Albinute & bondari de mar-apr '07 (123)
Raspunsuri - Pagina 5
radcarmen spune:
La multi ani Mady!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate si alor tai si sa ai parte numai de lucruri bune!
Laura, sunt gandul alaturi de tine si sa nu te sperii de nimic. Orice ar fi se va vindeca pentru ca e descoperit la timp. Si gandirea pozitiva face foarte bine. La mine cel mai mult m-a ajutat sa nu mai citesc nimic despre diagnostic pe net pentru ca spaima crestea exponential. M-am impacat cu ideea ca am o anumita boala si ca trebuie sa traiesc si sa o inving daca se poate si daca Dumnezeu ma va ajuta!
Capul sus si totul va fi bine! Medicii de obicei arunca diagnosticul inainte sa faca analizele care il confirma sau infirma si sadesc in inima pacientilor teama si deznadejedea pentru ca mai tarziu totul sa se infirme, de cele mai multe ori. Doamne ajuta!
Pupici!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
roxanici spune:
La Multi Ani Mady!!!! sa fii sanatoasa si sa iti indeplinesti toate dorintele. (scuze pt intarziere)
io is mai binisor...maine vine dr sa ma vada.... da doamne sa ma lase sa plec marti cu avionul ca daca nu mai stau aici 2 saptamani ca sau tb sa vin cu escala pt ca peste o saptamana nu mai sunt locuri la avionul direct spre domania......ufff, e asa ce complicata situatia.....
carmenefr spune:
Si noi, cu intarziere,
La multi ani Mady !
Noi diseara o sa mergem la restaurant cu finii, sa sarbatorim 1 an de la cununie.Sa vedem cum ne-om descurca cu fetele( teodora si finuta de 6luni) , poate or sta si ele linistite, sa ne tihneasca si noua mancarea. Sau nu ??
o duminica frumoasa (si racoroasa) tuturor.
Kitty spune:
La multi ani, Mady!
Savureaza-ti din plin anii tineri, ca te descurci foarte bine in toata privintele!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
madybulancea spune:
va multumesc din suflet.....nu am avut o zi prea buna ieri!!!!
lauramar ma rog ptr tine!!!!
fetele de ieri razvi a inceput cu jucaria este a mea,nu mai da nimic din ale lui,si a inceput sa impinga copiii...nu stiu cum sa reactionez,cum sa ii explic....voi va confruntati cu asta????
aaa si mai sunt copii care beau lapte cu bibe atat dimi la 5-6 cat si seara la culcare????
va multumesc ink o data ptr atatea cuvinte placute!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Varsta razvan
Kitty spune:
Am avut niste zile traite la maxim. Am avut o oferta de nerefuzat pt we si pana joi seara a trebuit sa rezolv muuuulte, cu bunica, cumparaturi, bagaje pentru plecarea noastra si pentru plecarea lui Raul in tabara - ca noi ajungeam acasa sambata seara si duminica dimineata el pleca.
Asa ca vineri dupa servici ne-am urcat in masina si am plecat spre Tusnad. Orele petrecute acolo n-au ajuns la 24...dar a fost atat de intens totul. Ane a intrebat la un moment dat daca se poate sa ne mai fi vazut doar odata, atat de ...de cand lumea parea ca ne cunoastem.. Au fost de toate...povesti si ras, si foc si noapte alba si nostalgii si pozne de-a copiilor si gulasul facut de mama Anei si La moara la fagadau ...la un Santal (nume de cod) si balaceala in Olt, si iarba prin par si ploaie artificiala - cu furtunul si vulpea in curte....si ursul in vizita noaptea pe la 2 cand mai eram numai noi fetele in foisor, de am inghetat cu totul de spaima...La 5 dimineata nu ne induram sa ne ducem la culcare,la 8 copiii au dat desteptarea, dar a meritat din plin.
Si am vazut din nou doi copii deosebiti: domnsoara Iarina care canta Timpuri noi.."Tanta taaantaa mi-ai trezit sperantaaa" si care trebuie sa stie "ce scrie acolo" vorbeste absolut de toate, f corect si pune niste intrebari de te lasa . Aaa si mi-a spus si "ete fas" daca am incercat sa o impresionez cu ceva...ce mai...ma-sa goala!! Si domsoru Raul (zis si "mic" ca sa nu sara de fiecare fii-mio cand il strigam) fermecator, o frumusete de copil care se trezeste si ramane zambitor in pat si se joaca, echilibrat si cumintel fata de zgatiile astea de fete. Daaa si el cumintel si dulce ca mama-sa. Bilingv copilul...deocamdata.... ca daca si la asta seamana cu mama-sa ...o sa vorbeasca si japoneza pana la urma.
Sunt absolut .
Frumos montajul lui Alex in iarba verde de acasa.
Mi-a placut si mica "controversa" f pertinenta dintre Tzuna si Rein, e super felul in care ati argumentat fiecare punctul de vedere.
Revin, ca a venit sor-mea.
Poze
slideshow
Kitty spune:
Revenire.
Crina am vazut/placut pozele...ce i-a distrat nepoata ta pe copii la Rucar, eu n-am prins-o decat cateva minute ...si pe voi f putin, din pacate!
Kmi, ce frumos ca ai fost la concert, imi place mult Directia 5, zilele astea am tot ascultat melodia lor "www.youtube.com/watch?v=UfXO9OrXIAE" target="_blank">cu tine sa zbor". Imi pare bine ca Timea se simte bine la munte!
Laura, sigur iti este f greu in perioada asta, dar asculta ce spun fetele, ce a scris Carmen, asa e, se arunca diagnosticul si apoi de multe ori se infirma, curaj si mai bine haide si descarca-te pe noi, sa ai puterea sa te bucuri de Arianna.
Carmenfr distractie placuta, sper sa va lase fetele!
Mady, haide descarca-ti tolba cu supararea, pacat sa nu fie totul perfect de ziua ta, dar sunt sigura ca a fost ceva trecator.
Arissa, totala Maya cum doarme ea si tu n-ai nici o treaba....
Fetelor...mobilizarea, sa trimitem gandurile alea bune cum stim noi, sa fie bine Roxi la control, sa vina la Puf iepedee iepedeee.
Poze
slideshow
lauramar spune:
Multumesc inca o data pentru incurajari
http://family.webshots.com/photo/2062908920101685324yYQaaj?vhost=family cateva poze incepand de aici cu printesa mea
rein spune:
Ce week-end frumos acolo la Tusnad! ma bucur pentru voi, nu se vede oboseala, doar pofta de viata. Ce muuult imi place parul Anei... cum poate avea cineva asa minunatie?
Laura .
Carmen, multi ani frumosi inainte sa aveti!