pt moderator

pt moderator | Autor: cami_gabi78

Link direct la acest mesaj

momentan nu am nici un subiect nou dar am o nemultumire si anume ca ce am scris aici pe forum a aparut si pe google si acum oricine poate citi ce am scris eu ,nu doar cei de pe acest forum si sunt foarte suparata pt asta .NU vreau sa ma trezesc ca va citi d-l doctor ceea ce am scris pt ca m-as simti jenata dupa.VA rog din suflet sa stergeti tottul .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

nu credeam sa citesc asa ceva vreodata! In ce secol sintem?

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_gabi78

momentan nu am nici un subiect nou dar am o nemultumire si anume ca ce am scris aici pe forum a aparut si pe google si acum oricine poate citi ce am scris eu ,nu doar cei de pe acest forum si sunt foarte suparata pt asta .NU vreau sa ma trezesc ca va citi d-l doctor ceea ce am scris pt ca m-as simti jenata dupa.VA rog din suflet sa stergeti tottul .

acces la datele tale personale au doar moderatorii, tu si membrii logati. Daca nu vrei sa stie lumea cine esti si de unde esti la datele personale trece in loc de Ro, Kongo de exemplu, la nume "Simpatica" etc...dar ce ai scris de nu se poate sa citeasca cineva? daca ai scris adevarul nu ai de ce sa-ti fie frica.

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi

http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Am ras cu lacrimi.Scuze Cami dar chiar a fost bun mesajul tau.
Ei bine,nu-i vina nimanui ca-ti apar mesajele pe google iar daca vrei sa ti le stergi foloseste optiunea edit.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Am ras cu lacrimi.Scuze Cami dar chiar a fost bun mesajul tau.
Ei bine,nu-i vina nimanui ca-ti apar mesajele pe google iar daca vrei sa ti le stergi foloseste optiunea edit.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

tu de ce razi la ora asta? nu trebuia sa dormi? seful cel mic ce face?
mei, mi-e dor de tine!!!!

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_gabi78 spune:

Nu stiu ce aveti asa de ras ca doar nu s-a nascut toata lumea cu calculator si este a fost pt.prima data cand am intrat pe un forum asa ca nu aveam cum sa stiu cum stau treburile .SI tot ce am spus a fost adevarat ,atata ca eu am crezut ca ce scriu va ramane doar aici pe forum .ASa ca, nu va mai credeti ca si cum le stiti pe toate sau v-ati nascut cu calculatorul in poala.

Mergi la inceput

Va rog sa ma iertati ca m-am enervat putin dar mi-a trecut atunci cand am vazut filmuletul de pe you tube pe care l-a postat "DEus"este intradevar emotionant sa vezi ce putere are un tata pt a lupta pt fiul sau .SINcer chiar ma simt rusinata pt ca imi plang atata de mila si mi se pare ca ceea ce traiesc eu este atata de greu ,cand de fapt sunt alte situatii mult mai grele ca situatia mea.Realy im shame for that.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_gabi78

Nu stiu ce aveti asa de ras ca doar nu s-a nascut toata lumea cu calculator si este a fost pt.prima data cand am intrat pe un forum asa ca nu aveam cum sa stiu cum stau treburile .SI tot ce am spus a fost adevarat ,atata ca eu am crezut ca ce scriu va ramane doar aici pe forum .ASa ca, nu va mai credeti ca si cum le stiti pe toate sau v-ati nascut cu calculatorul in poala.

cami, intri la profil personal si-ti schimbi datele:)
intri la subiectele in care ai scris orice si ai optiunea edit sus in dreapta pe bara albastra, al trei-lea semn(un creion este desenat peste o hartie) si-ti modifici singura textele (stergi numele daca vrei, stergi ce nu-ti convine)

* nu te supara, nu le pune la inima...fiecare invatam din mers:)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Cami, uita-te in casuta ta de la subiect. Adica unde apare mesajul tau. Si ai sa vezi sus, acolo unde scrie si PM si Y si alte semne. Du-te usor cu mausul pe ele si si cand gasesti obtiunea ´´edit´´ da click.

Iti apare din nou o casuta in care poti sa scrii, dar nu va aparea goala, ci cu textul ala de la casuta la care dai edit.(deci textul pe care il editezi) Si il stergi...din taste:-)

Apoi apesi iar pe ´´trimite modificarile´´ iar mesajul tau va aparea asa cum l-ai modificat:-)

Ce draguta ai fost:-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

cami, iarta-ma ca am ris, insa ai fost simpatica rau cu google-ul.

Eu chiar nu am citit ce ai scris, insa daca aplici ce ti-au spus fetele iti vei putea sterge postarea.
Hai nu mai fi suparata

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Multumec de sfaturi acum stiu de unde pot sa modific sau sa sterg mesajul .As vrea sa va intreb daca este careva din voi din Zalau pt ca luni merg cu baiatul acolo la spitalul judetean la D-l dr Istvan pt al vedea pe baiat si sa ne faca o programare la d-l dr Ahmed cand va veni in ocrombrie sau noiembrie.,si as vrea sa stiu daca este departe gara de spital.

Mergi la inceput