MONTIGNAC (124) ...in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 16
puisorul spune:
Melany, dar de ce nu e monti salata mea?
Maya, Gety, felicitari ca va tineti de treaba .
Azi incerc sa fiu si eu conforma, sa vad daca reusesc pana la sfarsitul zilei.
Meniu:
MD: cereale cu lapte slab
P: salata de naut cu pui
C: grisine cu masline
Reteta de grisine am luat-o de pe culinar si o gasiti aici http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/13268/Retete-Montignac-Strudel-placinta-cu-diferite-umpluturi/. Eu nu le-am facut picante pt ca a mancat si pitica mea din ele. Am facut saptamana trecuta o portie si au fost grozave. Asa ca azi mai execut o portie mare.
O zi frumoasa si conforma
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GETY Raportez si eu: doar - 200 gr., adica 70,6. Trebuie sa fiu mai cuminte saptamana asta, de maine am ocazia sa merg pe jos acasa, asa ca imi propun sa scad sub 70 kg. saptamana asta. Asa creste Maria Diana www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.6,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc! Bravo!!! Puisoare parca mi-aminteam ca nautul are indice glicemic marisor...sau poate gresesc. |
andanii spune:
melany nautul are indicele sub 35 si e ok chiar combinat cu grasimi
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
puisorul spune:
Multumesc Andanii pt lamurire. Ma gandeam ca am luat-o eu pe aratura . Si hai afara din butoi ca vin cu biciul pe spatele tau .
Cred ca o sa revin la bunul obicei de a scrie aici meniul pt ca asa mi-e rusine sa fac abateri grave . Pana acum am respectat meniul, acum se coace si ultima portie de grisine asa ca am si cina asigurata alaturi de un iaurt degresat
andanii spune:
deci trebuie sa ma provocati da ????
stagnez , da nu stiu cum nu sunt in stare sa ma mobilizez sa o iau din loc ... la naiba cu norii negrii deasupra capului meu care nu ma lasa sa fiu relaxata si sa-mi vad de treaba .... ce sa facem , mai avem si depresii ... din pacate
eu am copt vinere si am sa fac cand ma intorc la 22 , acuma plec cu copilu la dans .... si am sa fac vienete umplute , va zic diseara sau maine dimi cu ce si cum
va pup
deci provocati-ma da ???? asa mai ies din barlog vorba melanyei
puisorule cu placere
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
maya_m spune:
Ganduri necurate la ore tarzii.. miroase asa ispititor in bucatarie..dovlecei umpluti cu carne de pui si legume din belsug.. va rog legati-ma...
puisorul spune:
Maya, ai rezistat ispitei sau ai cedat? Vreau si eu reteta de la dovleceii umpluti ca nu am facut niciodata.
Haideti la
O zi frumoasa
vias spune:
...sper sa ma iertati ca intru la voi pentru cu totul altceva.
Alex, este un copilas de 1 an si 3 luni...dar acre are deja 2 operatii la inimioara si urmeaza a 3a in 9 zile.
La semnatura mea gasiti mai multe informatii.
Va rog, cele care puteti, sa ne ajutati sa-l ajutam pe Alex, acum cand inca se mai poate face ceva!
Multumesc
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
melany72 spune:
Andanii, hai ma ca le depasim, da-le in ma-sa de kg.Nu merge acum ca e vara,eu stau, mai iau, mai dau...chestii.Ce nai.ba sa fac sa ma bag cu capul la fund.No way.
Ce sa facem daca asta suntem,nu suntem slabaturi .Suntem cu tendinta de ingrasare, unele sunt mai norocoase, altele trebuie sa se lupte.Astea suntem noi.
Vinetele alea umplute suna tare imbietor, dar sunt pe principiul gatit la limita cat e copilul in deplasare.Gatesc destul in restul timpului.
Azi avem ciuperci pleurotus in program...nu stiu cu ce altceva.
Mi-am mancat deja cerealele cu chefir.
A, ieri am tras 2 ore la sport, azi am numai o ora de cardio in program ca vine cosmeticiana sa ma defriseze.
De abia astept vinerea sa fug la munte!!!
O zi mi-nu-na-ta!!!