ciclu la 21 de zile-am sanse sa am copii?
As vrea sa va intreb, daca am un ciclu neregulat, in sensul ca imi vine tot la 3 saptamani, la 21 de zile, am ceva sanse sa raman insarcinata sau s-ar putea sa am probleme? Mentionez ca intotdeauna am fost asa, de la 13 ani
Raspunsuri
kitzy spune:
Si cm-ul meu e tot cam pe acolo, 21-24...si uite ca am o fetita sanatoasa tun 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
ivanoiuadela9 spune:
Mie imi venea si la 2 luni si acum sunt insarcinata cu al 2-lea copil...asa ca nu este nici o problema, stai linistita poti ramane insarcinata .
INGERAS24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ivanoiuadela9 Mie imi venea si la 2 luni si acum sunt insarcinata cu al 2-lea copil...asa ca nu este nici o problema, stai linistita poti ramane insarcinata . |
bb_yasmi spune:
si mie imi venea aiurea rau de tot si la 35 si la 37 chiar 42 de zile.....si am ramas insarcinata dupa o luna jumate de incercari....desi tot asa ca si tine ma stresam ca nu pot ramane gravi din cauza asta....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
INGERAS24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi si mie imi venea aiurea rau de tot si la 35 si la 37 chiar 42 de zile.....si am ramas insarcinata dupa o luna jumate de incercari....desi tot asa ca si tine ma stresam ca nu pot ramane gravi din cauza asta.... Va multumesc din suflet. Mi-e atata de teama ca din cauza ciclului nu voi avea copii niciodata si mi-i doresc din suflet. Voi ati urmat vreun tratament pentru asta? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
raluca30 spune:
sanse sa ramai sigur ca ai atat timp cat ai ovarele intregi(ma refer la vitro)...in rest nu stiu ce sa-ti zic la un ciclu asa scurt trebuie sa mergi la doctor pt monitorizarea ovulatiei sa vada daca ai folicul si in ce zi se sparge...ovulatia e cam la jumatatea perioadei,in cazul tau poate sa fie in a 10a zi de la venirea ciclului,dar fara eco nu se stie niciodata sigur...bafta
brunadria spune:
ingeras24,nu e nici o problema ca ai ciclu la 21 de zile ..
si eu il am la 22 zile, atata timp cat totul e in regula(ovare , trompe)poti sa ramai ..asta inseamna ca ovulezi in z10 sau z11..
sper la treaba si sa vi cu un beta mare , repede..![]()
ivanoiuadela9 spune:
Ingeras24 nu am facut nici un tratament pentru a ramane insarcinata . Ma rog
sa ne dai cat mai curand vestea ca esti

Adela 40 sapt 
INGERAS24 spune:
Atunci as putea face un control si sa ii spun ginecologului CA VREAU DOAR SA VAD DACA AS PUTEA AVEA COPII?
kitzy spune:
Un control inainte de a ramane insarcinata e chiar foarte indicat. Eu am facut si control pe masa si eco sa vad daca totul e ok.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)