MONTIGNAC (124) ...in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 15
maya_m spune:
MERCI PUISORULE,am facut din proportii egale de faina si tarate acum pt prima data sa vad cum imi place dar o sa incerc si cealalta varianta cu mai multe tarate...am pus si seminte de in dar nemacinate ..are ceva daca le-am pus intregi..... oricum a iesit super abia astept sa mananc cu salata de vinete ca pana acum o serveam pe felii de ardei
puisorul spune:
Maya,daca semintele sunt intregi se elimina nedigerate. Ma bucur ca iti place painea. Eu am crescut proportia de tarate pt ca se pare ca faina integrala nu e "chiar" integrala. Si am mai gasit la un plafar tarate amestecate de orz, ovaz, secara, grau si mai pun si dintr-astea.
Melany, se numeste faina proteica de canepa sau asa ceva si e verzulie. E intr-un plic de nylon transparent si e destul de scumpa.
Un weekend frumos sa aveti
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
maya_m spune:
Buna fetelor
PUISORULE de care faina integrala folosesti... eu nu am gasit decat faina neagra de la BANEASA.. oare e buna ca eu ma bucur si de asta.. oricum n-o sa exagerez cu wassa..sper
melany72 spune:
Puisor te-am intrebat de unde ai luat-o nu cum se numeste.
maya, evita faina " colorata".daca nu scrie pe ea,faina integrala de grau nu e buna. Incearca la plafar, e mai sigur.
Fetele eu am fost un pic la servici, vreo 4 ore, am rezolvat niste probleme, am venit acasa si am bagat o fripturica la cuptor si am luat pranzul in familie.
O sambata si o duminica placuta tuturor.
puisorul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melany72 Puisor te-am intrebat de unde ai luat-o nu cum se numeste. maya, evita faina " colorata".daca nu scrie pe ea,faina integrala de grau nu e buna. Incearca la plafar, e mai sigur. |
Scuze, am luat-o de la plafar.
Are dreptate Melany cu faina neagra. Daca nu scrie pe ea ca e integrala nu e buna.
Azi am facut o salata de naut: naut fiert, piept de pui fiert la abur si apoi prajit un pic cu condimente, castraveti murati taiati feliute, branza telemea si maioneza cu smantana .
Si eu sar dintr-o abatere in alta. Sper ca din septembrie sa revin la regimul normal. Luna asta stau mai mult acasa la parintii mei si e greu sa tin dieta .
O duminica frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
maya_m spune:
Seara buna fetelor
se pare ca m-am pripit cu faina neagra -mi-am facut stoc nu gluma- 5 kg am luat.. m-am gandit ca e baneasa si e calitate garantata .. la treaba cu coloratul nu m-am gandit..e inchisa la culoare se vad tarate prin ea si-am luat-o de buna ..acum n-am ce face asta e...o sa pun mai multe tarate eventual fulgi de ovaz ..
melany72 spune:
Puisoare, suna demential salata ta...ne-monti e adevarat.
Mama maya dar ai luat un bax!!!
Feteleor, mergem inainte ce sa facem.Eu ma multumesc ca macar saptamana asta a fost cu sport.Fructe bag la greu...
maya_m spune:
MELANY pt inceput am luat 2kg iar a doua zi am mai luat 3 ..asa sa fie
azi dimineata cantarul si-a spus cuvantul-92..nimic nou sub soare ..mai mult de 1kg pe saptamana nu merge nicicumce-i drept nu ma pot abtine de la fructe- orice mi-ai face- in categoria asta intrand si lebenitama consolez cu gandul ca poate fi mai rau de-atat de acum inainte ca incep sa apara prunele si mai incolo strugurii si astea sunt slabiciunile mele si chiar nu stiu ce-o sa ma fac ca de renuntat la ele nu renunt nici
melany72 spune:
Hai ca le termini sigur ...auzi 5 kg...
E bine 1 kg pe saptamana pt ca nu se intorc asa usor...
Haideti fetelor, ce faceti?
GETY spune:
Raportez si eu: doar - 200 gr., adica 70,6. Trebuie sa fiu mai cuminte saptamana asta, de maine am ocazia sa merg pe jos acasa, asa ca imi propun sa scad sub 70 kg. saptamana asta.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.6,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!