Pensiune Baile Felix

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Vezi tu Daria - cand le chemam la o inghetata o bere se dau cu treburi... nu ne iubesc.
Apropo - cum ramane cu iesitul la o inghe' asa ca intre noi oradenii?
PS - dam lectii la altii

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deeeci total offtopic: io vin cu mic cu mare Pana la urma, in ritmul asta, ne vedem jos in parcare si mancam o inghetata de la abc
Da` pe mine sa va bazati

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns acasa dar am zis ca merita sa spun ca am fost la strandul felix care intr-adevar e la standarde europene!!! e aproape identic cu strandurile de la unguri!!! mi-a placut mult!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

la hotelul Perla din 1 mai am vazut ca au o oferta de inegalat la inceputul lui septembrie cu doar 180 de euro pentru 6 nopti cu mic dejun pentru 2 persoane adulte si un copil, plus sedinte de masaj, sauna si tot felul de activitati pentru junior.

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Buna. Noi ne-am intors in 2 august de la Felix, am fost cazati la pensiunea Miruna. Mi-a placut sederea la Felix - 1 saptamana - dar am fost in Oradea de 2 ori, Felixul este totusi mic. Dar este ok. A, mai tot timpul am mancat la Casa Romaneasca, super ok mancarea, pe gustul nostru.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky

la hotelul Perla din 1 mai am vazut ca au o oferta de inegalat la inceputul lui septembrie cu doar 180 de euro pentru 6 nopti cu mic dejun pentru 2 persoane adulte si un copil, plus sedinte de masaj, sauna si tot felul de activitati pentru junior.

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

intr-adevar, am vrut si eu sa fac cateva sedinte de masaj (nefiind cazata la hotel) dar trebuia sa imi fac programare.... asa de multi erau care aveau pachet cu masaj inclus (+ alte facilitati).

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput