi-l mai spun data viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Multumesc frumos. Sper sa fie totul bine si sa trec cu bine de primul trimestru ca sa ma pot relaxa ca deocamdata sunt inca stresata ca abia maine merg la prima ecografie.

5+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Wow psyche prin cate ai trecut si tu...! Bine ca s-a terminat si sa-ti ajute Dumnezeu sa mai faci un copilas.

5+

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Multumesc din suflet.
Si tie la fel, sarcina usoara si nastere la termen.

Mergi la inceput

Buna Emilia. Am fost in concediu si nu am mai intrat pe site. Tu Ce mai faci esti bine? Cum te simti? Cum e sacina? M-as bucura tare sa aflu ca esti bine si bebele este sanatos. Te pup

Mergi la inceput

Buna. Si eu am fost un pic in concediu. Suntem bine, multumesc de intrebare. Abia astept ecografia de saptamana viitoare (pe 14).

9+

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput