Pensiune Baile Felix
Raspunsuri - Pagina 3
marius spune:
Vezi tu Daria - cand le chemam la o inghetata o bere se dau cu treburi... nu ne iubesc.
Apropo - cum ramane cu iesitul la o inghe' asa ca intre noi oradenii?
PS - dam lectii la altii
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
szivarvany spune:
Deeeci total offtopic: io vin cu mic cu mare Pana la urma, in ritmul asta, ne vedem jos in parcare si mancam o inghetata de la abc
Da` pe mine sa va bazati
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
bb_yasmi spune:
am ajuns acasa dar am zis ca merita sa spun ca am fost la strandul felix care intr-adevar e la standarde europene!!! e aproape identic cu strandurile de la unguri!!! mi-a placut mult!!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
ducky spune:
la hotelul Perla din 1 mai am vazut ca au o oferta de inegalat la inceputul lui septembrie cu doar 180 de euro pentru 6 nopti cu mic dejun pentru 2 persoane adulte si un copil, plus sedinte de masaj, sauna si tot felul de activitati pentru junior.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
gabibociort spune:
Buna. Noi ne-am intors in 2 august de la Felix, am fost cazati la pensiunea Miruna. Mi-a placut sederea la Felix - 1 saptamana - dar am fost in Oradea de 2 ori, Felixul este totusi mic. Dar este ok. A, mai tot timpul am mancat la Casa Romaneasca, super ok mancarea, pe gustul nostru.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky la hotelul Perla din 1 mai am vazut ca au o oferta de inegalat la inceputul lui septembrie cu doar 180 de euro pentru 6 nopti cu mic dejun pentru 2 persoane adulte si un copil, plus sedinte de masaj, sauna si tot felul de activitati pentru junior. Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
intr-adevar, am vrut si eu sa fac cateva sedinte de masaj (nefiind cazata la hotel) dar trebuia sa imi fac programare.... asa de multi erau care aveau pachet cu masaj inclus (+ alte facilitati).
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007