Albinute & bondari de mar-apr '07 (123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

REIN, unde ai vazut poze de la Tusnad? Cum putea fi altfel acolo cu trei fete pline de viata!

Laura , poze tale nu se vad...

Gata am gasit pozele de la Tusnad

Mergi la inceput

Roxiii, esti bine? ti-a dat verde la plecare?

Da ce-i cu inactivitatea asta pe forum? toata lumea in concedii? Ce va pasa... mai avem un pic si sper sa plecam si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Iaca fac eu activitate, dar de mine sunteti satule...ca-s tare activicioasa...3 mesaje pe o pagina..pfuu

Eu vad pozele Laurei cu printesa cea cocheta. Kmi, ai ramas la concert ....ca nimic nu vezi azi?

Eu n-am monstruletul cel mare...ca e in tabara, drept care o smotocim pe monstruleata mica toata ziua.

Haidee Roxiii, haide Roxiiii!!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare

La multi ani Mady!...sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri frumoase

Roxii tinem pumnii sa fie bine si maine sa vii acasa

Diana super dragut colajul...de personaj nu mai zic nimic...e tare dragut si in largul lui acolo....cred ca ii e foarte bine acolo

Laurmar o dulcica Printesa ta cu ochelari...fruntea sus ca o sa fie bine

Am vazut week la Tusnad...cu fete cochete si Raul la patrat.....frumos

Tzuna vacanta placuta in continuare

Si cam atat..ca nu imi mai amintesc

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

gata, am verdeleeee, vin acaaaaaaaaaaaaas, pazeaaaaa. pfiuuuu, mi-a mai venit inima la loc ca eram cam panicata in sinea mea.

no acu sa comentez putin ca nu ma pot abtine....la Tusnad, minunaaat si frumoooos, numa ce fetili astea m-or facut pe la spate, au vazut ca is departe de lumea dezlantuita si s-au dezlantuit ele acolo. Ca de eram io acasa si pe picioarele mele nu va calca numa ursu si vulpea noaptea, venea si coana roxana. Las ca tura urmatoare nu mai scapati.

Raul la patrat?!? cum adica? nu e niciunul cu capul patrat.... poate e unul mai aiurit dar celalalt e bilingv, n-auzi, de unde patrat.

Of diana, cred ca ti asa un dor de Alex..... mie mi un dor de rares si is de mult mai putina vreme departe de el....

Laura, capul sus si razi la frumusetea aia smechera de pe caluti si trenulet.

Mergi la inceput

am ramas cu gandul depaaaaarte Kitty, dar am reusit si am vazut-o si pe Arianna si pe Alex, foarte frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Roxy Doamne ajuta ca vi acasa,macar tu ai "scapat".

Kitty super pozele de la Tusnad,ce bine ca v-ati distrat.

Acum sa va spun ceva,la cat sunt de speriata cu toata chestia asta ce credeti ca am facut am ales sa-mi faca biopsia doar cu spray local,parca sunt nebuna dar eu urasc acele si am zis ca mai bine suport durerea,dar in cazul in care nu voi rezista se trece la anestezie locala,imi cer scuze sper ca nu va innebunesc cu asta dar simt ca voi ma ascultati si mi-ati ridicat f. mult moralul va iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ma iertati ca sunt asa absenta. Am avut o perioada "minunata" care vad ca nu s-a terminat inca... si nu mai am energie pt nimic.

Laura, cu Dumnezeu inainte! Ne rugam pentru tine, stiu ca e usor sa iti zicem "moralul sus" si ca e greu de facut... dar incercam si noi sa te incurajam. Incearca www.crestinortodox.ro/acatiste/67060-acatistul-sfantului-nectarie-al-doilea-acatist" target="_blank">sa citesti asta, in fiecare zi cat de mult timp poti tu. Pe mine m-a intarit si m-a ajutat sa ma calmez.

Noi am tinut-o tot intr-o distractie. Teo a facut o alergie, nu stim de la ce, ii tot apar bubite urate rosii si umflate prin tot felul de locuri... i-au iesit doua masele, si cred ca ii ies si cele de jos.
Radu e incredibil de miorlait. Urla continuu, si cand mananca urla. In timp ce urla, a mai crescut un pic, a cazut in cap din leagan (m-am crucit cum a putut sa se dea peste cap sa sara din el cu toate chingile, centurile si adancimea jumper-ului...), a facut roseola, si nu suporta sa stea singur = fara mine nici 10 secunde, fiecare iesire din camera pentru orice (lapte, pipi, adus mancarea) soldandu-se cu urlete de cel putin juma' de ora de dispera toti vecinii cat si angajatii bancii de la coltul strazii.
Pe mine dupa ce m-a muscat cainele, m-a lovit o infectie in ureche, inca sunt surda, am avut niste dureri cumplite... probleme cu CM, cred ca trebuie sa merg pe la doctor ca sangerez si nu se mai termina ... plus nervii intinsi la maximum cu Radu cel miorlait...si Teo care isi cere partea.
Am fost la mare cateva zile, eu intr-o ureche, TL in cumlea spumelor si nervilor (asa e el...) si copiii cum putura si ei... cosmar nu concediu, cel putin pentru mine.
In fine, hai sa nu fiu rea, copiii s-au distrat, le-a placut plaja, nisipul, apa, plimbarile pe faleza si noul lor carucior.
Poze daca vreti, am trimis pe mail invitatie, si aici, cum a dormit Teo in picioare cativa km buni

Va pup pe toate, si Doamne ajuta sa vina vremuri mai linistite!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Rox o veste foarte buna .....te asteptam si cand ajungi vezi ca esti datoare cu poze din concediu

Laurmar...daca tu te crezi in stare ...faci cum simti tu .....noi suntem alaturi..... sa fie bine

Ada m-am prapadit de ras....cred ca era tare rupt de obo Teo daca a reusit sa adoarma asa

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Laura, sunt sigura ca nu o sa simti mare lucru la biopsie, fii curajoasa! Eu am facut operatie pe col pe viu, mi-a taiat suprafata cu rana, se cheama conizatie sau electroexcizie. Acum nu mai am nimic, nici nu se mai cunoaste si am facut si cei 2 copii.
Curaj, am gandit si eu ca tine, Dumnezeu insa nu ne lasa!
Si conteaza sa ai mare incredere in medicul care iti face asta, sa fie f. bun.

Mergi la inceput