FIV de toamna 9

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

daca a zis ziua 2 sau 3 , atunci fa-o in ziua 3! si Succes!
Te pup
Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Oana si noi incepem dozarile.Mie mi-a dat doar analize de ziua 2 si cand am rezultatele sa-l sun ca sa imi dea tratamentul mai departe.Maine e ziua 2 si poimaine 3.Cred ca poimaine voi face cele 4 analize hormonale.
Eu zic sa mergi si la endocrinolog pt siguranta.Poate chiar iti gasesc motivul pt care nu s-a prins sarcina.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

gabi, succes la dozari; sa dea domnul sa fie toate in limite normale;
da, asa zic si eu, nu strica si parerea un dr endocrinolog, mai ales ca la mine asta e buba..sarcina s-a prins ,dar nu s-a mai dezvoltata; am citit pe net cite ceva si cica nu prea ar fi explicatii, se intimpla si gata; femeile nu au probleme de fertilitate pot sa aiba sarcini biochimice, dar sa nu stie, luind-o ca pe o intirziere de menstruatie; si eu astept sa fac dozarile sa vad cum mai stau cu hormonii; eu le voi face cam pe 8-9 oct cred;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Gabi, prima zi de ciclu se considera prima zi completa (cel putin asa mi-au explicat la clinica). Deci ziua 1 la tine ar fii maine caci ti-a venit abea la ora 12. Iar dozarile hormonale aici se fac in ziua 2 (adica cam 2 zile jumate daca tii cont de ziua incompleta). Bofta la analize.

Anemona: Inceput bun de FIV, sa fie cu ochisori! Si eu am zis la fel , injectiile de supresie nu sunt o problema deloc...deci Anca, deja ai doua marturii proaspete.

Amaliutza: La Multi Ani, sa fii fericita si sanatoasa , sa te bucuri de bebitele care va veni cat de curand!

Corina: Ma bucur sa aud de tine. Din pacate asa este, nu sunt expplicatii pt pierderile de sarcina dar sa lasam trecutul acum. Concentreaza-te pe viitor si cine stie cum scapi doar c-o inseminare

Raluca: Pt ce incepi tu acum tratamentul? M-am incurcat in denumiri, tot aveam senzatia ca tu asteoti un anumit moment ca sa faci transferul si inteleg acum ca mai trebuie facut si un tratament. Oricum nu mai ai mult nici tu, curand intri in linie dreapta.

Cloe: Sper ca toate bune la tine. Ai grija de bebuti si tine-ne pumnii!

Fetelor, care stie cam in a cata zi de injectii de supresie, trebuie sa-ti vina "rushii"? Sau cum a fost la cele care au facut deja? La mine a inceput in ziua a4a si e in plina forta. E bine, e rau?

Va pup pe toate, o zi buna
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Gabita, hai sa te lamuresc eu. Chestie sigura, ca acum am aflat-o sigur. Mie mi-a venit ciclul luni seara la 20:00 si am sunat la dr ca sa-mi spuna ce sa fac si m-a intrebat la ce ora mi-a venti, ca trebuia sa fac injectia in a 2-a zi de ciclu. I-am zis ca la ora 20 si a zis ca daca este dupa 18:00 se considera abia a doua zi prima zi. Sper ca ai inteles, ca vad ca nu sunt si eu in stare sa ma exprim. Dar cert e ca desi mi-a venit luni seara la 8, am facut injectia miercuri, miercuri fiind considerata a dupa zi de ciclu. Deci daca ti-a venit inainte de 6 seara, se pune ziua, daca nu, se incepe calculul de a doua zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Multumesc mult,o sa incep analizele in ziua 3,adica sambata.Sper sa lucreze laboratoarele pt analize.
Oana,daca nu ies analizele perfecte nu'i bai!ancar iti da tratament si se rezolva.Eu la primul FIv le-am avut pe toate date peste cap!Ai incredere in Ancar ca iti rezolva si problema uterului.Eu aveam uter infantil,f.mic(cica e cauza de steriliatte )si cu tratament s-a rezolvat.La ET deja aveam uter perfect ca dimensiune.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Amaliutza, La Multi Ani si sa ti se implineasca visul cat mai repede!!

Gabi, sarcina FIV este o sarcina normala! Tratamentele nu trebuie sa continue 6 luni ca la tine. Tu se pare ca ai avut ceva probleme si de aia a trebuit sa faci atata tratament si imi pare tare rau ca te-ai chinuit - sper din tot sufletul ca urmatoarea sarcina sa o duci mult, mult mai usor! Eu de la 8 saptamani nu am mai luat nici macar porgesteron, nimic - si ma simt f. bine si sarcina este perfect normala, chiar daca am gemeni. Nici nu simt ca sunt insarcinata, nu mi-a fost rau decat de cateva ori, nu sunt obosita deloc! (sper sa nu cobesc acum...) Depinde f. mult de organismul tau, nu depinde de faptul ca e FIV sau inseminare sau natural. Sunt femei care raman insarcinate natural si fac tratamente si stau la pat din luna a 4-a. Deci nu are de-a face cu aia. Asa ca fetelor, nu va speriati va rog - nu va asteptati la o sarcina grea si cu multe probleme si tratamente doar fiindca faceti FIV! Fiecare sarcina e altfel!

Referitor la cat de multi embrioni se transfera - aici depinde de varsta - doar dupa 35 de ani se pun 3, iar dupa 40 de ani maxim 4. Sunt uimita ca la Medsana se transfera atatia. Stiu ca se face "selective reduction" ulterior daca s eprind prea multi, dar am auzit ca e f. traumatizant.

Tututor celor care au inceput tratamentul sau urmeaza sa inceapa, va doresc din tot sufletul succes! Va citesc tot timpul, dar scriu mai rar.

Va pup,
Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Cloe, tare bine imi prind incurajarile tale si starea ta in general, caci incerc sa ma pregatesc pentru orice varianta, dar mocnesc undeva in adancul sufletului un presentiment ca va fi bine si pentru mine de data asta... Am avut un an greu, dar pana la urma a fost bun si frumos si tare as vrea sa se incheie de-a dreptul apoteotic!

Monica, inainte de ET voi pregati endometrul printr-un tratament cu Cyclo-Progynova (pastilute), iar cu cateva zile inainte voi incepe sa iau si Utrogestan (oral si vaginal). Atat am de facut, dar in iunie am dat gres! Am raspuns minunat la trat. pana cu patru zile inainte de ET cand, stupoare!, mi-a venit ciclul si toata frumusetea de endometru s-a dus... Bine totusi ca s-a intamplat in timp util, caci tocmai se pregatea decongelarea embrionilor si as fi pierdut primul "pachetel" (dragul si iubitul meu "pachetel"!!!). Exista diferente insa fata de incercarea din iunie: pe de-o parte acum am facut trat. trei luni cu anticonceptionale pentru chistuletele care se pare ca au provocat atunci ciclul (eram destul de recent dupa hiperstimulare), iar pe de alta parte acum voi face doar doua saptamani tratament, spre deosebire de patru, cate am facut data trecuta. Si mai mult, acum sunt mai "coapta", mai desteapta si mai frumoasa si evident... mult mai modesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Raluca, esti o dulceata de fata, simpatica si haioasa foc. Ne ridici f. mult moralul. Si eu va citesc zilnic, dar scriu mai rar ca nu am deloc noutati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Si pe mine m-ai facut sa rad Raluca...merci, am inteles acum si ma gandesc cireaso sa mergi sa te culeaga daca tot esti coapta! Ca desteapta si frumoasa esti fara nici un dubiu, pacat ca o sa te eclipseze bebita cand vine dar ca o mamica iuibitoare ce vei fii, o sa accepti.

Cloe, sunt de acceasi parere, sarcina in sine depinde de fiecare organism si inafara de faptul ca am citit ca sarcinile FIV sunt mai expuse la riscul pierderii in primul trimestru, derularea e aceeasi cu una naturala.

Numai sa dea Dumnezeu sa ajungem si noi la etapa asta.

va pup pe toate si fug ca ma tot striga sotul sa-mi faca injectia.

Mergi la inceput