Albinute & bondari de mar-apr '07 (123)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

...si Petrisor face la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Sa o citez pe rein: "si Vlad face la fel...", cred ca e varsta.

Kitty poze sunt la semnatura, mereu adaug noi dar nu am dat si linkul direct.
Ptr. ca m-ai tras de urechi uite:
- Poze noi cu Vlad
- Poze vechi de vreo luna cu Vlad
- ocupatia zilnica

Cam atat...

Pupici.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Salutare!
Vlad e urcat acolo pe ceva sau asa e el de inaltut, mancal-ar mama pe el? Asa ocupatie zilnica ar vrea si Thea, numai ca ea nu s-ar multumi sa le spele acolo, ar da mai mult pe jos.

Si io nu ma lamuresc, ca cine fac Vlad si Petrisor, ca Giulia sau ca Edy? Ca daca e ca Giulia, atunci fiti fara grija, asa e varsta. Si Thea are momentele ei. Daca e ca Edy, atunci se schimba datele problemei . Tare scump mai e!

Noi suntem bine per total. Bine ca suntem sanatosi.

Ieri am fost la un centru de agrement unde au cativa ponei, dar Thea, din pacate intr-o perioada de refuz total al oricarui lucru nou pe care sa il incerca, asa ca plimbarea cu poneiul s-a amanat in favoarea leaganelor si a jocului in nisip. E un loc tare fain pentru parinti pentru ca e o terasa langa care e loc de joaca. Totul imprejmuit, fara posibilitati de a iesi plozii in strada. Cred ca si copiilor le prieste acolo. E in afara orasului, undeva, dar asteptam sa creasca si pomii sa fie mai umbra. Sa speram ca va rezista atat.

A capatat o expresie de nu stiu unde, pe care o repeta de cate ori nu prea e voie cu ceva, dar totusi: "Si ce daca" Intreaba si ea diverse, dar nu a inceput adevaratul maraton al de ce urilor. Astep cu spaima si interes. Incepe sa zica ceva franturi de poezii/cantecele, dar partea fizica e muult mai interesanta, deocamdata. Adica invata cu placere sa se catere pe orice, chiar daca sunt facute pentru copilasi mari. Trece si ea printr-o perioada de anxietate, probabil pentru ca am mai adus vorba fie de a merge la gradinita, fie de a sta la bunici fara mami. De suzeta nici vorba sa scape. De pampers am scapat ziua, la ambele trebuei, dar la pranz si noaptea nici gand. Adica ea vrea sa nu i-l pun, dar nu se trezeste sa faca, ci da drumul in pat, asa ca mai asteptam. Bea si foarte multe lichide. In zilele calduroase cred ca ajunge la 1,5 litri de apa plus laptele de 2 ori pe zi, asa ca nici n-am pretentii sa stea uscata peste noapte.

Eu, tot in butoi, tot cu insomnii, dar nimic grav.

Va pup cu drag!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Sara buna,

am revenit in civilizatie, pana acu am fost la aer curat.
Is mai bine, am fost si la pufu si l-am pufulit bine de tot. E parca mai grasunel si nu pot sa va zic ce frumusel s-a facut

Lauramar, imi pare bine ca mai aud de o veste buna, ca numai necazuri aud in jur. Sa dea DD sa fie bine pana la capat.

Is restanta la poze si citit dar incerc sa ma pun la zi cu toate.

Vio, La Multi Ani!!!!! si mai vino pe la noi vioooo dragaaa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Am venit si noi de la mare. A fost super, nu ma asteptam sa ne simtim asa bine. Ne-am distrat super, copii au fost tare cuminti. Stefan nu a mai avut colici, Mihai era inebunit dupa apa, nisip si copii de pe plaja. Ajungeam pe la 7.30 si stateam pana pe la 11.30. Am stat in Mangalia, dar am mers in toate statiunile din jurul nostru. Neptunul mi-a placut cel mai mult ca aveai ce face. A fost inebunit Mihai ca l-am plimbat cu trasura prin statiune. Calul e animalul lui preferat. Statea sprijinit de un stalp si striga sa il ea acasa. Am fost trista ca am plecat, as mai fi stat.
Poze cu noi la mare.

http://picasaweb.google.ro/SergiuUSM/Mare2009

Mergi la inceput

Ela, nu e asa inaltut ci e urcat pe un scaunel de vreo 15 cm.
Stai linistita ca si el mai da accidental apa pe jos, dar nu voit.
Siiiiiiiiii...face ca Giulicu, ar fi prea de tot sa aiba atatea cuvinte in vocabular ca si Edy.

Pupici la toata gasca!

Si la multi ani Vio dragaaaaaaaaaaaaaaa! Poate ni-l mai arti si tu pe David!

Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Si, pentru ca maine nu stiu la ce ora am sa intru pe forum, vreau sa iti urez de pe acum draga Ioana sa fii sanatoasa, fericita si sa dea Dumnezeu sa ajungeti la casuta voastra! La multi ani!

Noapte buna!

PS: Maine ar fi implinit si mama mea draga 56 de ani. Te iubesc mama si mi-e dor de tine!!!

Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna seara

La Multi Ani Ioana!

am vazut o parte din filmulete si poze..avem albinute si bondari frumosi si ce maaaari au crescut!!!!

io in febra impachetarilor ..imi tot aduc aminte de cate ceva si bag in genti..parca as pleca la 1000 km nu la 40.acusi o sa ma puna sotu sa scot de prin sarsanale ca io cand plec parca plec cu toata casa si ma mut definitiv.daaar...daca am nevoie???si nu am la mine?

despre Edy...va zic doar atata - ca vorbind asa mult ,de multe ori ne pune in niste posturi foarte jenante de imi vine sa intru in pamant de rusine.acum ceva vreme se intalneste cu vecina de la 3 o batrana sincer nu stiu cati ani sa aiba ( in jur de 60 cred) care mereu il strica "piper" sau "piperus" pt ca nu sta 1 minut locului.in fine se intalnesc pe scara si vecina il pupa pe frunte de drag cum face mereu la care edy ii spune:
-ahhhaaaa ai baut bere!...milosi a bere!"am ramas masca toti si fiecare si-a vazut de drum.
alta faza : ne intalnim cu o cunostinta pe starda si eram doar eu cu edy si respectiva pers. il intreaba unde e ta-su, la care edy raspunde razand
-" e acasa face caca, vine mai tarziu!"

si sunt multe ...azi de ex se invartea in baie in juru lu ta-su si zice :" vreau sa vad putza ta!"
e foarte curios si tot ce aude dar TOT repeta ..repeta si de fatza cu cine nu trebuie pt ca lui i se pare super interesant.
am inceput sa vb codificat sa nu isi dea seama .

si inventeaza cuvinte, inlocuieste cuvintele in poezii si nu numai.

de ex la poezia " o broscuta mica mica s-a suit pe-o pietricica" edy o zice " o broscuta face oac si sta in apa!"

cam atat deocamdata ..poate mai revin cand termin bagajele.

va pup pe toate!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Helaauuuu gagici! Votati-ne!Cele ce ati facut deja acest lucru va multumim!Pozele se numesc ''men1'' si ''men2''
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10
Ne-am adunat de pe drumuri..pe la mama, pe la Olanesti unde fu superb pe la socri pe la Buzau si in sfarsit acasa.Detalii va dau dar sa imi revin un pic ca is obosita rupta
Va las sa va delectati cu poze concediu
Va pupic dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Uiiite ca s-a animat stupul!!

Bine ai revenit Roxi-ranitooooo vrei sa te sa te enervez?

Carmen, am inteles....pui poze, dar daca nu dai mura in gura crezi ca vedem cupilu-frumosu?.... Mai e si harnic si spala vasele...
Un gand bun pentru mama ta, care de acolo sus se bucura pentru tine ca ai un pui drag!

Riloasa, ai fost curajoasa sa pleci cu amandoi...bine ca a iesit totul ok!

Laura, stiu cum e sa te simti jenata de ce spune copilul, de la Raul, ca el avea cand era mic un obicei ...enervant, comenta de mirosuri la toata lumea. Muream de rusine cand incepea sa le spuna ca put, sau cel putin "mama, da ce pute asaaaaa?"
Drum bun si distractie placuta! Si daaa, bagajele nu au nimic de-a face cu durata sau distanta....sunt multe ele de felul lor

Ela ai grija, te rog, cu insomniile ca nu e de gluma!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput