Prietenie la plesneala*60*CAMPANIE PT MIHAITA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Miho tot e ceva
Treceti la teste ca nu scapati

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

[blue]bey doamnelor...

deci
cu cine as putea io sa ma vaz la mareeeeeeeeeee??????

Cu noi..

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

neataaaa stilatelor.
va poftesc la portia de asa pe racoare. mai tarziu cand s-o incalzi nu stiu daca ma mai bag la o portie de
bey diaruxule da tu cand exact pleci la mare? eu pe X august tre sa fiu acolo, mort copt tre sa fiu la hotel.
mihaleo cand te-oi suna si ai sa auzi valurile inspumate ale marii in spatele meu sa stii ca am aterizat in curte la tine dupa ce ma vad cu beletu in posesie va anunt si data exacta.
acum ma duc sa mai bantui pe ici pe colo si va mai povestesc cate ceva mai tarziu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Sper sa ma anunti si pe mine daca-ti face placere logic

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

si si de la mine.

o zi racoroasa tuturor

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

agent007, ce-ai pus fetele la testare!!! adevarata noastra Bond!!

voi, stilatele astea noi, io va iert de teste, ca aveti copii....daca trebe sa faceti teste...nu scapati usor....da io va iert, va dau cate o .
bine ati venit la noi....cand vrei sa va destindeti...bagati ochiul aici! ca va ajutam noi, gratis!

io raportez vreme inchisa azi , ceva nori, la meteo spune ca vor fi 28 grade....

Delfi, tu pe bune pleci la mare??

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

kari,sigur vine delphi la mare,ca de cand ma ameninta....
bey,eu ma duc la trebile mele,tre'sa fac ceva de mancare,dar nu stiu ce,,,,?????(avetivreo idee?)ma duc sa dau drumul la masina sa spele si sa mai trag si un aspirator si sa sterg parful,ca de nu il sterge mihai cu mana...mi-a mancat ficatii praful asta,acum il stergi acum este la loc...
iulia,tu nu ma spui nik?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

M-a emotionat filmuletul Mihaela,super ,se vede ca-i place apa la nebunie si mi-a placut replicat "baiatul lui tataie",ce frumos este ca,copiii nostri sa aiba parte de bunici iubitori,ai mei sunt deficitri la capitolul asta.

andra,la capitolul asta,stam bine...cel putin socra-meu,e topit dupa mihaita,ar face orice pt el...si face tot ce-i sta in putinta de altfel....iar soacra-mea cu sotul ei sunt cu andreea....bine ,asa ambii ii iubesc pe amandoi,dra simt eu,ca tataie este cu mihaita si soacra-mea cu andreea!

vio,care mai este starea ta?de mihnea nu ne mai spui nimic!???
si zambeste!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DELPH, ANCA, MIHA, DODO m-am mai linistit! cautasem versurile la melodia aia ...Nuuuuuuuuuuu niiiiiiiiiiiimeeeeeeeeeeeeeniiii nu maaaaaaaa vreaaaaaaaaaa...

da acu nu le mai caut.

eu sper ca la sf lui iulie sa plec la mare. daca nu, ma duc singura de caou mieu, cu cupil cu tot. si il las cu scoala lui pe barbacmiu.
La buc am fost pe fuga 2 zile , exact singurele in care a plouat de arupt. asa ca musai sa reviu.

ma duc sa mananc si io ceva ca s etrezeste bestia acusica si pa!

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Salut Doamnele mele.
Azi nu beau de la voi ca mi-a facut ursu si bineinteles ca a uitat sa-mi puna zaharina asa ca la prima gura mi-au iesit ochii din cap si mi s-a facut gura punga.
Aseara am cazut la datorie,la ora 10.00 sforaiam,mama lor de rufe m-au epuizat,azi am program ca si 007,aspirat sters praful spalat de rufe si mancare,pt diseara ma gandeam sa fac niste chiftelute d-alea rotunde cu multa verdeata si cartofi prajiti,la pranz mai am ciorba de afumatura cu muuuulte legume si fruptura cu sos.
Eu nu ma pot intalnii la mare cu nimeni ca-s consemnata la domiciliu anul asta asa ca nu pot decat sa ma bucur pt voi celelalte.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

deci: kari la mare ajung moarta, coapta si ras-scoapta, dar ajung. daca mi-au intrat in bibilica trapadusii ca vor la mare, apoi nu mai am cale de intoarcere cu ei. plus de asta ne sprijina si ai mei. cand ajung la mare?...dupa ora 12-13 va pot spune exact. pana nu ma vad cu beletu in dinti nu suflu o vorba.
stiu sigur ca iulia a lasat soarele si apa inspumata acolo si pt mine
diarux cum aflu data cum iti ezpediaez un ceva de enformare.
pe mihalea mea draga o sun cand sunt deja cu picerile in apa. pe tine dodo te sun de pe pres la usa sa imi dai drumu in casa glumesc. sigur ca va anunt. nu as putea rata o intalneala cu voi la mare.
deja ma trec furnicile cand ma gandesc ca o sa vad kupii minunati ai vostri. si o sa prestez de acasa o portie sanatoasa de ca sa nu va inund acolo.
anca arata-le asta de la mine la rusi si luna viitoare sa nu-i mai prind la tine.
si cum omu cand se plictiseste isi cauta singur de treaba, mi-am comandat vineri (cred ca vineri...ma lasa memoria) un test de fertilitate pe baza de saliva...acum il astept ca paine calda...mi-s curioasa de mama focului.
acum ma duc la trebili mele sa le termin sa ma lafai si eu cu voi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput