Albinute & bondari de mar-apr '07 (123)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Fetelor...sunt rea daca am un fel de bucurie ca sunt asa si puii vostri? Adica asa o fi normal.
Cu intrebarile ma terminaaaaaaaaaa moooooor....mama unde a pecat tata? La servici (unde mi-as dori sa fiu si eu...) De ce? Pentru ca trebuie sa munceasca sa ne aduca bani. ( asta e partea care o spun f convinsa....asa e) UNDEEEEEE?
Unde? asta e intrebarea vesnica....orice...UNDEEEEEEE?

Karra ma bucur ca sunteti bine, ca lucrurile s-au rezolvat usor - adica banuiesc ca nu a fost chiar asa usor....dar repede.

Lauramar, frumoase poze se vede ca v-ati relaxat!

Elyanne, mai poti 3xmami? Nu stiu cum....

Salut mamaligarul frumusel...care in continuare nu se stie cu cine seamana.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

daca va era dor aici poze noi Winnicu
si de la nunta din 30 mai unde am fost nasi....sa nu va socati ca era fata imbracata grosss dar afara erau 8-10 grade atunci.......aici poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Karra taaare frumoasa nasa ai fost. Sa va fie de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

multumesc fetelor de urari.
va doresc tuturor sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de impliniri ... atat cat se poate. sa va bucurati de puiuti si de familii, sa fiti sanatosi cu totii!

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

hai la cafiaaaaaaaa

Karra, mai ce printesa ai tu acolo. Ia vezi cu pozele nud....sa nu se activeze spioancele

Rein, nu mai sunt la vrancea dar nici asa nu stiu daca ne-am fi gasit ca unde stau io n-am semnal la telefon si nu stiu cum m-ai fi gasit; hihihi
Nu merg inca la serv, mai am inca 3 sapt de concediu medical :(. MA simteam chiar mai bine dar ieri am stat vo 2 ore in fund si apoi le-am resimtit din plin toata seara.A cam inceput sa imi piara din optimism.

Ioano, ce-i cu tine mama?! un mesaj asa de la obiect si "rece". Ce-i cu tine? sunteti ok? doar lipsa de chef? ce face patei? ati fost la mare? etc etc.

Ce-i cu voi ma viaspilor de tb sa scot cu clestele cuvintele de la voi?!?! tztztz.... asa ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaaaani, ElenaGiulia!!!!! sanatate si bucurii acolo in tara soarelui rasare. Sper ca sunteti cu bine, si samurasul si tu si Giulia si sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuulti ani, ElenaGliulia!

Roxano ia ai grija cu exagerari de-astea

Vazut pozele noi Eu n-am fost in stare sa mai pun ceva... nici sa le mai fac de la o vreme

www.infoturism.ro/acorda-puncte/109575/

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Elena-Giulia!! O zi minunata iti doresc si multe impliniri

Karra nici nu stiu cum areti mai bine...nasha sau sirena? Iar Winnie e grozava!

Roxi....asa-asa, cearta-le si tu....ca eu n-am reusit deloc sa le misc...sa le anim.

Eu...pe acasa cu trupa, dupa obicei adun si alti copii, ieri am avut 3 in dotare, azi iar...ii pun la lectii pe cei mari si eu imi pun neuronul singuratic la dispozitia Giuliei sa mi-l innebuneasca.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

SAlutare

Ma bucur ca s-a mai activat stupul ....

Am vazut toate pozele si ma bucur de fiecare copilas in parte..au crescut mari si frumosi.......concedii, minivacante.....plimbari sau putr si simplu

Karra ma bucur ca s-a rezolvat problema inseaman ca suntreti pe drumul cel bun...

KMI concediu placut , vreme frumoasa si poze multe ...dar multe te rog

Rox mamaliga e felul de mancare preferat al Raisei....ar manca doar atat daca se poate....de cateva zile doar lapte si mamaliga combinata cu diverse...putina..ca de e cald..sanatate si sa iti revii sa poti sa te intorci la serv

La multi ani Ioana si Violeta !...cu intarziere

La multi ani ElenaGiulia!

la capitolul crize stam bine intelege momentan.....la cap mancare stam f prost...la capitolu prostii vorbite...sa va zic
Incerca sa adoarma...si il voia si pe taica-sau in camera..asta era frant si aproape adormise..:
Raisa:Tati da-te mai incolo:
Tati:........
Raisa: Tu nu auzi
Tati:.......
Raisa: mai prostovane da-te mai incolo!!

Am inlemnit nu stiu unde a auzit i-am explicat ca nu e frumos...nu stiu cat a inteles...oricum pe moment a repetat de cateva ori..si radea...nu a mai zis..dar nu e vremea pierduta...
Cu pisu stam naspa....de cele mai multe ori in chilotei si nu uita sa zica"Lasa mami ca nu e nimic...ca tu ma schimbi"...ce mai vrei copilu a priceput care e faza/.....asteptam si vremuri mai bune..cu mancare mai multa, cu pisu la tinta si asa mai departe

Va las ca am de munca o gramada...

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

ELENAGIULIA sa fii sanatoasa si sa va bucurati de copii.

Roxy dar tu nu ne-ai adus poze cu Raresu?

Mergi la inceput