Burtici fericite de septembrie-octombrie (102)
Raspunsuri - Pagina 4
techila spune:
azi m-am trezit la 5 si am balauzit destul de mult, nici nu am dormit in timpul zilei si-s cam obosita. incerc sa ma culc, sper sa si reusesc...noapte buna!!!
maine va fi o zi mai buna
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si
raluk16 spune:
Fetelor, mami isi comanda ceva de la quelle si ma gandeam sa profit de taxa ei de transport si sa-mi iau si eu ceva sutiene de alaptat. Aici la noi prin magazine nu m-am plimbat, dar pe net am vazut foarte scumpe. La quelle sunt la 70-80 ron doua perechi.
Credeti ca sunt mai ieftine in magazine? Si daca se merita, oare sa-mi iau cu o marime mai mare decat am acum? De cand imi curge ceva din sani nu mi-au mai crescut, de aia ma gandeam ca vor creste putin numai cand voi avea laptic.
26+
monica_dicut spune:
raluk, da, e ceva. Cine stie ce te-a marcat pe trine atunci...
Adevarul e ca de mame pedofile n-am auzit
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Fetelor, mami isi comanda ceva de la quelle si ma gandeam sa profit de taxa ei de transport si sa-mi iau si eu ceva sutiene de alaptat. Aici la noi prin magazine nu m-am plimbat, dar pe net am vazut foarte scumpe. La quelle sunt la 70-80 ron doua perechi. Credeti ca sunt mai ieftine in magazine? Si daca se merita, oare sa-mi iau cu o marime mai mare decat am acum? De cand imi curge ceva din sani nu mi-au mai crescut, de aia ma gandeam ca vor creste putin numai cand voi avea laptic. 26+ |
am vazut la noi in Auchan sutiene de alaptat la 200 si ceva de mii bucata. Mie mi-au recomandat fetele sa imi iau dupa ce nasc.
32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
raluk16 spune:
techila, somn usor! Sa te trezesti odihnita!
Acuma citind ultimele mele posturi imi dau seama ca sunt dusa cu pluta, trebuie sa ma culc sau sa ma tratez. O data vorbesc ca mi-e frica sa nu se intample ceva rau, si apoi vreau sa-mi cumpar sutiene de alaptare
26+
monica_dicut spune:
raluk, eu personal nu ma grabesc cu sutienul de alptata pt ca nu stiu cat imi vor exploda sanii. Avand in vedere ca in sarcina nu au crescut absolut deloc ma astept sa explodeze cand vor avea laptic in ei. NU stiu ce sa-ti zic. Eventual ia-le si tu cu un nr mai mare decat porti acum.
La noi se gasesc in COra sau Auchan si pe la 400 de mii si sunt bumbac. Sincer, dupa parerea mea quelle sunt cam scumputi.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Iete ca nu mi-am pus niciodata problema cu tatal sa dezbrace/imbrace copilul sau sa-l spele (in caz ca e fata). Pai daca ne gandim logic si reciproca e valabila. Adica atunci si o mama e aiurea cand imbraca/dezbraca sau schimba baiatul, nu??? Mie chiar mi se pare ceva natural si nicidecum nefiresc sau cu alte conotatii... Acum pe bune... ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 31+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
si eu i-am zis la fel. ca daca sunt baieti, ei au putza si eu pasarica. Si mi-a zis: "tu esti ma-sa, ba!!!". Uite ca acum mi-am adus aminte ca frate-mio a facut pipi pe mine cand era bebe. Sunt 7,5 ani intre noi.
Grasii mei iubiti
hi5
raluk16 spune:
Da, Monica, poate daca n-as avea ce face cu banii si cu timpul, s-ar merita sa cercetez de la ce mi se trage. Dar asa, vad ca nu ma afecteaza in viata de zi cu zi, ca nu mi-am dat seama pana acum ca gandesc asa
Uau, mimika banuiesc ca e vorba de lei vechi. Pai asa, sigur voi ajunge prin Cluj pe la Auchan. Mersi
26+
raluk16 spune:
Buuun, deci si de la Monica am aflat o parere, si tai de pe lista deocamdata sutienul. Si daca gasesc la 40 ron, tot mai bine imi place sa cumpar dupa ce pipai eu acolo materialul.
26+
mimika spune:
Eu intr-un fel ma bucur ca n-am vreo fetita, ca ar fi terorizat-o tac-so cu protejatul. Cred ca i-ar fi batut pe toti colegii si vecinii care intrau cu ea in vorba. Numai ce am glumit o data ca o sa aiba fata si o sa vina un motociclist sa o ia la plimbare si se schimbase la fatza Ma si vedeam ascunzand-o ca sa plece la disco. O vedeam pe ea plecand la mama in provincie numai ca sa se pupe si ea cu un baiat . Noroc ca am scapat de stresul asta.
Grasii mei iubiti
hi5