ciclu la 21 de zile-am sanse sa am copii?

ciclu la 21 de zile-am sanse sa am copii? | Autor: INGERAS24

Link direct la acest mesaj

As vrea sa va intreb, daca am un ciclu neregulat, in sensul ca imi vine tot la 3 saptamani, la 21 de zile, am ceva sanse sa raman insarcinata sau s-ar putea sa am probleme? Mentionez ca intotdeauna am fost asa, de la 13 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si cm-ul meu e tot cam pe acolo, 21-24...si uite ca am o fetita sanatoasa tun

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Mie imi venea si la 2 luni si acum sunt insarcinata cu al 2-lea copil...asa ca nu este nici o problema, stai linistita poti ramane insarcinata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INGERAS24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ivanoiuadela9

Mie imi venea si la 2 luni si acum sunt insarcinata cu al 2-lea copil...asa ca nu este nici o problema, stai linistita poti ramane insarcinata .
Si nu ai facut nici un tratament pentru a ramane insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si mie imi venea aiurea rau de tot si la 35 si la 37 chiar 42 de zile.....si am ramas insarcinata dupa o luna jumate de incercari....desi tot asa ca si tine ma stresam ca nu pot ramane gravi din cauza asta....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

si mie imi venea aiurea rau de tot si la 35 si la 37 chiar 42 de zile.....si am ramas insarcinata dupa o luna jumate de incercari....desi tot asa ca si tine ma stresam ca nu pot ramane gravi din cauza asta....
Va multumesc din suflet. Mi-e atata de teama ca din cauza ciclului nu voi avea copii niciodata si mi-i doresc din suflet. Voi ati urmat vreun tratament pentru asta?

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

sanse sa ramai sigur ca ai atat timp cat ai ovarele intregi(ma refer la vitro)...in rest nu stiu ce sa-ti zic la un ciclu asa scurt trebuie sa mergi la doctor pt monitorizarea ovulatiei sa vada daca ai folicul si in ce zi se sparge...ovulatia e cam la jumatatea perioadei,in cazul tau poate sa fie in a 10a zi de la venirea ciclului,dar fara eco nu se stie niciodata sigur...bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ingeras24,nu e nici o problema ca ai ciclu la 21 de zile ..
si eu il am la 22 zile, atata timp cat totul e in regula(ovare , trompe)poti sa ramai ..asta inseamna ca ovulezi in z10 sau z11..
sper la treaba si sa vi cu un beta mare , repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Ingeras24 nu am facut nici un tratament pentru a ramane insarcinata . Ma rog sa ne dai cat mai curand vestea ca esti

Adela 40 sapt

Mergi la inceput

Atunci as putea face un control si sa ii spun ginecologului CA VREAU DOAR SA VAD DACA AS PUTEA AVEA COPII?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Un control inainte de a ramane insarcinata e chiar foarte indicat. Eu am facut si control pe masa si eco sa vad daca totul e ok.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput