Burtici fericite de septembrie-octombrie (102)
Raspunsuri - Pagina 21
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila ma bucur ca nu sunt singura pe lume ![]() dar a venit vremea sa ne veselim, facem repede "ammmmmmmm" cu degetul mare si mijlociu impreunate, uitam de toate fufele nesatisfacute, de soacre mancatoare de prajituri necuvenite, de oameni frustrati, de medici care prescriu antibiotice ca nu au mai prescris de mult si era timpul.....vine uichendul, vin soatzele acasa, toti pestii sunt in ordine ![]() ![]() RELAXAREA!!!!!Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si ![]() |
Ador acest tip de atitudine, ma caracterizeaza si pe mine si te felicit si te si pup daca ma lasi

Cea mai fericita
32 + cu
alex25 spune:
| citat din mesajul lui kiki_cri Vreau sa va intreb si eu ceva...candidoza...afecteaza cu ceva bebele?Sau la ce analize se vede daca exista sau nu? (numai la controlul vaginal?) KIKI 29+ si ![]() Poze KIKI |
Parerile sunt impartite - se poate sa afecteze la o nastere naturala, dar pe de alta parte cica e cam greu sa nu ai candida, mai ales in sarcina, asa ca relax...analiza la acre se depisteaza este cea de secretie!

----------------------------------------------
Alexandra
29+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
ramsan spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac techila nu te supara ,incerc sa inteleg lumea , defect la capul meu , dar iti spun din experienta , ca nu multa lume accepta animale in casa langa copii mai ales langa bebelasi ... si cine stie ce se mai dezvolta in capul soacrei si iete unde se ajunge ... si acum o intrebare sincera si fara rautate sau critica , astept un raspuns sincer de la cele ce se incumeta , cate din noi tinem animal in casa ? (orice fel de animal) ... daca cineva are indrazneala sa raspunda de ce nu tine animal in casa , dar sa nu aud ca nu e spatiu , exclus asta , o sa intelegi si ce se incheaga in mintea soacrei ![]() Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 31+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida eu detin doi carasi aurii in acvariu, nu fac rau nimanui, nu musca, nu lasa par, nu urla, nu zgarie. Ii recomand ca si animale de companie

Daca animalutele blanoase nu stau in casa, asta nu inseamna ca nu le iubim si ingrijim. Rares are motanul preferat care se tine scai dupa el oriunde prin curte, iar cainii sunt chiar extrem de prietenosi cu el (Max, ciobanescul caucazian o matahala de caine de 60 kg, in urma cu vreo luna, il luase pe Rares intre labe si nu ii mai dadea drumul DE ATATA DRAGOSTE, iar Rares tipa dupa noi "ajutati-ma!")

Techila stim cu toate ca soacra ta este cu adevarat speciala ;) Felicitarile mele pentru cei doi delfinashi sanatosi intorsi deja cu capsorul catre iesire (bine, stim ca nu asta va fi calea lor dar...)

Ramona
Tudor Gruia 28+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui claucia Alex sa nu te simti exclusa, eu cum crezi ca ma simt cand lumea vorbeste de Krantz eu ii dau cu secretia de la Medlife, lumea de animale eu de glicemii? Clau 30+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007 varsta bb2 |

Bai ma scuzati ca scriu numai mesaje scurte azi,dar imi ia mai mult sa citesc decat sa scriu si in curand tr sa ies in oras la un dinner oficial cu partea japoneza
Am vrut sa scriu si eu despre caini si secretii dar mi-a sarit tot cheful dupa faza cu PM-ul pe care l-a primit Monica.
Pe scurt,doctorul lui Xggg cred ca e putin tampitel,scuzati expresia

Caine avem si noi-un retriever super dulce dar asa ca si al Mimikai lasa mult par/bale(si lasa tone,nu exagerez) si face o gramada de traznai..din aprilie am renuntat sa o scot la plimbare,o plimba doar samuraiul pt ca de vreo cateva ori-de agitata si smucita ce e(asa ii e felul..)m-a tras atat de tare si de brusc ca m-am lovit la burtica cu lesa...asa ca am renuntat,maine o ia socrelul,pe o perioada de 6 luni deocamdata.Ce-o fi dupa,om vedea.
Stiu ca am fost cam inconstienta cand am cumparat-o,mi-am imaginat ca o sa traim bine mersi fericiti impreuna si timp de 8 luni aproape am sters dupa ea fiecare pipi/caca prin casa fara sa ma deranjeze deloc.Acum face la cutiuta ei cu iarba pe balcon dar eu de cand am ramas insarcinata pur si simplu nu mai suport bale,par plus ca roade tot ce apuca..papuci,carti,documente,trebuia sa stau cu ochii ca pe butelie.Ar fi mai multe de zis dar ma opresc aici ca iar ma apuca starea de vinovatie,pana mea.Toata admiratia pt fetele care au reusit sa imbine armonios si capra si varza-Techila,Aida,Alex25
,io una n-am putut.:((Mihaela
32+ cu
baby Joshua
ramsan spune:
| citat din mesajul lui techila ma bucur ca nu sunt singura pe lume ![]() dar a venit vremea sa ne veselim, facem repede "ammmmmmmm" cu degetul mare si mijlociu impreunate, uitam de toate fufele nesatisfacute, de soacre mancatoare de prajituri necuvenite, de oameni frustrati, de medici care prescriu antibiotice ca nu au mai prescris de mult si era timpul.....vine uichendul, vin soatzele acasa, toti pestii sunt in ordine ![]() ![]() RELAXAREA!!!!!Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si ![]() |

esti pe sufletul meu si ma faci sa rad si atunci cand simt ca tre sa eliberez balaurii din mine!Ramona
Tudor Gruia 28+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

13 iulie 2007