Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 10
vias spune:
azi am sa-mi fac manechiura si pedichiura.....maine mergem la nunta ...abia astept... si sper din inima sa nu se ami intample nimic care sa impiedice plecarea noastra...
Trebuie sa trag si o fuga prin oras sa vad daca gasesc ceva usor de incaltat...aveam pregatite o pereche de sandalute..papucei cu toculet...acum vad ca incep sa ma umflu la picioare in special...asa ca merg pe la cumparaturi...
Plus sa-mi tineti pumnii ca marti trebuia sa primim de la un client 13000 ron..si vad ca ne duce cu zaharelul..nu prea vrea ca sa ne mai dea banii..si noi avem nevoie de ei..sper sa nu faca figuri ca diseara se trezesc cu mine la usa......offfffff...in ce tara de cretini mincinosi si nesimtiti traim......sper sa recuperam azi banutii...Doamne Ajuta!
mai trebuie sa merg sa cumpar si coala colorata si banda pt cadouri...vreau sa impachetez asa frumos cadoul...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
O zi frumoasa va doresc tuturor dragalaselor!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Avalon spune:
Buna dimineata si multumesc de primire tuturor!
Datele mele pentru lista sunt UM 21.02.2009, DPN 27.11.2009.
Intr-adevar, am fost invitata cu multa caldura de catre Ramonika, si ii multumesc inca o data ca este posibil sa mai fi stat pe margine ceva timp... asta nu inseamna ca nu va citesc, de la bun inceput a fost interesant sa compar starile voastre cu ale mele, sa vad cand au inceput greturile, cand au incetat, cand ati simtit prima data miscarile copilului... O adevarata aventura...
Eu si Laura suntem intr-adevar norocoasele care au fost ajutate de catre un medic minunat sa ramanem gravide, e adevarat ca de pe alte plaiuri decat cele mioritice, ea a strabatut mii de km pana acolo si eu cateva sute de km... amandoua am facut calatoria de 2 ori si abia a doua oara a fost cu noroc...
Eu am asteptat 7 ani aceasta clipa, 7 ani lungi si chinuitori in care am pierdut "inexplicabil" 2 sarcini la varste foarte mici, infertilitatea este ceva de neinchipuit pentru cine nu a trecut prin asa ceva... Din fericire pentru mine, dupa acesti 7 ani mi s-a descoperit cauza, o afectiune a sangelui (trombofilie) si fac tratament,
astfel este posibil ca astazi sa port in burtica doi copilasi si sper sa ii duc pana la un termen rezonabil , astfel incat vada lumina zilei sanatosi.
Ceea ce va doresc si voua
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 21+
Ramonika spune:
neata burtici,
Avalon - te-am trecut pe listuta (data nasterii nu vrei s-o zici? daca nu vrei, nici o problema ). ma bucur ca ni te-ai alaturat si uite ca Cel-de-Sus ti-a rasplatit rabdarea si ti-a oferit 2 copilasi. si eu am avut de asteptat putin pana sa raman, ce-i drept numai 6 luni, insa tot am trecut prin spaima ca "daca nu raman niciodata"... sarcina usoara si te asteptam mai des pe la noi.
Miramar - LA MULTI ANI!!!!!
nu stiu pe unde umbli, dar sper sa citesti mesajele noastre si sa ne dai un semn de viata.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Ramonika spune:
Apropos de filmul "The business of being born" pe care l-am vazut aseara. a fost interesant, mi-au dat lacrimile cand am vazut nasterile. insa totusi in subconstient m-a afectat. adevarul este ca noua ni s-a indus (cred) de mult ca nasterea e ceva dureros (si este, e drept) si ca e o corvoada... si cand ma uitam la nasterile alea tot parca mi se pareau ceva ... ceva... nici nu stiu cum sa le zic, ceva cu conotatie negativa, adica priveam doar partea naspa, durerile, sangele, nu si partea frumoasa...
am si visat foarte urat azi noapte din cauza filmului, presupun...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
broscuta_80 spune:
Buna dimineata!
Vad ca nimeni nu a vazut posturile mele despre concedii prea bine... ati preferat sa repetati...
Miramar sa ne traiesti multi ani!!!!!
Mariandreea multumim pentru informatii ( astea ne vor conduce viata de acum pentru vreo 2 ani... )
Ramonacopot, foarte tare bancul ( ma defineste 100% ). Referitor la situatia sotului tau, cel mai bine este sa intocmeasca o lista cu numele tuturor angajatorilor anteriori in ordine cronologica, sa dai o spaga grasa de tot la cineva de la ITM si sa ii caute contractele si toate actele aditionale, sa i le treaca in carte.In schimb nu stiu ce sa zic de diplome...
Avalon bun venit la odisee, sarcina usoara si la termen... hm, ma gandesc deja cum te simti asa....graviduta la dublu...?
Shtephy multumesc, ma mandresc tare cu ea. La mai multe, nu?
Simina kin concediu placut!!! Sa ai grija sa nu stai foarte mult la caldura...sunt niste temperaturi groaznice acolo...asteptam sa ne scrii
Va si o zi buna!!
21+
broscutza
bubu
A_driana spune:
neata fetelor...
eu nu stiu ce sa mai zic despre concediu pre si postnatal....eu asa am fost informata ca doar CAS-ul se retine, si ramane cam tot cat ii netul....
voi ma zapaciti cu contractiile...eu nu stiu daca sunt contractii ce simt eu sau doar se intoarce bebe...cateodata simt ca se aduna intr-o parte, si parca si iese inafara, dar simt asa cum s-ar intoarce, nu ma doare deloc, si tine cateva secunde....astea sunt contractii???
mami zice ca ea a avut din astea o gramada, dar ca se intoarce bebe, si se vede asa inafara, si ca nu ii nici o pb....ca uita-ne pe mine si pe fratemeu bine mersi....
acuma nu stiu ce sa zic, nu stiu ce simtiti fiecare sau ce sunt...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
19+ David
strumfulet + poza strumfulet
ionelamaria spune:
buna dimineata
Azi dau de baut. Am ajuns la jumatatea sarcinii
la multi ani Miramar
Sa aveti un w-e placut
20+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
ionelamaria spune:
Adriana si eu simt ce spui tu... si nu m-am gandit ca ar fi contractii. Daca mangai burtica se linisteste repede... apoi il simt pe bebe lovind usor
20+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera