Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele am o mare rugaminte la voi.....am o prietena "mamica de ghiocel" care participa la un concurs aici si as vrea sa-i acordati un vot....din suflet va rog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Simina, eu am votat Tare dulce e bebe!

Laura 23+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Tocmai am simtit-o pentru prima data pe printesa mea. Nu-mi vine sa cred. Am simtit-o la ora 4 cand ma uitam la Euforia Cuisine. Eram foarte linistita si cu ochii cat cepele la reteta aluia. Cand am inceput sa simt "ceva" in burtica, sub buric. Pentru o absolventa de literatura, sa-mi fie rusine dar nu-mi gasesc cuvintele. SUnt de-a dreptul coplesita. E un sentiment unic si comparativ cu cel cand i-am auzit pentru prima data inimioara. Imediat m-au busit lacrimile si am inceput sa vorbesc cu ea, sa ma mai loveasca ca sa o mai simt. M-a mai lovit de cateva ori. Apoi s-a oprit. Cred ca a obosit. SUnt atat de fericita. Sunt in al noualea cer.
M-am cantarit astazi si sunt la un total de 2,5kg de cand am inceput sarcina. VA reamintesc ca sunt supraponderala si faptul ca nu ma ingras prea tare este super pentru mine. Burta tot nu mi se vede, numai sunculitele din dotare si stranse cu grija ani de zile.
Nu stiu daca mai este vreuna asa ca mine dar cred ca pot candida sigur pentru ce mai lenesa viitoare mamica. Nici una nu ma ajungeti. Doar intre 10-12 ore pe zi. Am vazut ca va plangeti de insomnii si mie imi crapa ochii in cap de somn. Ma culc la 12 noaptea, ma trezesc la 12 ziua. Ma culc la unu, ma trezesc la unu. Curatenie nu vreau sa fac. Mi-e lene. Constat mizeria, dar parca nu ma deranjeaza. In curnad o sa ma dea sotul afara din casa. Nici macar nu gatesc. Nu am fost vreo harncie la viata mea, dar parca nu am fost nic in halul asta vreodata. Ma sperii!!!
Pupici

Ah, ca am votat pozele lui bebitza de la concurs.

17+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Dankuta, e doar inceputul miscacioasei mici! E ceva incredibil de frumos!
Mie mi se intampla sa stau noaptea cu ochii pe pereti si cu un zambet tamp pe fata, innebunita de dragul puiului care ...se joaca la orele alea!!
Are program deja stabilit, daca nu il simt ziua f mult inseamna clar ca ne jucam noaptea. Nu iti povestesc a doua zi cat sunt de buhuhu la munci :)
Cat despre somnolenta asa eram si eu la "varsta" voastra. O sa treaca.

20+ astept pe Vlad Alexandru pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dragele mele,
Gata cu morfofetala mea la dr. Pop, ptr. care am avut mari emotii.
Bebe este foarte bine, are 700 gr. si un avans de o sapt. si o zi.
La mine lucrurile stau cam asa: placenta anterioara gr.2-3 cu mici necroze, un hematom, col lungime normala(3,4 cm) inchis si a vazut echografic si contractii.Recomandare de repaus, insa eu de cand sunt in risc maternal, nu fac altceva decat sa dau din gura.
Avem poze 4D in care bebe sta cu manuta sub cap, plang cand vad poza aia.

Va pup si va urez W-E placut

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Sunt in sfarsit matusica!!!

Multumim mult de incurajari

A nascut un baietel sanatos de 3000g,dar s-a chinuit mult saracuta de la ora 1 azinoapte cand i s-a rupt apa ,pana la 16.55 cand a nascut.Important e ca sunt bine amandoi.
Mai vorbim diseara ca acum nu ma lasa Stefania,adica mai spre noapte asa,la ora cucuvelelor.

Va pup pe toate si va multumesc mult.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Sunt in sfarsit matusica!!!

Multumim mult de incurajari

A nascut un baietel sanatos de 3000g,dar s-a chinuit mult saracuta de la ora 1 azinoapte cand i s-a rupt apa ,pana la 16.55 cand a nascut.Important e ca sunt bine amandoi.
Mai vorbim diseara ca acum nu ma lasa Stefania,adica mai spre noapte asa,la ora cucuvelelor.

Va pup pe toate si va multumesc mult.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 19+

Sa va traiasca
Sa se faca mare , sa fie sanatos si frumos

22+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">UN VOT DE 5 PCT PENTRU GHIOCELUL NOSTRU , POZE Dy1 SI Dy2
Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Fetele multumim pentru vot
Asteptam si alte voturi

22+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">UN VOT DE 5 PCT PENTRU GHIOCELUL NOSTRU , POZE Dy1 SI Dy2
Mariana
bebe

Mergi la inceput

Mari ai PM

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Stefi, sa va traiasca odorul, sa se faca mare si sanatos!
Many bany, felicitari pt vestile bune!

20+ astept pe Vlad Alexandru pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput