Pensiune Baile Felix
As dori o pensiune recomandata pentru o noapte la Felix in wekend pt o familie cu un copil unde v-ati simtit bine care sa aiba parcare .
Va multumesc ,Simona
Raspunsuri
Ana68 spune:
Pensiunea Iza,la intrarea in Baile Felixcum vi dinspre Beius,Pestera Ursilor.Pensiunea e de 2 margarete,camerele mari,baie si bucatarie comuna,parcare in curtea pensiunii,are loc mare cu gratar si de stat la iarba verde si noi am platit,anul trecut,pe o camera cu 3 paturi,in luna Iulie 90 lei pe noapte.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
bb_yasmi spune:
ana are si loc de joaca??? intreb pt ca ma intereseaza si pe mine pt saptamana cealalta 2-3 zile.
EDIT: acum am citit din nou: are baia la comun?????
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
elyanne spune:
Noi vrem sa mergem aici:
http://www.perla1mai.ro/
Este la Baile 1 Mai, nu Baile Felix... dar sunt aproape una de cealalta...
inlove spune:
Am fost saptamana trecuta la Vila Andreea chiar la intrare in Felix dinspre Oradea. E o vila foarte frumoasa cu camere mari, cu frigider, cu baie in camera, jos o bucatarie ultra(cu de toate). Are o curte interioara foarte mare si o piscina mare. E relaxant dupa ce vii de la baie sa petreci acolo. Ideal si pt copii. E foarte aproape de Strandul Felix unde merita sa mergi(e curat si pe gustul tuturor), dar cam scump.
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inlove Am fost saptamana trecuta la Vila Andreea chiar la intrare in Felix dinspre Oradea. E o vila foarte frumoasa cu camere mari, cu frigider, cu baie in camera, jos o bucatarie ultra(cu de toate). Are o curte interioara foarte mare si o piscina mare. E relaxant dupa ce vii de la baie sa petreci acolo. Ideal si pt copii. E foarte aproape de Strandul Felix unde merita sa mergi(e curat si pe gustul tuturor), dar cam scump. |
multumesc frumos de postare , chiar era una din optiunile mele vila andreea. acum sa vad dc gasesc locuri...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
simonaflo spune:
Va multumesc de raspunsuri o sa incercam in weekend daca nu si cu cazare pe loc.
SIMONA
bb_yasmi spune:
am facut rezervare la vila CHRISLAND (in baile 1 mai). sper sa fie ok, din prezentare mi-a placut, mai ales ca are piscina!!
_
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elyanne Noi vrem sa mergem aici: http://www.perla1mai.ro/ Este la Baile 1 Mai, nu Baile Felix... dar sunt aproape una de cealalta... Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07) |
buna
azi am fost prima zi la piscina la hotel perla care este superba!! in pretul biletului de intrare ai inclus si sauna si aparate de fitness si sezlong.
hotelul arata si el f bine.
_
elyanne spune:
bb_yasmi saru'mana pentru detalii...
Eu ma gandeam sa ne cazam direct acolo, la hotel.
Mi se par ok preturile pt septembrie... cu intrarea la piscina inclusa si cateva sedinte de masaj (nu mai retin cate) plus restul care le-ai spus tu...
Acum daca imi spui si tu ca este f. bine... nu mai am nici un dubiu... eu n-am fost acolo... doar ce vazusem la ei in site...
bb_yasmi spune:
elyanne, dupa prima zi petrecuta aici m-am gandit sa iti spun urmatoarea concluzie: daca vii special pt aceasta statiune iti spun : NU SE MERITA DRUMUL!!!!! macar cauta cazare in baile felix (nici acolo nu e superb!!!). noi am venit, de fapt sotzul a venit cu treburi si eu am venit cu el sa ma relaxez cateva zile. statiunea 1 mai e o plictisealaaaaa uriasa, atat are frumos piscina de la hotelul perla.
daca ai vreo intrebare iti spun de la fata locului....
_