FIV de toamna 9

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaliutza spune:

Multumesc din suflet tuturor pentru urari si sa va dea Dumnezeu si voua bucurie in suflete si multa ,multa sanatate.
Gabi ,iertare ca nu ti-am raspuns mai devreme ,insa de-abia azi ne-am intors acasa ,si eu care sunt zapacita secolului nu am luat laptop-ul cu mine si nu am avut cum sa intru pe site . Ma bucur insa sa vad ca am fost primita cu bratele deschise printre voi,asa cum nici nu ma-am asteptat .
Noi suntem programati pe 23 oct.,nu stiu daca suntem in acelasi lot ,insa cred ca cel mai bine ar fi sa te sun si sa ne vedem daca ai un picut de timp ,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

si eu sunt programata la dr ancar pt 23 oct; pina atunci trebuie sa fac dozarile hormonale; poate ne vedem la medsana; suntem 3 pina acum, nu?
gabi, iti va da tratament si totul va fi bine, sa fii sigura de asta; tot impreuna vom ramine pt fiv in februarie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Bunadimineata!

Astazi trebuie sa sun la Medsana pt setul 2 de analize,adica cele din secretie.Sper sa numai fie vreo minune si aici.Sarcina scoate lucruri rele si ;lucruri bune la suprafata.
Oare daca le rog pe fetele de la laborator imi trimit analizele la ginecologie?
Joi il sun pe Ancar sa se uite pe analize si sa-mi dea tratament.Am facut dozarea hormonala de ziua 2.M-am dus in bacau la o "proasta"(nu pot sa-i spun altfel care imi spune...dar nu aveti vene...auziti voi de parca as fi extraterestra.Nu-mi gasea venele pt ca le am fff.subtiri.A gasit ceva si m-a durut ingrozitor sa-mi ia o fiola pt analize.La noi au costat 700000 lei analizele de ziua 3.Rezultatul abia pe 10 octombrie cand mi-a spus sa-l sun si sa vedem ce tratament urmam mai departe.
Nu stiu cand vin in Bucuresti pt ca eu fiind "veche"se pare ca discutam la telefon.
Eu cred ca o sa ma mai duc in Bucuresti dar nu la Ancar daca nu ma vrea pe acolo ca sa-l stresez.O sa merg la Indagra si sa-i iau ghetute si salopeta de iarna motanei mele.
Voi ati inceput analizele hormonale?
Amaliutza...sigur ca ne putem vedea.Noi (adica eu si Moni)iesim afara dimineata la ora 10.00 si apoi dupamasa la ora 17.00.Acum ca este mama mea la mine putem sa ne vedem la pranz sau dupamiaza.Poti sa ma suni.Trebuie sa insisti pt ca nu aud din prima telefonul.
Sambata avem botez\la restaurant.Cat se mai da la un botez cand nu esti ruda f.apropiata?

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ce fac fetele din toamna?Numai intra niciuna pe forum?Ralu,Pia,Anemona,Monbb,Denisa...

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Sunt Gabi, pe picior de plecare la dentist pentru "curatenia" de toamna... Cu analizele stai linistita ca oricum la gineco le trimit pe-astea de secretie.
Alte vesti nu am deocamdata. Macar celelalte fete au inceput tratamentul, eu inca nu, mai astept.
Gata si septembrie! Mi se pare mie sau timpul asta a inceput sa zboare deja?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dimineata fetelor, eu vesti prea bune nu am, am fost ieri la Niculescu pt.menstra care nu se mai opreste, diagnostic :metroragie, dereglare hormonala, facut eco:ovare polichistice, dat tratament: vitamina A forte, supozitoare Capricon plus Ergomet, daca in 3 zile nu se opreste sa merg din nou la el. Am vb.si despre FIV vom face acum dar deocamdata sa rezolvam aceasta problema, cred ca voi ajunge cu FIv-ul cam pe la sfarsitul lui noiembrie inceputul lui decembrie, vom sta de vb.in detaliu data viitoare. Din pacate nici dr.Cocei nu este momentan la spital cica vine la sfarsitul lui octombrie, il are pe sotul ei bolnav operat la cap, nu stiu prea multe amanunte.
N-am intrat zilele acestea ca n-am avut acces la net, la servici mai mult nu merge si acasa se tot deconecteaza incat ma lipsesc sa scriu de n ori un mesaj.
Gibito au sa vzi ca toate analizele vor iesi bune, nu te mai speria din orice.
Ralu si inca cum zboara timpul, nici mie nu-mi vine a crede ca iar am luat-o pe drumul FIV-ului, sper ca de data asta sa reusesc.
Fetelor va doresc la toate multa sanatate si peste cateva luni sa anuntam aici reusitele noastre.
Anemona saptamana aceasta o sun pe dna. din Ungaria, inca odata multumiri. Ai gasit Pregnyl?
Va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Fetelor, sunt aici, doar ca nu am mai nimic nou. Astept sa incep trat de stimulare, asta cred ca va fi abia saptamana viitoare, asa ca pana atunci astept.
Va pup si ca urez si voua o asteptare cat mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Fetelor dragi, buna dimineata, mai exist si eu inca, dar voi avea cateva zile fff aglomerate si nu stiu cand voi mai putea intra pe forum.

Oricum, am citit tot pana acum.
Anemona, Ralu - va tin pumnii. Nu m-ai uitat asa-i, Raluca, cu injectiile???Vezi, vezi, ca acusi apelez la tine si la timpul tau...Oricum, m-a mai linsitit si Pia si monbb, ok, am inceput sa 'ma mai imprietensc' cu ideea celor 20 de intepatuti..

Amaliutza - La multi ani!!!

Oanamagda, esti tare, imi place de tine te-ai dus la amandoi. Da, Niculescu asa este- uneori cam dur, nu te lasa impresionata de asta, isi schimba atitudinea si in functie de disozitie si de cum incepe sa te cunoasca. Deocamdata, intre Giulesti si Ancar avantajul sigur este cel al banilor - la Giulesti e mult mai ieftin.Si e ff bine ca faci analize complete, incl. endocrinologice. Cred ca asta ar trebui sa fac si eu si nu inteleg de ce Niculescu mi-a spus ca imediat dupa ciclu ( adica aceasta sangerare, care a inceput miercuri, am aliminat 2 cheaguri cu ceva tesut??- si tot nu se mai opreste odata, ea nefiind prea abundenta totusi..??)vom incepe tratamentul ptr FIV.
Asa fara analize sau cu analize in paralel???
Si asa, pe uterul asta stresat, cand Corina, uite, si tie ti-a spus dr-ul ca trebuie sa stai min2 luni!!! Exact asta mi-a spus aseara si prietena mea dr., ca trebuie lasat uterul sa-si revina neaparat!!
Anterior unui FIV, incercare stresanta ptr organism,trebuie min. 2 luni sa nu iei nici un fel de medicamente,etc, sa fie un uter odihnit, cum am facut eu 3 luni de vara. Nu am luat nimic - ca poate de aceea am si ramas..

Daca Niculescu vrea sa incep acum?? Eu nu sunt de acord. SIMT ca nu e bine. NU, Ralu, sa NU crezi ca fug de frica acum sau ca renunt, NU!!
SIMT eu ca trebuie sa-mi odihnesc organismul, sa fac in liniste toate analizele si sa cam lasam FIV-ul pe primavara ... tocmai ptr a avea sanse mai mari de reusita..hmmm, ce zici?? Pia, tu ce zici???

Pia, si dupa ce opresti metroragia asta, incepi FIV-ul???

Mai, Gabitule, tare esti nostima - sa stii ca si eu cand am draci pe mine, mai bine nu ma urc la volan, dar ma controlez totusi... inca nu am omorat pe nimeni..
Cum e cu Chlamidia aia??? Aia trebuie neaparat sa iasa negativ si daca nu, s-o tratezi de URGENTA!! Ai ceva simptome din cauza ei - mancarime, ceva ???

Fetelor, va p[up si fug!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cored spune:

Salut fetelor,
nici eu nu prea am avut noutati dar nici timp sa intru pe net. maine astept cu nerbdare sa fac prima injectie si sa incheiem contractul. ma roade totusi o intrebare. mie mi-a spus sa fac dipherelinul in ziua 21. dar daca in cele 21 de zile s-a instalat o sarcina? poate un miracol... in prospect am citit ca aceasta injectie nu se recomanda in caz de sarcina. nu ar trebui sa verifice mai intai? am sa intreb maine la medsana dar va fi doar asistenta. in rest, asteptarea asta e foarte grea si lunga ... va pup si sa auim numai de bine.

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cored spune:

Anca,Gabi chlamidia trebuie tratata neaparat din cauza ca este nociva pentru sarcina si mai ales ca se hraneste cu si eu am avut probleme si mi s-a recomandat claritromicina 10 zile (nu mai stiu exact prescriptia). efectul a fost sigur si garantat. intr-adevar e destul de scump medicamentul dar nu irita stomacul si este foarte bine absorbit. trebuie sa ia si sotul altfel il iei degeaba.
anemona, am inteles eu bine sau nu se gaseste Pregnyl. eu am tot amanat sa cumpar dar am sa ma interesez si eu pe la farmacii.

corina

Mergi la inceput