FIV de toamna 9
Raspunsuri - Pagina 8
gabid spune:
Poate Cloe are dreptate.Si in timpul sarcinii tratamentul de sustinere se da in functie de analize.La mine erau dureri de burta si de spate(iminenta de avort)plus cerclaj pt ca aveam decolaj.
Utrogestan se da in timpul sarcinii si la sarcinile normale asa ca sunt si sarcini normale cu probleme.
La mine analizele hormonale inainte de sarcina erau date peste cap si doar cu hormoni mi-am revenit ca sa se prinda sarcina.Acum mi-e teama sa nu fie la fel pt ca la mine la fiecare ciclu ma doare spatele si burta.
Am inceput sa iau echinaceea,septilin si spirulina pt intarirea organismului.Am un organism f.slab si sensibil chiar daca eu la propriu nu sunt asa de slaba.
La urmatoarea consultatie trebuie neaparat sa vorbesc si problema mentinerii sarcinii.
Sa dea Dumnezeu sa iasa bine analizele hormonale pt ca sa numai am probleme asa de mari.Eu credeam ca toate sarcinile fIV sunt ca a mea dar se pare ca nu.
Gabi si Simonica.
gabid spune:
Bine ca am reusit sa duc sarcina pana la 32 de saptamani.Nici nu aveam astampar.Ar fi trebuit sa stau in pat dar eu nici gand sa stau...Cred ca pe mine trebuie sa ma interneze ca sa stau in pat.
Ma rog din tot sufletul pt voi toate ca sa fie bine!
Gabi si Simonica.
gabid spune:
Pentru voi va fi mult mai usor!Noi faceam odata pe luna 300 km dus+300 km intors pt consultatie la drumurile din Romania.Acum cel putin drumul este mult mai bun.La un drum de acest fel trebuia sa iau cu 3 zile inainte 7 jumatati de duvadillan pt ca sa nu am contractii.
Deci pt fetele din provincie ,daca eu am resusit in acest fel o sa reusiti si voi!
Gabi si Simonica.
gabid spune:
Salut!
Sunt tare suparata!Nu stiu ce sa fac!mi-e asa de teama!astazi am aflat rezultatul analizelor care este dezastruos.
CMV(citomegalovirus)/IgG 98.1pozitiv(trebuie sa fie negativ valoare <15)
RubeolaIgG 291.5 pozitiv(trebuie sa fie negativ valoare<5)
Chlamydya pozitiv trebuie sa fie negativ
Serologie Epstain-barr virus capsid pozitiv
Cine stie cum trebuie sa iasa aceste analize?Ce ma asteapta?
Gabi si Simonica.
anemona spune:
Gabi, nu mai plange degeaba, ca nu e dracul asa de negru!
In ce priveste CMV si rubeola te pot lamuri eu, IgG inseamna anticorpi din cauza unor infectii mai vechi, asta inseamna ca rubeola ai facut, deci e chiar bine (asta se face o singura data in viata, deci nu mai ai cum sa faci, e super!) iar cmv de asemenea ai facut, dar daca e doar IgG e ok, pt ca inseamna anticorpi vechi. Daca aveai IgM la cmv pozitiv, asta insemna ca ai o infectie acum, dar IgG am si eu la cmv si mi s-a spus ca nu e pb! CMV poti sa mai faci, dar deocamdata ti s-a detectat faptul ca IN TRECUT ai avut contact cu virusul.
Despre celalalt rezultat nu stiu, trebuie sa intrebi.
gabid spune:
Anemona,multumesc mult!Culmea ca numai o parte a analizei este pozitiva si o parte a anlizei este negativa.la fel este la toate care le-am enumerat.Am intrebat-o pe mama mea daca am facut rubeola si mi-a spus ca da ,ca sunt si vaccinata.Mama mea mi-a spus ca am facut toate bolile posibile in afara de hepatita.Anul trecut in vara a facut Simonica rubeola si nu am luat de la ea nimic.Nu stii ce o fi CMV-ul asta?Cu chlamidia stiu ca am mereu probleme si Ancar mereu imi face tratament.
Dupa ce am aflat rezultatele am fost asa de suparata ,nu stiam ce sa fac...am sunat-o pe dr de familie dar ea mi-a zis ca trebuie sa vada analizele ca nu poate sa-mi dea rezultatul la telefon asa ca astept dupaamiaza sa merg la ea.
Sa dea dumnezeu sa nu trebuiasca sa fac tratamente suplimentare!Mi-e teama sa nu ma duca la FIV in vara!!!
Va pup,
Am luat masina,pe Simonica si pe mama mea si am plecat in piata.Era sa o busesc de cateva ori si era sa o dau si pe fata cu capul de geam la ce frane am pus.Sa nu faceti ca mine!Sa nu plecati cu masina la nervi!
Gabi si Simonica.
anemona spune:
Haide mai Gabita, ce naiba! Pai ce fel de eroina a noastra esti tu daca te sperii asa repede?! Si daca mai mergi cu Simonica in masina, pune-i centura ca nu se stie despre ce Ig iti mai amintesti si...
Tie cine ti-a recomandat sa faci test pt Ebstein Bar? Ti-a zis Ancar sau ai vrut tu? Te intreb pt ca virusul asta da mononucleoza infectioasa si asta e o boala destul de rara, nu am mai auzit sa se faca teste la femei inainte de sarcina pt asa ceva.
Chlamidia mie mi-a iesit negativ si in sercetie si in sange, nici IgG nici IgM.
Te pup.
gabid spune:
Bunadimineata si o saptamana minunata tuturor!
M-am mai linistit putin!Fie ce'o fi!O sa fac tratament si gata!
Curand trebuie sa incep si eu serviciul.O sa-mi fie greu dupa 2 ani jumatate de stat acasa.Peste 2 saptamani Simona implineste 2 ani.Nu-mi vine sa cred!Parca ieri ramaneam insarcianta si am nascut_o...Este asa de mare!Sper ca zilele acestea sa schimbam poza de pe forum care este de un an de zile pusa si sa o punem pe Simona de acum.Obraznicuta,rea,egoista...adica ii trebuie o surioara sau un fratior.
Asa o sa fie si bb-ii vostri la 2 ani pentru ca sunt sigura ca vor fi la fel de alintati ca Simona.Nu da nimanui nimic si ia de la ceilalti copii jucariile.
Voi ce faceti?Nu a mai scris nimeni nimic in week-end!Nici eu nu am avut timp pt ca l-am avut in vizita pe fratele meu cu bb-le de varsta Simonei.
Ce fac Fiv-uletii?
Gabi si Simonica.
asi spune:
Buna fetelor!
Va doresc sanatate maxima si Domnul sa ne ajute si sa faca minunea ca toamna asta sa numaram cat mai multi bebici.
As vrea sa stiu daca vre-una din voi a facut FIV sau inseminare la Cluj.Sau toate v-ati orientat spre Bucuresti?
Pupici si bebici
ASI
gabid spune:
Se face FIv in Cluj?Au reusite?Toate fetele de aici fac in Bucuresti.O singura fata a mai facut in Timisoara dar nu a reusit acolo.
Gabi si Simonica.