Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 17
Alinus25 spune:
Salutare...
Am intrat sa va salut si eu asa fugitiv...
Am scapat de licenta
, gata .... Doamne ajuta! Era si cazul...
Am fost si la eco morfofetala... bebe e bine sanatos, in grafic
. Sapt trecuta avea in jur de 460g...era tare somnoros
. Bebeul meu danseaza de numa si in special pe vezica mea
si dupa ce mananc
... In rest toate bune...
Va doresc un weekend minunat, noi ne pregatim de parastas pentru unchiul meu
Va pup
Alina
21+
si
Riana-Antonia 25.01.2007
Simona.Do spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lacramioara2 Saptamana viitoare vin parintii mei la mine, din Sibiu, ca sa zugravim in casa (se ocupa tatal meu care e foarte priceput). Multi pupici. Saptamana 17+ ![]() |
Lacramioara, ai grija ce vopsea folositi. Daca e pe baza de ulei, cred, ar trebui sa pleci de acasa. Nu sta in vapori de vopsea, sunt toxici.
Doamne fetelor, cum aveti atat timp sa scrieti in fiecare zi? Eu nu apuc nici sa deschid calculatorul acasa in fiecare zi, iar la servici stau numai pe calculator, dar in nici un caz pe forum
Pupiloi!
Alinus25 spune:
Apropo... Imi poate cineva schimba datele pe prima pagina, adica la Riana sa fie trecuta data nasterii 25.01.2007 si un carucior albastru![]()
Multumesc
Alina
22+
si
Riana-Antonia 25.01.2007
lacramioara2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Simona.Do
Lacramioara, ai grija ce vopsea folositi. Daca e pe baza de ulei, cred, ar trebui sa pleci de acasa. Nu sta in vapori de vopsea, sunt toxici. Doamne fetelor, cum aveti atat timp sa scrieti in fiecare zi? Eu nu apuc nici sa deschid calculatorul acasa in fiecare zi, iar la servici stau numai pe calculator, dar in nici un caz pe forum Pupiloi! Simona 16+'No one is in charge of your happiness except you!' |
Draga Simona, multumesc de informatie, nici nu m-am gandit ca ar putea fi o problema. Nu e bai ca am unde sa ma duc, dar bine ca mi-ai zis.
Te sarut cu drag
Saptamana 17+
nov.dec2009 spune:
| citat din mesajul lui Alinus25 Apropo... Imi poate cineva schimba datele pe prima pagina, adica la Riana sa fie trecuta data nasterii 25.01.2007 si un carucior albastru Multumesc ![]() Alina 22+ si Riana-Antonia 25.01.2007 |
Job done
nov.dec2009 spune:
Camy tu ai deschis ultimile 2 capitole????
Ai trecut linckurile gresit...adik daca vrei sa-l deschizi pe 59 sau 58 se deschide tot 57....
Nu vreau sa te superi pe mine..doar ti-am zis
aaaaaaa...si s-a modificat si lista...nu stiu din cauza cui..a ta sau a lu Ramo......sau iti modificat-o intentionat......daca nu era pe placul vostru puteati sa-mi spuneti...nu sa stau eu juma de zi sa bag spatii intre
si cineva sa le scoata ca asa are chef!!!
Simina
vias spune:
eu am schimbat ultimele 2 capitole...dar nu am schimbat nimic...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
| citat din mesajul lui nov.dec2009 Camy tu ai deschis ultimile 2 capitole???? Ai trecut linckurile gresit...adik daca vrei sa-l deschizi pe 59 sau 58 se deschide tot 57.... Nu vreau sa te superi pe mine..doar ti-am zis aaaaaaa...si s-a modificat si lista...nu stiu din cauza cui..a ta sau a lu Ramo......sau iti modificat-o intentionat......daca nu era pe placul vostru puteati sa-mi spuneti...nu sa stau eu juma de zi sa bag spatii intre si cineva sa le scoata ca asa are chef!!!Simina |
si la cat chef am eu de orice....nu...nu am avut eu chef de schimbat ceva....
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
BoboMom spune:
Shtephy, multa sanatate surorii tale si bebelului! Sa ne anunti cat de curand ca a nascut si ca sunt bine amandoi. 
Eu cred ca am o infectie urinara iar
(am mai avut una la inceputul sarcinii). Astept sa ma sune inapoi de la dr (am lasat mesaj) si sa ma cheme sa-mi faca test. Am facut test vinerea trecuta la programarea de rutina si era ok, dar acum cred ca nu mai e ok... Sunt si f obosita. Vreau acasa. Astept sa ma sune sa-mi zica sa vin la control/test, dupa care ma duc acasa la culcare. Deja am anuntat-o pe sefa mea. Acum ma simt mai bine, dar aseara si dimineata ma durea burta jos, iar dimineata dupa pipi m-a usturat cam nasol si aveam senzatia aia ca n-am terminat... De-aia sunt aproape convinsa ca e infectie urinara. Azi noapte am mers de 4 ori la baie
Nu-i de mirare ca nu ma odihnesc cum trebuie... Iar acum vreo ora jumate m-a apucat o amorteala in degetele de la maini. Cand mi se intampla noaptea, e clar ca se intampla pentru ca dorm aiurea, cu perne multe, cu mainile pe sub mine... Dar acum s-a intamplat din senin, cand ma spalam pe maini. Si inca mai simt ace din cand in cand... Mi-am facut listuta sa-i zic doctorului despre toate chestiile astea. Sper sa ma cheme mai repede. Bebe e destul de activ, asa ca asta ma mai linisteste.
Laura
23+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)