*Cozonacei de nov-dec2008 (64)*
Raspunsuri - Pagina 8
Darling_ spune:
Julia sper ca bona pe care ai gasit-o sa fie asa cum vrei. Iar Eduard doarme destul de mult in ultimul timp, mai bine zis adoarme la ore la care nu ar tr sa adoarma. Reusisem sa-i fac un program, nu se mai trezea noaptea. Acum incerc iar sa-l 'programez' ca e dat peste cap de diferenta de fus, loc nou, nu e deloc in apele lui, azi a plans mult.
Vrabiuta daca poti mai da-ne detalii despre cum papa puiul tau. Cand ii dai legumele ii pui mai multe pe tava? Cum ii dai carnita?? Fructele?? Nu-i dai deloc piureuri? Cum faci? Mi se pare interesant.
Eduard a adormit de la 6, acum e 8 (adica 10 in Rom). Deci sa ma astept ca la 4 sa se trezeasca?? Am incercat sa-l trezesc usor. Nu vrea, doarme dus. Ce sa fac?? Sper numai sa nu faca din noapte zi. Nici nu a mancat iaurtul cu cereale pe care de ob i-l dau seara.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK
cameliam spune:
Olivia
Da, mai zice lumea c-ar semana cu mine, dar daca vezi poza cu mine la 3 luni si ea la 3 luni... uite aici (iti dai seama cat ne chinuim sa ne dam seama cu cine seamana fata daca am ajuns sa-mi pozez tabloul de bebe in fundu' gol, sa-i fac si fetei poza in aceeasi pozitie, alb-negru...). Ce sa zic... Doamne ajuta, sa semene cu careva din parinti, indiferent cu care ... nu de alta da' faza haioasa e ca ochii se fac tot mai verzi. Ai mei sunt caprui, ai lui tac'su albastri, si este pe DC ceva articol cu culoarea ochilor si zic ei acolo ca din caprui si albastru exclus sa iasa verzi . Deja tac'su ridica din sprancene ciudat cand vine vorba . Acuma, la maternitate n-au incurcat-o, ca-i recunoastem vocea oriunde ...
Si pentru cine se intreaba, postasul e batran rau, pica varianta.
Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26 Cami, m-am uitat mai atent si cred ca Alexandra are totusi trasaturile tale (si expresia fetzei) dar sunt ascunse bine de falcute hi hi |
Edit: si saru'mana de complimente, de afla tac'su ca i-am pus moaca pe net ma scarmana
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cameliam spune:
Si Alexandra mai face din astea daca e prea obosita. Se culca la 6, de tot pe seara aia. Sare peste baita si bibe de ora 21. Se trezeste eventual la masa obisnuita de noapte pe la 2 si dupa aia dimineata.
E obosit baiatul, eu zic sa-l lasi sa doarma ca nu-si da el peste cap programul din atat. Stiu bebelusii astia mai bine ca noi de ce au nevoie.
citat din mesajul lui Darling_ Eduard a adormit de la 6, acum e 8 (adica 10 in Rom). Deci sa ma astept ca la 4 sa se trezeasca?? Am incercat sa-l trezesc usor. Nu vrea, doarme dus. Ce sa fac?? Sper numai sa nu faca din noapte zi. Nici nu a mancat iaurtul cu cereale pe care de ob i-l dau seara. |
alra spune:
amalia, mami, da-mi nr tau de tel fix pe PM daca mai ai prb ca eu imi dau doctorat in aerosoli. fac aerosoli la cine vreti voi, la bebelusi, la copii nebuni, la soti, la vreo soacra razvratita, ziceti la fata!
uite cum fac eu: iau animal in poala, animal in fundulet cu spatele la mine si fata la TeVeu. cu mana stanga blochez animalu cu partea cotului si cu palma ii tin capsoru usor. masca o tin cu dreapta, usor departata de fata la inceput. ei au instinct sa isi dea jos ce au pe fata. daca animalul protesteaza il batzai in poala. cu tv si oareste batzaiala se potoleste. nu il mai faceti in doi ca mai rau va incurcati.
si cel mai important: faptul ca copiilor mici nu le plac si nu or sa le placa aerosolii e mai adanc infipt in capul nostru decat intr-al lor. deci mai intai te manipulezi mental pe tine si iti zici ca aerosolul e o chestie zen, un barait linistitor care ii va place copilului.
in rest, azi am avut juma de zi sendinta- grrrrr- si tot obosita ma simt. mersi mult de incurajari, bai da sunteti super. toata lumea mi-a zis cate ceva frumos. pupacim!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
dandusa spune:
citat din mesajul lui alra sa va povestesc de puzderia de muste care ma ultra calca pe capace prin casa?? zici ca sunt nebuna, am un prosop si lovesc in stanga si in dreapta aleator |
asa si eu la tara.am luat o patura si goneam mustele din camera.si de suparata ce eram,am dat peste bec.bec,care s-a rupt din 'radacina'.zecile de cioburi s-au imprastiat peste tooot.copii erau acolo.ca prin minune nimeni nu a fost ranit de nici un ciobulet,cu toate ca...,la 'dus' mi-am scos cateva bucatele din sutien
ps:de la 4-5 luni ai lui Raducu,ii spal numai impreuna in cada.ar iesi iures mare daca nu as proceda asa.nici unul dintre ei nu are rabdare sa-i spal separat.asa mi se pare cel mai simplu posibil
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Olivia26 spune:
Cami, mi se pare ca seamana bine bine cu tine cand erai mica. Ia mai joaca-te si aici poate poate gasesti o explicatie si nu mai afla sotul...
Apropo de postas, banc:
O femeie se duce la spital sa nasca, insotita de sotul ei. Doctorul le spune ca a fost inventata o masina care poate transfera durerile nasterii de la mama la tata si ii intreaba daca vor sa incerce. Cei doi sunt de acord. Doctorul seteaza masina la un transfer de durere de 10% - sotul se simtea excelent si ii spune doctorului sa mai urce un nivel. Doctorul seteaza la 20% dar tatal se simtea la fel de bine. Doctorul ii controleaza tensiunea si seteaza masina la 50%. Sotul se simtea bine in continuare si ii spune doctorului sa seteze nivelul la 100%. Doctorul se conformeaza si femeia in final da nastere copilului practic fara sa simta nici o durere. Sotii erau in culmea fericirii. Cand au ajuns acasa postasul zacea mort pe treptele casei…
Sebi are nevoie de noi
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
dandusa spune:
Amalia,
o imbratisare din partea noastra.sa treceti cu bine peste asta.multa sanatate
Olivia,
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
cameliam spune:
Oliviaaaaa - multam fain de link, zice ca poa' sa aiba si ochi verzi pitica! Sanse destul de mici la primul copil, dar nu-s chiar zero! M-am scos!!!
Fain bancu'
citat din mesajul lui Olivia26 Cami, mi se pare ca seamana bine bine cu tine cand erai mica. Ia mai joaca-te si aici poate poate gasesti o explicatie si nu mai afla sotul... Apropo de postas, banc: O femeie se duce la spital sa nasca, insotita de sotul ei. Doctorul le spune ca a fost inventata o masina care poate transfera durerile nasterii de la mama la tata si ii intreaba daca vor sa incerce. Cei doi sunt de acord. Doctorul seteaza masina la un transfer de durere de 10% - sotul se simtea excelent si ii spune doctorului sa mai urce un nivel. Doctorul seteaza la 20% dar tatal se simtea la fel de bine. Doctorul ii controleaza tensiunea si seteaza masina la 50%. Sotul se simtea bine in continuare si ii spune doctorului sa seteze nivelul la 100%. Doctorul se conformeaza si femeia in final da nastere copilului practic fara sa simta nici o durere. Sotii erau in culmea fericirii. Cand au ajuns acasa postasul zacea mort pe treptele casei… Sebi are nevoie de noi de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank"> Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
cameliam spune:
Pai ai avut zi mai grea decat de obicei. Cel putin eu dupa 3-4 ore de sedinte eram mai varza decat daca-mi vedeam de activitatea mea normala la birou. Normal ca esti tot obosita...
citat din mesajul lui alra in rest, azi am avut juma de zi sendinta- grrrrr- si tot obosita ma simt. mersi mult de incurajari, bai da sunteti super. toata lumea mi-a zis cate ceva frumos. pupacim! |
cameliam spune:
da, putea iesi nasol cu becul ala, da' bine ca n-a iesit.
eu am patit o faza haioasa cu lampa de pe tavan, eram gravida cu burta mare, luna 8 sau 9 deja , stateam tolanita pe canapea si beleam ochii la tv, cand dintr-o data zbang, la juma' de metru de mine pica minunea aia de pe tavan (partea de sticla, becu' ramane).... asa de nicaieri.
cand povestesti din experienta voastra la tara parca ma vad pe mine... copil de asfalt si eu, ca voi, inteleg perfect frustrarile descrise.
citat din mesajul lui dandusa asa si eu la tara.am luat o patura si goneam mustele din camera.si de suparata ce eram,am dat peste bec.bec,care s-a rupt din 'radacina'.zecile de cioburi s-au imprastiat peste tooot.copii erau acolo.ca prin minune nimeni nu a fost ranit de nici un ciobulet,cu toate ca...,la 'dus' mi-am scos cateva bucatele din sutien |