*Cozonacei de nov-dec2008 (64)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Otilia bine c-ati ajuns cu bine inapoi in Norvegia. Pai am obosit doar gandindu-ma cate aveti de facut. Bine, aici erau 30 de grade la umbra la 7 seara, la amiaz n-am indraznit sa ma uit la termometru, da' gandul sa imbrac pitica si sa ma duc cu ea pe undeva la stat cozi, rezolvat treburi... ma lua cu lesin cand citeam. De aia nici n-am putut raspunde pe loc, am stat sa se racoreasca un pic aerul .

Cu timbrul vocal n-am filmulet, ca cine sta s-o filmeze cand racneste... Nu stii cum s-o faci sa taca odata, ce sa mai ai chef de filmat

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932
daca simtiti nevoia sa faceti un gest de caritate.Mihaita este un priten drag de-al nostru si tare ne dorim sa nu mai fie diferit

Camelia,
mie cand mi se intampla faza de genul 'din senin cade,pleosc,trosc etc...,ma gandesc ca-i vreun spirit care vrea sa-mi comunice ceva
si adevaru-i ca...,toate lucrurile astea au o explicatie(mi-ar placea s-o descopar pe fiecare in parte).daca nu se intampla atunci,se putea in timp ce tu,doamne fereste erai in dreptul ei sau altcineva si alta era povestea.doamne,doamne,ne vegheaza

somn usor

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

'Neatza,
Daca intereseaza pe cineva ,este oferta in carrefour la chicco polly 2 in 1 , 450 ron.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

fiu-meu mai nou imi face cate o surpriza zilnic.. ieri am facut curat prin debara.. zic, ia sa deschid tzarcul si sa mai incerc sa-l bag cateva zile la rand poate poate se obisnuieste(tarcul a stat in mijlocul casei vreo luna,pana l-am strans, l-am bagat in punga si debara.. l-am tot bagat zilnic dar se lasa cu urlete, asta chiar dupa ce s-a ridicat in picioare in patut..tarcul neavand bari nu reusea sa se ridice)... surpriza de ieri : a inceput sa tipe de bucurie, acum se poate si ridica, s-a prins de manere si dai distractie, se zbataia si "canta", sa stiti ca th e mare cantaret, cum ii cant cum incepe si el sa scoata niste sunete ciudate
Facea cucu-bau in tarc si radea de numa', am ras de-am murit ieri cu sotul, isi lipea fata de plasa si tipa cat il tinea gura. l-am filmat dar tot filmuletul e miscat , il scuturam eu de ras(edit: camera o scuturam..)
Camelia si zici ca postasul e batran, ha?clar seamana cu tine Alexandra! eu in timpul sarcinii am intrat pe site-ul ala ce ti l-a dat Olivia si probabilitatea ca Thomas sa aiba ochi verzi era mare, sa ii aiba albastri era mica..si uite sunt albastri... eu caprui(deschisi) sotul albastri, dar la noi toti din familie inafara de tata au ochii verzi sau albastri..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Dandusa, Ginye
Cameliam pup dulce o scumpa mica! Mi-au placut mult pozele!
Olivia super banc! M-am distrat de la prima ora.
Alra iti multumesc din suflet pentru sfaturi! Le-am urmat intocmai si-n dimineata asta a fost o schimbare radicala sedinta de aerosoli! Doar la inceput s-a chinuit sa planga putin si la final cand se plictisise...in rest, suuuper! L-am tinut la mine in poala si am facut toata treaba numai eu. Cred ca ieri am speriat copilul napustindu-ne amandoi asupra lui...plus noutatea momentului..
Iti multumesc mult, ai facut un copil fericit si o mama linistita! Pup dulce o mamica tare! Daca tu ai starea asta de spirit cu doua maimutele acasa si servici...eu deja imi dau jos palaria Multa sanatate!

V-am spus ca-n dimineata asta mergem la analize, tot la Centrul Medical Unirea la clinica de pediatrie, unde am mers si ieri la control. N-am cuvinte sa va spun ce profesioniste au fost doamnele de la recoltari. Au fost 3 persoane care ne-au ajutat. S-au uitat intai cu atentie la ambele manute, strangand garoul sa vada unde e mai usor de luat...si cu toate ca eu abia vedeam ceva pe manuta lui, s-au decis asupra mainii stangi si au gasit vena din prima!!. Copilul a stat suuuper linistit, a incercat sa planga cand i-a bagat acul in vena, dar i-au distras atentia cu un bebe de jucarie...i-au luat 2 eprubete, timp in care el a ras la jucarie...si a mai dat sa planga la final cand i-a tras acul din vena.. Dar de plans efectiv, nici vorba! N-am cuvinte, jos palaria!
Momentan are un plasture pe manuta, nu se vede nimic vanat un jur si nu pare deranjat. Acum asteptam rezultatele pentru hemoleucograma completa si proteina C reactiva.
Dupa prima repriza de aerosoli de ieri, a tras un somn de o ora...primul somn linistit de 3 zile incoace, fara haraituri si sforaituri! Aseara i-am dat la ora 20 prima doza de antibiotic, iar la 21:15 s-a culcat si s-a trezit doar de 2 ori pe timpul noptii!!
Luni mergem din nou la control sa vedem daca a reactionat bine la tratament. Deja incep si aftele sa se vindece...facem alternativ badijonari cu glicerina cu nistatina sau cu compresa sterila inmuiata in ceai de musetel cu bicarbonat.

Sanatate multa la toata lumea!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Am nevoie si eu de terapie casa e vraiste si efectiv n-am chef da ma si deprima si scot flacari pe nas.... Pe dansii i-am trimis in parc la umbra si eu bag un bounty - premiu inainte de treaba - si-o bere fara alcool. Da` poate-n timp ce va scriu imi vine si chefu`, si daca nu, il caut eu dupa ca e musai.

Fost-am si noi la madame ortoped-chirurg pediatru. Cu radiografia. Dupa ce m-au luat toti dracii ca la cea mai tare clinica privata din oras unde ma dusei eu sa-i fac raza, era doar unu de zici ca l-au angajat peste vara, si nu era nimeni s-o tina in timp ce pe reclama scria ca au 4 asistenti - deci am tinut-o doar eu - ajung acasa si ma uit pe film. Un sold se vedea doar jumate, ca domnul idiot ii pusese chestia aia care sa-i protejeze pasarica aiurea, si era alb. Deja ma vedeam la Cluj la eco, dar am zis hai sa mergem la control sa vedem madame ce spune. Ea nici n-a bagat de seama, a luat liniarul ei cu mii de gradatii, si s-a apucat sa masoare raza veche, cu asta noua, zambitoare, totul e spre bine inca 3 sapt o mai purtam non-stop (orteza), de fapt 2 sapt si 4 zile - face bine la pisic sa calculez asa si apoi inca 4 sapt doar noaptea. Ce-a fost mai greu a trecut.

Acu ma zgandara halceva pe creier. Ca zibe mananca tot ce-i dau, nu dati cu pietre , si deja s-a dolofanit grozav, are 9 kile. Posibil sa puna asa bine ca nici nu se misca sa mai arda din calorii, dac-ar misuna si ea banuiesc c-ar mai pierde din energie. Sta doar in fund, da` din picioare si maini si-atat. Incerc sa-i dau mai `diet`, adica fara cereale, fructele simple, eventual cu branzica, si legumele. Sau faptul ca se trez noaptea la tz de 3-4 ori ... Da` la cat sunt de trasa cu cheia acum, numa de asta n-am chef, sa-i scot mesele de noapte. Asta e, sunt ca robotu, ma duc, o mufez, molfaie, adorme, inapoi in pat fiecare, si tot asa.
Stiu bine ca cerealele pufoseaza? Na, mama nebuna.

Cami, ce-am mai ras cu bancu , stai lejera ca si la noi e la fel ... compar si eu poze de cand eram mici, si nimic. Plus ca eu am ochii verzi-albastrui, soatza verzi, si zibe un albastru clar. Si postasul e ... postasa de fapt.

Alra, din pctul meu de ved tu faci fata cu brio. Eu demult o luam pe dealuri. E absolut normal ce simti. Asa ca da drumu frustrarii si angoaselor, lasa-le sa vina si sa plece, si bucura-te de puiuti. Eu cu psihoterapeutzii in familie (n-am decat 4), mi-am luat curaj si-am intrebat-o pe cumnata daca e normal uneori sa simt ca vreau `aer`, ca mi-e draga zibe, dar uneori vreau fara ea, doar eu cu mine. Mi-a zis nu cumva sa ma simt vinovata ca simt asta sau sa-mi reprim starile astea, sunt absolut NORMALE, avand in ved ca suntem doar noi doi cu ea, stresul cu carul cu soatza, si mai fac si scoala. Pai atunci, Alrule, tu esti tzuki.

Ami, sanatate multa, pup puiutzul aerosolat!

M-am intins tone ...tot n-am chef da` m-apuc. Mai vin cand iau pauze.

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mey fetelor si eu ma lupt groaznic cu gargaunii din cap, cu cheful de distractie si nebunii. De vreo luna nu ma gandesc decat ca vreau in club , alcool cat cuprinde si dantzuit pana cad lata de oboseala. Mi-e dor de nu mai pot sa fiu EU cu MINE, sa mai stau si singura, fara responsabilitati. De aceea m-am gandit ce as putea face...si mi-a venit ideea...cand mergem in Franta, ca tot stam 2 luni, vreau sa lucrez in club, ca animatoare (nu altceva!!) iar al meu ca sa fie sigur ca e totul ok sa se angajeze si el in acelasi club, poate ca bodyguard, iar Raphael doarme la ora aia si daca e ceva e cu soacra. Asa ca 3 nopti pe saptamana in care ma distrez, in club sunt ca pestele in apa si mai castig si bani. Acum sper sa se si concretizeze ideea mea si atunci chiar va fi o vacanta suuuper.

Anca daca e mai dolofanel copilu apar ganduri, la fel si daca e mai slabut...da' ce noi aratam perfect? si mai ales cum sunt ei in crestee acum chiar nu are prea mare importanta greutatea. Se regleaza ei singuri, iar in cazul lui zibe, cum ai spus, cred ca e si lipsa de miscare de vina
Amalia ma bucur mult ca dau semne de vindecare aftele si ca te-ai descurcat bine cu aerosolii

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Pauza de N/A si o felie de paine neagra cu semintze pt amatori ... o minune masina de facut paine.

Ocean, mai stiu pe cineva care incepe `gaaaaa, gaaaaa` cand incep sa cant sau merge muzica, zici ca e cioara... Numele bebelului tau ma duce cu gandul la locomotiva din desene animate , si-i aud si pe copii prin parc cand se joaca de-a trenuletul pe topogan (sau tobogan?), `eu, eu vreau sa fiu Thomas`

Iza, ce hot summer se anunta, o sa dai lectii mamicutzelor frantzuze, Iza, mami de Raphael, animatoare! Daca asta va doriti, sa dea Domnu sa iasa. eu visez la un gin tonic...sau macar o gura de whisky...

Dandusule, asa e , toate se intampla cu un motiv ... trebuie sa fim acolo si nu in alta parte poate, in momentul respectiv, totul e o lectie, tb doar sa vedem.

Ma duc... ma mai invart pe-aici si merg la soatza cu-o bere rece si la zibe cu borcanasul de legume. Pusiiiiiiiiiiiii!

Ah, mai vroiam sa va-ntreb ceva, ieri in parc, o mamica imi spune ca ea `sterilizeaza` biscuitii po****ri la cuptor , adica inainte sa-i macine, ii da vreo 10 min la cuptor, ca sa fie mai sterili ... sa mor dac-am mai auzit, stiti ceva despre asta?

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Amalia ce bine ca Luca se simte mai bine si ca recoltarea de sange nu a fost o experienta neplacuta pentru nici unul din voi! Sanatate multa, multa!
Si felicitari pentru comportamentul lui David in tabara, cred si eu ca esti mandra, ai de ce!

dandusa ... mai in principiu eu nu prea cred in spirite... desi nu-s nici chiar convinsa ca nu e posibil sa fie cum zici tu .
Oricum, daca a fost un spirit, probabil mesajul era: "Du-te femeie la culcare ca-i miez de noapte deja, imediat nasti si sa vezi ce fain o sa te trezesti tu din 2 in 2 ore dupa aia ...".
Tot din zona SF/paranormala, saptamana trecuta a picat si lampa din bucatarie, tot asa, de nicaieri, iese maica-mea din bucatarie, face 3 pasi si aude ditamai zgomotul de sticla sparta pe gresie. Oare ei ce vroia sa-i zica spiritul... . Si ce tot are spiritul asta cu lampile? Da' o vaza nu-i buna? Ca-i mai usor de inlocuit!

oceanborn, anca - bun, deci nu-s singura cu copil cu ochii de culoare sa zicem... surprinzatoare
Mai oricum, eu in pasaport am trecut-o cu ochi caprui, ca sincer in poze mai degraba asa par. Da' la lumina zilei sunt un kaki tot mai deschis, pe zi ce trece...

anca, o fi postasul postasita, da' instalatorul...? eiiiii?
Ma bucur ca Sara e mai bine cu piciorutele, imediat scapati de orteze. Si eu stiu ca cerealele pufoseaza, da' lasa ca o pui la fitness dupa ce va puteti zbengui in voie.
Spor la treburi. Chiar ma intrebam cum de nu ai mai scris in ultimele zile...

Mergi la inceput

Cica-i zice misofobie la boala de care sufera tanti aia. M-am uitat acum pe net, sa nu credeti ca stiu cuvinte din astea asa din cap .

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Ah, mai vroiam sa va-ntreb ceva, ieri in parc, o mamica imi spune ca ea `sterilizeaza` biscuitii po****ri la cuptor , adica inainte sa-i macine, ii da vreo 10 min la cuptor, ca sa fie mai sterili ... sa mor dac-am mai auzit, stiti ceva despre asta?

Mergi la inceput