Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
ionelamaria spune:
Ramonika am realizat ca nu ti-am raspuns la intrebarea despre locatia nunti... Tot in bucium mergem si noi dar nu la motel
Felicitari pentru schimbarea saptamanii.... ca schimbam odata acum parca (deja esti la jumatatea drumului)
20+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Ramonika spune:
da Ionela - tin minte ca ca schimbam amandoua saptamana si mi-ai zis ca o sa ma anunti cand ajungem la jumatatea drumului... si ai facut-o
eu tot cam aiurea ma simt, sunt influentata de visul de azi-noapte, sper sa mi-l sterg din memorie cat mai repede...
petrecere frumoasa la nunta!
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
ionelamaria spune:
si tie petrecere frumoasa, Ramonika
20+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
luciandrea spune:
Buna!
Ma alatur celor care schimba azi semnatura.AZI FACEM 20 DE SAPTAMANI, mai avem un pic fetelor
Camy ai primit ce ti-am trimis?
20+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
mariaandreai spune:
Ceau fetele,
Am trimis pe adresa comuna de mail legile despre care s-a tot discutat zilele trecute:
- Ordonanta de urgenta nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului - care reglementeaza CIC + 3 legi care o modifica
- Ordonanta de urgenta nr. 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca - care ne da dreptul sa lucram cu 6 ore pe perioada cat suntem gravide si pana implineste copilul 2 ani, in caz ca ne intoarcem mai repede la lucru
- Ordonanta de urgenta nr.158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate
- Proiectul de lege pentu modificarea OU 18/2005 in vederea cresterii nr de zile de concediu de maternitate la 168.
Maria 18+
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
laurairina13 spune:
Neataaa!
LA MULTI ANI, MIRAMAR!!!!
Simina, concediu placut si muuuulte cumparaturi frumoase! Te invidieez! Desi am marea langa mine, nu ajung nici eu sa ma bucur de cateva zile de leneveala pe malul marii din cauza scarbiciului!Si cand o sa intru in prenatal e deja septembrie, si o sa fiu cu burta prea mare!
Ramonika, noroc ca nu m-am priceput sa descarc filmul ca altfel visam si eu urat asta noapte!
Camy, bafta sa va dea clientul banutii si sa ii cheltuiti cu folos! Si eu am maine o nunta la o prietena buna de a mea si abia astept!!Sper sa ma simt bine sa pot rezista si pe zi si seara la local, sa nu trebuiasca sa o intindem acasa..
O zi buna va doresc, eu deja am avut un client ciufut aici care a inceput sa injure si sunt singura pt o sapt la birou, cealalta colega fiind in concediu..
Proaspata Doamna!
Laura, 23+ Mara Teodora
poze
laurairina13 spune:
Sa nu uit, Avalon bine ai venit la noi! Mai ales ca ai gemeni
Sa ai o sarcina usoara-atat cat se poate de usoara fiind vorba de gemeni- si forumeala placuta alaturi de noi!
Proaspata Doamna!
Laura, 23+ Mara Teodora
poze
mariaandreai spune:
Ramonika, eu merg la gimnastica pentru gravide. Compania la care lucrez are contract cu o sala de sport, asa ca noi platim doar 30 lei pe luna (altfel ar fi vreo 90). Inainte mergeam tot acolo la sala, pentru ca eu nu am vointa ta, sa fac acasa cu regularitate :) Si eu am calculatorul plin cu filmulete de aerobic, dar fac din an in pasti. Dar vreau neaparat sa incerc Pilatesul pentru gravide ce ni l-ai trimis.
Maria 18+
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
luciandrea spune:
Camy, ma bucur ca ti-a placut!
Voi aveti probleme, fetelor, cu umflatul picioarelor?mie apropae in fiecare zi mi se umfla picioarele..cred ca imi trebuie un medical
20+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
ionelamaria spune:
Daca veni vorba de picioare umflate... am gasit un ceai de la fares ( ceai diuretic pentru gravide se numeste) si as vrea sa incerc.... mai ales ca maine stau in picioare de la 7 dimineata pana duminica dimineata. Voi ce spuneti? oare daca e special pentru sarcina poate fi periculos?>
20+
aniversarea nuntii