Interdictie relatii sexuale

Interdictie relatii sexuale | Autor: b_carmen

Link direct la acest mesaj

Am o intrebare, am fost la eco la doi medici diferiti :unul mi-a spus ca totul e in regula, altul mi-a spus ceva de "placenta fundica" si mi-a interzis relatiile sexuale. Mentionez ca sunt insarcinata in 23 saptamani. Ce sa fac, pe care sa il ascult?

+23

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Iti voi scrie ce as face eu, deci o parere personala din experienta personala: as astepta o saptamana in care as incerca sa ma abtin de la relatiile sexuale ce cuprind penetrari si m-as intoarce la medicul in care am incredere !
Daca insa niciun medic nu ti se pare profesionist, cauta un al treilea !

Nu vreau sa te supar, insa pentru mine acum ar conta foarte mult bb din burtica si as evita orice problema.
Sunt multe moduri in care se pot simti bine 2 parteneri ... si oricum, daca e sa fie interzise unele lucruri - care ar putea duce la o nastere prematura, nu sunt pentru o vesnicie .

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Din cate stiu, asa trebuie sa fie placenta: fundica. Deci primul dr. a sesizat acelasi lucru, ca sarcina e bine-mersi la locul ei. Al doilea dr.- la fel! Doar ca a precizat in termeni stiintifici.
Ref. la relatii sexuale ... sapt.23 e probabil destul de avansata si poate ca nu mai e voie sa din oficiu. Nu prea stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Placenta fundica inseamna ca este pe fundul uterului si e foarte bine (mai rau era daca este joasa sau praevia)...nu stiu care e motivul pt care ti-au zis ca nu mai aveti voie sa aveti relatii, mie la ambele sarcini mi-au zis ca pot avea pana in ultima zi, mai putin daca am contractii sau daca se rup membranele, se duce dopul, caci atunci apare riscul de transmitere de infectii...
noi am avut relatii pana in ultima zi, chiar am lucrat intens la inducere naturala, caci la alex depasisem saptamana 42 si niciun semn, iar la Teo, la 39 de saptamani ma saturasem deja dupa 5 zile de travaliu fals ...pana la urma, tot dr-ii mi-au rupt membranele la ambele sarcini, ca nu voiau altfel...
in afara de momentul "inducerii", cand am fost liberi ca pasarile cerului, celelalte dati am facut numai cu prezervativ, caci sperma contine prostaglandine, care pot inmuia colul si se poate declansa nasterea prematura.
nu am avut nicio problema, din contra, ne-am simtit bine, chiar des
mai bine mai asculti o parere, mai vezi un medic...sa intelegi adevaratul motiv al recomandarii...poate fi colul scurt? contractii ? nu stiu...asta ei stiu.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput