*Cozonacei de nov-dec2008 (64)*

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

malinas, asta vroiam si eu sa scriu acum. eu tot biscuiti de la Organix ii dau si ii dau chiar zilnic aproape.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Dupa 2 luni de cautari, vizionari si alergatura am reusit in sfarsit sa vindem apartamentul nostru cu 2 cam si am gasit sa cumparam un apartament cu 3 camere intr=o zona cu multa verdeata.Asa ca de la 1 septembrie o sa fiu vecina cu bebecris si leeloo, fiindca ne vom muta langa parcul IOR. Sunt tare fericita ca am reusit sa facem aceasta schimbare, deoarece aici aveam o problema mare cu spatiul si una foarte mare cu vecinii galagiosi.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Brie, . Felicitari pentru bebe cuminte, cu superdimensiuni si pentru mersul in picioare!

Anca, ma bucur ca ai avut o noapte mai linistita.

Ref la somn, la noi am observat ca mult mai bine doarme Andrei cand este in camera cu tati decat cu mine. Cred ca asa fac toti bebeii, ne simt altfel, simt tztzi si..

Malinas, felicitari pentru mutare! Buna treaba. Si noi avem in plan si sper sa ne ajute DD anul asta sau inceputul anului viitor. Merci pt info cu biscuitii. Auzisem de ei dar nu stiam unde se gasesc.

cameliam, pentru o mami obosita!

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Malinas, felicitari pt apartament! Spor la mutat!
Zanica mea doarme PE JOS ...am un covor pe care am pus paturica de joaca de la Ikea si niste paturi de tifon, tot de la Ikea. Si doarme incolacita pe paturi. Si suge ...inca se crede la san.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Salut!

Intru eu sa fac capitol nou. As fi vrut sa va scriu, sper sa imi fac timp pana la noapte.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

*Cozonacei de nov-dec2008 (65)*

Mergi la inceput