Pensiune Baile Felix

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In 1 mai e muult mai putin interesant decat in felix.
bb_yasmi - vii la o inghetata ?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

marius, nu pot ca sunt cu sotzu'.... sincer eu inca nu am gasit nimic interesant aici.....am fost si prin felix in seara asta, acolo macar e mai multa lume, terase, galagie.....,,...e mai ok, e un pic mai atmosfera de statiune.....in schimb in baile 1 mai parca esti la tzara si toata lumea merge la nani la ora 22.....

edit: citisem ca ai scris ca e mai interesant aici decat in felix....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

marius, recomanda mi te rog,daca stii, un restaurant sau ceva unde se mananca bine in baile 1 mai.
mersi frumos.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sotu' poate sa bea o bere de exemplu sau de ce nu o inghetata daca ii place. Era doar o idee - si in limita disponibilitatii. Doar nu stam departe unii de altii eu sunt doar la 15 km de voi. Poate vorbesti cu el si iesim o ora la un schimb de atmosfera.

In 1 Mai nu stiu sa recomand - este mai retrasa. Dar de ce va agatati doar de 1 Mai? In Felix sunt multe terase. Pana in Oradea nu are sens sa iesiti pentru o masa dar eu as iesi la o adica.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

cum e statiunea "baile felix"?

eu am fost ultima oara acu 10 ani si era cam darapanata.

mi-ar placea mult sa mergem, dar vreau si loc de joaca etc etc

nu mai tin minte, in ce perioada sint infloriti nuferii si lotusii?

merci!!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aha... deci cand n-am nevoie de balamuc acolo trebe sa merg
Galagie am incontinu in jurul meu... asa ca n-ar strica niste zile linistite...
Iar daca vin cu toata trupa singur facem atmosfera mai tarziu de 10 seara
Ma gandeam ca de acolo putem pleca de dim. pana la Budapesta si ne intoarcem seara... nu prea stiu cati km sunt... era o idee

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

La Baile 1 mai,pensiunea Selina e foarte frumoasa,cu loc de joaca,piscina cu apa termala,restaurant.Noi suntem cazati aici si suntem foarte multumiti,iar copiii nu se plictisesc.Mergem seara in Baile Felix,care sunt foarte aproape,unde e aglomeratie,galagie,mie nu mi-a prea placut atmosfera.Locuri de joaca nu am prea vazut,decat parculetul statiunii si ceva jocuri gonflabile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Aha... deci cand n-am nevoie de balamuc acolo trebe sa merg
Galagie am incontinu in jurul meu... asa ca n-ar strica niste zile linistite...
Iar daca vin cu toata trupa singur facem atmosfera mai tarziu de 10 seara
Ma gandeam ca de acolo putem pleca de dim. pana la Budapesta si ne intoarcem seara... nu prea stiu cati km sunt... era o idee

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

De la Oradea la Budapesta sunt cam 260 km. Noi facem cam 3 ore, dar pana la aeroport, care e inainte de Budapesta cu vreo 20 km.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hop si io
Deci nu beti voi o bere cu oradenii ? Nici macar la o inghetata nu veniti ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

din pacate eu nu pot, maine plec, am venit cu treburi, si-a dat (LUAT!!!) sotzul licenta la oradea!!

si ca sa revin, pt elyanna: astazi am fost toata ziua la piscina la hotel perla, e frumos, curat + ce am scris data trecuta. acum seara am luat lina la restaurantul hotelului perla (alta optiune nu aveam aici!!!) si mancarea a fost grozavaaaaaa!!!!!! portia mare si fff bune. preturile ok pt un restaurant!!

cam atat. fug ca avem de sarbatorit in seara asta.....

_

Mergi la inceput