Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-11

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

karinuta
cand ai fost la dr.Uscatescu nu aveai nici o analiza de trombofilie facuta ?
Ai facut analizele in dimineata respectiva?Si presupun ca nu trebuie sa mananci sau sa bei apa inainte de analize?
Si in functie de rezultatul analizelor primesti sau nu tratament?
Multumesc !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_81 spune:

luck cand te duci la d-na Uscatescu nu coteaza daca ai sau nu analizele facute. Daca le ai ti le ia in considerare, daca nu, ti le face ea. Multa bafta

Voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinuta spune:

luck , aveam facute analizele la synevo , de aceea am si fost la dna dr.Uscatescu, deci eu stiam diagnosticul si m-am dus pt schema de tratament, dar mi le-a refacut si a iesit acelasi rezultat: trombofilie.Ba mai mult i le-a facut si sotului, spunandu-ne ca ar fi ffff riscant sa facem copii daca ambii am avea aceleasi mutatii genetice.Din fericire el nu a avut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

cris , karinuta
multumesc frumos pt raspuns !!!
Cu cat timp inainte v-ati programat?
Programarea se face la telefon sau prin mail?
Eu as vrea daca se poate sa ajung la dna dr prin septembrie !Mi-am facut la Synevo profil trombofilie screening si mi-a iesit antitrombina III sub limita.Dr de la mine din oras mi-a spus ca nu e o problema de trombofilie si nu necesita tratament dar , parca , pt o siguranta mai mare as vrea sa ajung si la dna dr inainte de fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinuta spune:

luck , nu este nevoie de programare.Eu am sunat cu doua zile inainte de a pleca la Bucuresti si asistenta dnei dr mi-a spus ca dna dr.este in fiecare zi , sa vin intre 7 si 10 dimineata pt recoltare , iar dupa ora 14 dupa rezultat si schema de tratament.Totusi eu iti recomand sa suni macar cu o zi inante pt ca nu cumva sa fie plecata dna dr.(in iulie de ex. a fost la un congres asa ca eu am asteptat sa se intoarca cam o luna).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_81 spune:

Neata fetelor!
Nimeni pe aici....
Fetele mai vechi pe unde sunteti...aaa..stiu ..ati plecat in vacanta
Profa,Avalon,Mcrisa,Danny...... vroiam sa va intreb si eu ceva

Voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

crissss,sunt pe aici,dar sunt acasa si nu mi-a mers netul 2 zile.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

him,pana acum nici o fata nu a zis ca i-a testat sotul.o fi ceva nou.deci chiar daca anal sunt facute,le reface .pai mie la genetica mi-a dat rasp dupa 3 sapt.aici cum de la da pe loc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui danny1

him,pana acum nici o fata nu a zis ca i-a testat sotul.o fi ceva nou.deci chiar daca anal sunt facute,le reface .pai mie la genetica mi-a dat rasp dupa 3 sapt.aici cum de la da pe loc?

ba da, pe mine m-a chemat data viitoare si cu sotz, dar a zis ca probabilitatea este ffff mica, avand un copil sanatos.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

Buna, fetelor!
Va rog mult, ajutati-ma. Care este nr de tel la care pot sa sun pt o consultatie la dna dr Uscatescu?
Va multumesc si DD sa va dea bebeii mult asteptati!

Mergi la inceput