Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 7
Danicris spune:
Servuuuuuuuuuuuus !
Cleo, buna varianta cu soacra, eu sunt disperata ca tre’ sa-l las cu o persoana straina.
Simonacip, multumim, da, suntem pe drumul cel bun. Imi pare rau ca Mati inca nu accepta nici un laptic, dar sunt sigura ca o va face curand.
Andrada, ce bine ca s-au vindecat frumos ranile lui Tiberiu !
Mihaser, mi-ai facut o pofta de capucinooo … Legat de fetitele care l-au lovit pe Vladuc, nu-ti inchipui ca l-au batut sau ceva, nu, a primit ba o palma in cap, ba o minge, ba o masinuta. Iti dai seama ca nu as lasa nici eu un copil sa-l loveasca. Chestiile astea s-au intamplat sub nasu’ meu, au fost asa rapide de nici n-am apucat sa intervin. Eeeee, nu-mi las eu baiatu’ sa mi-l bata alt copil, vorba ta, IL MANANC !
Lorich, si eu i-am dat calciu fara analize si nu-mi pare rau. Am incredere in pediatra, stie ea ce face. Nu stiam ca dorna ar fi mai indicata pentru copilasi, eu i-am dat numai borsec.
MsBB, macar a incercat omu’ sa te ajute ! Aaaaaaaa, uite ca a facut-o cu succes, s-a dus pata. Care-i treaba cu “sa ne duceti dorul” ? Ori pleci in vacanta ? Habar nu am. Doamne, sunt in urma cu evenimentele … Superbe pozele, Andra este o scumpa, abia astept sa o vad. Ma lasi sa o dragalesc putin ?
Emycor, legat de jucarii, Vladuc mai repede invata de la copiii mai mari din parc. Iar ei sunt asa mandri ca pot invata un pitic sa se joace … Sa vezi ce-i mai explica, mor de ras.
Ylari, felicitari pentru decizie, spor la treaba, sa dea Dumnezeu sa vina cat mai repede.
Fetelor, mor de dragul lui cand il vad cum merge singurel prin casa. Dar si el este incantat de noua lui abilitate, rade, tipa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
gabitzam spune:
Ylari, succes mult cu proiectul bb2! Eu pot sa-ti zic ca bb2 se creste mult mai usor.
Alaturi de SEBI
alina_anto spune:
Ylari Bravo! Hai cu bb2!! un fratior pe Evaa
Iulia Si mie mi-era dor de voi
Danicris Mi-au iesit niste prajituri..yami-yami. Din pacate am camera foto stricata, asa ca poze..ioc.
MsBB Tare haioasa Andra!
Adriana miercuri, pe 22 vin in Buc. Asta dak nu intervine ceva..Am de la botez cercei )2 perechi). Dar cei pe care vreau sa ii pun au inchizatoare cam slaba. Trebuie sa merg la cellini sa-i stranga putin. Am programat-o la euroclinic pt gauri. Oricum trebuie sa ajung acolo sa imi ridic analizele pap de la gineco.. Mai mare rusinea ca mi le-am facut acum 2 luni si nici acum n-am ajuns sa le iau.. Dak venim ne vedem sigur ca eu trec pe la sora mea, care sta in Primaverii. Ok?
Fetele, voi ati dat capsuni la copii? Eu inca nu m-am indurat sa-i dau..
Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
Victoria_mami spune:
Iulia, nu Victoria nu ma lasa, ci daddy! E in concediu sapt.asta, de luni merge la servici si cand e el acasa suntem mai mult pe afara. Ai dreptate de Victoria sa o vezi ce strange dupa ea: o schimb si isi pune intotdeauna hainutele in cosul cu rufe de spalat, scutecul ai vazut-o (cred) ca si-l duce la gunoi, dupa ce se joaca, in general ma ajuta sa strangem jucariile impreuna, desi, uneori, eu le pun in cutie sau in cos si ea le scoate, dar macar intentia e buna. Ieri am mutat prin sertare in dormitor si m-a ajutat! M-a intrebat daddy daca am nevoie de ajutor si am zis multumesc, dar am tot ajutorul de care am nevoie chiar aici.
MsBB imi pare tare rau de intamplarea cu ANdra, sper sa nu se mai intample. Ma gandesc ce simti, ca Victoria plange si in 10 secunde e vanata, ca isi scoate tot aerul din plamani si nu respira, e prea ocupata sa urle... ma sperie de ma scoate din minti cand o vad ca se invineteste la fata, nici nu pot sa-mi imaginez ce simti tu cand Andra lesina. speram din suflet sa nu mai faca Andra asa.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Desiree, asa e mereu cind e si tati acasa e mai putin timp si ne da si programul peste cap..Asta nu inseamna ca nu e mai bine insa... Hai ca va pupez, ma duc la trebi Simona, mami de baieti "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Noi ne pastram programul, doar ca atunci cand doarme Victoria, in loc sa stau sa citesc forumu' stau afara cu daddy. Si cand e treaza iesim nu doar la plimbare cu caruciorul, ci ne duce daddy cu masina, depaaaaaaaarte
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Lorich spune:
Ylari spor la treaba! Asteptam II
Sunt cateva fete in cursa asta, nu? Ceea ce-mi aminteste sa-i multumesc alex@sarei pt ideea cu sticla de tedy water- bea Robert foarte bine apa din ea.
MsBB mai, ce ajutor ai tu acolo, vad ca e la fel de ocupata ca si voi!
Dani si eu merg pe mana pediatrei, fara regrete pana acum, oricum nu mi-a dat calciul ala prin telefon, ci l-a vazut pe Robert, fontanela, costite, tot. Eu cred ca voi mai astepta nitel cu analizele, pt ca Robert a inceput sa pape binisor, asa ca "il iertam".
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Andrada79 spune:
Msbb asa m+ai facut sa rad cum ai povestit de tati!!! Ce scaun de masina ai? Apropo de bandana, vad ca iar ne potrivim, mai putin la culoare asa ca data viitoare cand mai pune al meu sot benzina ii zic sa ia una portocalie ca rosie avem.Andra aici http://family.webshots.com/photo/2504450940103626019AfEwqm Tiberiu aici http://good-times.webshots.com/photo/2277499770105212586BTdAbU
Ylari felicitari pt hotarare si abia asteptam vestea cea mare!
YLARI spune:
Wow, fetelor, multumesc ptr sustinere, va pup pe toate!!!
M-am intins si eu langa Eva, am atipit un pic, bineinteles ca nu suficient... dar mai bine decat nimic.
Inca o data va multumesc...
Alina_anto, eu am dat prin mai capsuni la Eva, i-au placut... i-am dat cate una si a fost ok, apoi i le-am amestecat cu branzica dulce. Super bune...
Nu stiu ce mai vroiam sa zic, ca sunt cam buimaca...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Alex@Sara spune:
Hellou tuturor.Nu am timp nici sa moorrr,dar vreau neaparat sa ii zic lui MSBB sa nu ia sub nicio forma apa plata Calipso.Se imbuteliaza in Voluntari,am vazut "firma" e apa de fantana normala,cica foraj de mare adancime..........daaaaaaaa,la ce calcaroasa e apa in zona,nu stiu zau cat de plata e apa asta,ca face niste spume cand o fierbi.Cat despre fluor,l;a Parintii intreaba sau in generale e un articol ff interesant despre fluor,nici noi nu luam deloc.
O sa mai intru pe aici daca or s ama lase piticii si sa pot sta in fund ca tare ma dor bazinul-salele-soldurile,picioarele,zici ca am facut cunostinta cu trenu in fizic
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
37sapt+
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara Hellou tuturor.Nu am timp nici sa moorrr,dar vreau neaparat sa ii zic lui MSBB sa nu ia sub nicio forma apa plata Calipso.Se imbuteliaza in Voluntari,am vazut "firma" e apa de fantana normala,cica foraj de mare adancime..........daaaaaaaa,la ce calcaroasa e apa in zona,nu stiu zau cat de plata e apa asta,ca face niste spume cand o fierbi.Cat despre fluor,l;a Parintii intreaba sau in generale e un articol ff interesant despre fluor,nici noi nu luam deloc. O sa mai intru pe aici daca or s ama lase piticii si sa pot sta in fund ca tare ma dor bazinul-salele-soldurile,picioarele,zici ca am facut cunostinta cu trenu in fizic tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 37sapt+ |
si burtica, hai ca a mai ramas putin. deja e sapt 37, esti la termen.
ai nr de tel sa ne dai sms da?da? sa scoatem majorete
cu cine nashti? cu Tutunaru?
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008