Burtici fericite de septembrie-octombrie (102)
Raspunsuri - Pagina 20
mimika spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui kawaichan
Mey io as pune lacat la frigider Mihaela 32+ cu baby Joshua |
Sotzul zice sa ne luam un frigi mic si sa il bagam la noi in dormitor
32+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Soacrele or fii si ele pofticioase, stiti cum se spune si de soti ca se ingrasa in timpul sarcinii partenerei. Al meu care e innebunit dupa dulciuri spera ca o sa imi placa si mie si o sa am pofte de prajituri cat mai mari si mai plice de ciocolata. Dar, surpriza, eu nu am pofte, mai ales din astea! Si a ramas cu buza umflata |
exact asa si al meu
si la mama a luat 2 kg
si am zis ca de fapt el poarta sarcina asta Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui kiki_cri Vreau sa va intreb si eu ceva...candidoza...afecteaza cu ceva bebele?Sau la ce analize se vede daca exista sau nu? (numai la controlul vaginal?) KIKI 29+ si ![]() Poze KIKI |
Din cate stiu eu candida nu afecteaza bebele dar are uneori simptome deranjante - secretie multa alb branzoasa, mancarimi etc; am inteles ca in sarcina suntem predispuse la o gramada de chestii...si doar la un examen de secretie se poate detecta, desi am vazut medici care dau tratament doar la vederea secretiei. Poate te ajuta cu mai multe detalii Monica, parca ea lua un tratament la un moment dat. Si dr te lamureste si mai bine

28+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
Ellenuta spune:
mi s-a urcat sangele la cap!!!! monica te rog eu, nu pune la suflet vorbele prostesti si rautacioase ale lui alesicoo .. habar nu are ce vorbeste, cred ca este inca afectata de avortul spontan ...
alesicoo si eu am incercat sa fiu amabila pana acum dar ai sarit calul rau de tot! cata rautate e in vorbele tale, nu pot sa cred! cum sa doresti asa ceva unei fete atat de greu incercate de soarta .. chiar nu ai inima deloc?? ia inmulteste tu ce ai simtit cand ai pierdut embrionul (ca nici macar fat nu era) .. cu 10000000 ca sa-ti dai seama prin ce a trecut monica ...
ar trebui sa-ti ceri scuze si sa-l rogi pe DD sa te ierte .... RUSINE!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
aidaciolac spune:
ma bag sa deschid capitol nou ... imediat vine fataaaaaa ![]()
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
anco spune:
danuta1979, eu stiu ca doar tensiunea creeaza probleme nu si pulsul. deci, daca ai tensiunea aceea ar trebui sa fii in regula,
kiki, si eu stiu ca bolile gen candidoza afecteaza bebele la nastere. dar e vorba de nasterea naturala, nu de cezariana.si mie mi-a iesit la analizele de la inceput o infectie , nu mai stiu cum ii zice, ceva cu t....acum mi-a dat medicul ceva ovule pentru a preveni sau trata asa ceva .inca nu le-am pus. saptamana viitoare intentionez sa le caut la farmacii si sa le iau.
anco
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui mimika soacra-mea iar mi-a mancat un Krant din alea 2 luate ieri de sot |
deja lesin de ras Mimiko
Eu incerc sa va prin din urma dar sunteti groaznice .....nu apuc

Cea mai fericita
32 + cu
madalina84 spune:
Fetelor mie foame si tata face curat sub balcon
Eu nu ajung cu carutu in bucatarie ,conf 2,si stau si astept sa mai vina prin casa
Sa ma laud si eu ca am facut mancare,ostropel si ardei copti,cred ca prima oara in sarcina asta![]()
,dar daca bucataru a fost la peste ce sa fac.
Nici eu nu mai pot dormi noaptea, abia abia ma ia somnu,Mi-a zis dr sa stau pe stanga si i-am zis ca nu ii place lui bebe ca ma bate rau si a zis ca ii PLACE ,i-o place lui ce-i drept dar masa?! ![]()
Sa va mai spun ca m-au terminat caldurile?si mama se trezeste dim si zice ca a inghetat de frig 

Pe mine m-a chemat dr tot la o luna la control si ieri mi-a zis asistenta lui ca nu iti scoate bebele mai repede,chiar daca e cezariana,eu ma gandeam undeva la 38 de sapt.A si stiu si cat o sa ma coste,in jur de 12 mil,cu anstezist,mana a doua,asistente (a nascut o vecina cu dr meu acum vreo 2 sapt)
Am schimbat si noi semnatura,avem 29 de sapt
Scuze ca scriu haotic,dar scriu cum imi aduc aminte![]()
29+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
alex25 spune:
| citat din mesajul lui claucia Alex sa nu te simti exclusa, eu cum crezi ca ma simt cand lumea vorbeste de Krantz eu ii dau cu secretia de la Medlife, lumea de animale eu de glicemii? Clau 30+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007 varsta bb2 |
Nu vezi ca nu ma las, scriu intr-una!

daca voi nu ma vreti, eu va vreau!
----------------------------------------------
Alexandra
29+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase