Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

...bai esti teroare....cu cata patima vb de mancare
Ref la "cucuvele" nu cred ca se supara cineva....asa isi spuneau si mamicile mele de ghiocei

Stefy(eu asa o sa-ti spun ca mie mai usor), sambata pe la 18 plecam si ajungem duminica pe la pranz

Eu abia astept drumul de intoarcere ca ne oprim in Istambul 2 zile si vreau sa-mi iau carut , patut,etc...ce gasesc si ce-mi permit

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Da chiar ...neatza Ramona!Abia maine ziceai ca e liber sotul tau?Ca atunci nu cred ca ne mai vedem pe la ora asta...prietenii stiu de ce.Si in seara asta ajunge tarziu?

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

pai atunci o sa mai intri si maine asa un pic pe aici printre valijioare sa-ti uram si noi concediu placut. Sper ca ai pus deoparte banutii pt patut, carut...si alte cele, ca de obicei la intoarcere se cam golesc buzunarele.

Ramona,
24+

Mergi la inceput

Da...abia maine e liber saracutu. Si el nu stie ca eu i-am facut deja program, o sa vad eu cum recationeaza dimineata cand i-oi zice traseul, ca el sigur are planuri de somn cat de mult si de ralaxat pe "triburi".
In noaptea asta cred ca si mai tarziu vine, tre sa faca stocul, curatenie...

Ramona,
24+

Mergi la inceput

Super Simina,inseamna ca mai intri si maine si poate si poimaine si zi de zi de sub umbrela.
Sigur o sa poti cumpara tot ce iti doresti.
Poti sa imi spui oricum

_

Mergi la inceput

Am tot zic ca o sa le intreb pe fetele de la HR despre o problema si am uitat. Maine sau cand o sa citeasca si ele, daca stiu cumva poate o sa-mi dea si mie un raspuns.
Asa... la penultimul job al sotului meu (ca acuma lucreaza la negru), i-au pierdut cartea de munca. Abia saptamana trecuta cand a primit-o a vazut ca nu e cartea lui. Adica era a lui, dar i-au facut alta, ca avea trecut pe ea doar ultimul loc de munca. Nici macar partea cu diplome si celelalte date nu era completata la asta noua. Am luat legatura cu fostul lui angajator si au zis bezmeticele alea de la conta, ca ele nu au primit nici o carte de munca de la sotul meu si de aia i-au facut alta. Dar noi stim sigur ca le-a dat-o. Nici macar o copie de pe ea nu avem .
Am fost la ITM si jurista de acolo a zis ca pt a-si recupera vechimea, nu are decat sa mearga pe la toti fostii angajatori si sa-si ceara adeverinte de salariu, vechime...toate alea, sau sa se certe cu aia pana ii gasesc cartea de munca. Dar daca aia au pierdut-o de unde sa o mai ia acuma dupa 1 an jumate?
Oricum mi s-a parut un proces foarte complicat si aproape imposibil de realizat ca multe dintre firmele la care a lucrat s-au desfiintat complet. Ce alta posibilitate am avea sa regasim toate acele date si sa ii fie inscrise din nou pe cartea de munca?
Cel mai tare ma nacajeste acuma, ca vroiam sa-si bage somajul, care la veachimea lui de 8-9 ani am inteles ca lua vreo 9 luni in jur de 500 ron. Si cum el urmeaza sa plece din tara, ma gandeam ca fac eu cumva sa ii semnez carnetul ala in fiecare luna si cu banii aia sa imi platesc si eu o rata. Acuma ciuciu!
Imi vine sa ma duc cu la fostul lui angajator si sa-i iau pe toti la .

Ramona,
24+

Mergi la inceput

Doamne Ramona ce inconstienti...chiar ca iti vine sa ii calci in picioare.Eu chiar nu stiu ce raspuns sa iti dau dar precis trebuie sa fie alta cale in afara de a umbla pe la toti fostii angajatori.

Cat despre semnarea carnetului in locul lui ,nu stiu ce sa zic ,poate ai pe cineva acolo la fortele de munca ca sunt destul de reci persoanele de acolo si nu pot fii induplecate prea usor.Mama mea e in somaj si mai mult a cheltuit bani pe medicale sa scape de la cursurile de reorientare profesionala unde trebuia sa faca munca voluntara pe la diverse firme,adica asazisa practica.

_

Mergi la inceput

Deocamdata nu am pe nimeni pe acolo, dar ma gandeam eu asa....ca poate, poate reusesc sa fac si chestia asta. Dar uite cum se scurge timpul. El nu mai lucreaza de pe 1 mai la firma aia si abia saptamana trecuta i-au dat cartea de munca. Planurile noastre erau ca in iunie sa aiba deja dosarul de somaj bagat, sa apuce sa semneze el 2-3 luni si sa fi primit deja niste bani...dar ui ca deja e trecut de jumatea lui Iulie si toate merg din rau in mai rau.

Ramona,
24+

Mergi la inceput

Off...tin pumnii sa se rezolve,oricum urata treaba.

_

Mergi la inceput

Merci Sthephy. Fugi si tu la nani ca maine printesica ta sigur are multa energie si o sa vrea sa se joace cu mami ei!
Noapte buna!

Ramona,
24+

Mergi la inceput