Albinute & bondari de mar-apr '07 (123)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

si noi, si noi... daca tot s-a pus lumea la vorbit si aratat poze

Crize de istericale are si donsoara mea, insa toata lumea imi zice ce cuminte poate fi; ii place sa fie contra mea in ce zic sau in ce vreau sa facem chiar daca si ea vrea, nu stiu daca ma intelegeti, deci chiar daca vrea sa plecam de acasa se tranteste pe jos sau nu vrea sa se imbrace si zice ca Timeea nu vine, pana ma face sa ies din casa , sa bag cheia in usa si atunci si pune pe urlat sa ne auda tot blocul;
dar recunosc ca este si cuminte...

Laura , edy chiar ca le zice.... ce m-am ras la faza cu tati-kk!
SA aveti concediu placut!

Carmen, bine ca ni l-ai aratat pe Vladut ca acus il uitam ochisorii ochisori ce mai!!!!

Vazut si pozele de prin concedii...

si daca tot e pagina cu poze sa pun si eu de sapt trecuta

daca n-o sa mai auziti de noi sa nu va prea ingrijorati , plecam la "apa maie" maine bagajele si valea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Ioana!!
Iti doresc sa ai implinirile pe care le astepti cat mai repede, dupa cum si tu daruiesti din sufletul tau mare!! Sa te bucuri de Patei si ....sa te intorci la noi...

Rozi se vede din poze ca v-ati simtit bine, ma bucur, cred ca aveati nevoie de iesirea asta! Si ce domnisoara eleganta ai tu acolo...sa va traiasca!!

Kmi....n-am cuvinte ce frumusete de fata aveti! Drum bun si aveti grija de voi!

Ela....cum iti spuneam (si dupa cum arata si ceasul....) nu e bine sa nu ai un program de somn.....insomniile sunt periculoase...

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuuulti ani, Vio!

La muuuuuuuuuulti ani, Ioana!

www.infoturism.ro/acorda-puncte/109575/

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaani, Ioano!!!
sa fii sanatoasa si la punga groasa, sa te bucuri de Patei si de altii ca ei

da unde ai fugit de tb sa te intorci?!?!

Ma Kami frumos e raresu da' Timeea il intrece cu muuuult Daca i-o dai lu raresu de navasta ptiuuuu, ce copii frumosi or face astia doi......nici nu vreau sa ma gandesc.

Eliano, mai zi e baieti, nu LMA si gata....mai zi ce mai fac, ce mai vorbesc, ce le mai face Elena....

Carmen, harnic baiet, io am mai tras cu ochii pe la poze ca daca tu nu mai arati nimic uitam baietul.
Un gand bun pt mamica ta iubita de acolo de sus de unde te vegheaza. Oooof, of.

Rozi sa va fie de bine vacanta la Olanesti, cred ca ma reprofilez si io... nu mai merg in tarile calde dupa peripetii, o sa merg ici colea la herculane, la govora....

De rares vreau sa va zic numa ca e un taran autentic, ar manca mamaliga dimineata la pranz si seara...e ahtiat dupa mamaliga cu malai. A inceput sa mance mai multe ca inainte si ma bucura.
El e cuminte, nu se pune in cur niciodata si nici istericale nu am vazut vreodata de la el...ptiu, ptiu, bun baiet am mai facut. Gata, ca lauda de sine nu miroase a bine. Aaa, vorbeste "prostioare" destul de multe, ceapa ta, papucii tai, sobolanule, bai ce ma enerveaza bunicu asta, dau bataie, etc si zice si niste cuvinte cu litere inversate: viepse, dics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ce mai fac? Cu vorbitul nu prea evolueaza... Mihai a invatat sa spuna "nu vreau" si "da-te" ... nu chiar asa, stalcite...
Andrei repeta ceva cuvinte daca-i spui... dar altfel nu le foloseste...
Cu olita... au inceput sa stea in casa in chiloti... afara nu vor sa faca la copac Nici n-am gasit exemplu ... La nani nici gad fara... mai ales Mihai... Andrei mai are nopti cand nu face pe el... dar prea putine.... inca nu e cazul sa il las fara la nani.
Altfel, fac prostii, se impung, nu se suporta Doar afara e linisteeeee Iar despre ce le mai face Elena, ii necajeste mai mereu

www.infoturism.ro/acorda-puncte/109575/

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Vio sa fi sanatoasa si fericita!!!

La multi ani Ioana sanatate fericire si tot ce-ti mai doresti tu!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

LA MULTI ANI IOANA!!!

Noua ne-a prins foarte bine iesirea de ieri,chiar m-am relaxat,Arianna ca de obicei a stat numai in apa dar a fost foarte cuminte desi am amanat somnul de pranz cu vreo 2 ore.

Am fost si la Buzias sa vedem veveritele dar nu au coborat la noi deoarece erau multe spectacole in zona si din cauza muzicii au ramas in varfurile copacilor,Arianna a fost tare dezamagita dar i-am promis ca o sa mai mergem in alta zi.In schimb a fost fericita ca era un parc de copii si s-a jucat acolo.

Arianna nu se crizeaza dar cand ea spune nu cam greu o conving sa faca cum vreau eu.La ea functioneaza sa o i-au cu altceva ce ii place dar nu tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Poze de ieri incepand de aici http://family.webshots.com/photo/2716795920101685324SBRpyQ?vhost=family

Apropo i-am luat costumasul de baie de la IANA si e a doua oara cand il poarta si s-a dus tot imprimeul,mai bine il luam de la piata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La muuulti ani, Ioana!!

Rox, daca mai stateai iti faceam o surpriza si te sunam sa ne vedem next w-end, mergem 3 zile si noi la Focsani. Acum poti sa mergi? te duci la serviciu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Helauuuuuuuuuuuu

Suntem bine,.....de o sapt de cand nuami merge la cresa numai face nici cu ochii ...deci am scapat de tic.....

Crize face exact ca Giulia...., azi ne-am uitat la super-nanny si a vaz cum a pus o fetitza de 3 ani la colt si i-am explicat ca asa va pati si ea....daca face ceva rau....cand a tras jaluzelele desi ma uitam la ea si-i ziceam sa nu faca.....i-am zis sa treaca 2 minute in colt si a incep sa palnga ca ea nu e ca fetiza aia rea.....evident ca nu a stat dar dupa 10 min a veni la mine si a azis " mami te rog sa ierit pa mine ca nuami sunt rea si sa nu mai pui la colt"

La faza cu DE CE???? noi deja de vreo 2 sapt am incep dar psiholoaga la care am dus-o mi-a zis sa-i intorc ei intrebarea si am obs ca stie raspunsul de cele mai multe ori si atunci se opreste numai intreaba pt ca altfel e cam asa"mama de ce nu plecam pe acolo(o alta strada)? eu zic: ca e inchisa, da de ce e inchisa? ca lucreaza oamnebnii la drum, da de ce lucreaza?ca e stricat, da ce ce e stricat????????????? si cred ca asa ar face juma de ora.....

citesc din urma si revin daca ma lasa si nu se trez

Mergi la inceput