despartire... dupa 6 ani
Raspunsuri - Pagina 8
babyblue spune:
mercic. e prea devreme. nu stim.:)
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
5+
emilia.m spune:
Buna fetelor. Am vesti bune: pe 11 iunie am avut cununia civila!
Sunt super fericita!
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
blackgirl0 spune:
Felicitari penbtru casatorie si casa de piatra! Sper din suflet ca nu te-ai casatorit cu gorila descrisa in prima postare de aici.
sieulafel spune:
Felicitari draga mea !! Casa de piatra, dragoste si armonie, liniste si impliniri !!!
emilia.m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Felicitari penbtru casatorie si casa de piatra! Sper din suflet ca nu te-ai casatorit cu gorila descrisa in prima postare de aici. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Normal ca nu. M-am casatorit cu un barbat minunat pe care l-am, cunoscut dupa despartirea de cel cu care am fost 6 ani.
Am si implinit un an de la casatoria civila intre timp si 9 luni de la cea religioasa.
<hr noshade size="1" />
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
My_Lady0091 spune:
Felicitari!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
emilia.m spune:
ardna, am inceput deja sa fac asta
5+
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
ardna11111 spune:
citat din mesajul lui emilia.m ardna, am inceput deja sa fac asta 5+ Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto |
Emilia, nu-mni vine sa cred!!! Bravo!!! felicitari!!! viata ta a luat o intorsatura superba!!! sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de bebelus.
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+