In cautare de fard de ochi
caut acest tip de fard de ochi, am primit pe email, si idea mi se pare geniala dar nu stiu de unde as putea cumpara asa ceva, ce firme fac astfel de fard
Stie cineva?
Link pt fard de ochi
Multumesc!
Raspunsuri
Ayla21 spune:
Wow, e fantastic. Chiar exista asa ceva?
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
pearl84 spune:
Bey adica fardurile alea se aplica prin ceva metoda speciala si rezulta pe oki exact ce se vede in cutie?
Eu am intrat numai sa ma mir de asa inventie, ca acu vad prima data asa ceva...![]()
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Ayla21 spune:
Sunt ca un fel de plasture pe care il aplici pe pleoapa. Dar chiar nu as crede ca exista... cel putin nu la noi.
Dar daca se gasesc si eu vreaaauuu!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Annie80 spune:
haideti mai, nu ruinati vise, eu cred ca existe pe undeva asa ceva, dar unde ? ca vreau 
Lo_li_Ta spune:
Da, sunt in Ro. Am vazut reclama intr-o revista. Scria ca se distribuie la Sephora. Exact pozele astea erau
mihailescu teodora spune:
Fetelor,
uitati mai jos link-ul cu pricina:
http://www.fashionlife.ro/make-up-beauty/chicfabulos-quick-make-up/
Abia astept sa ma duc si eu sa-mi iau![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Povestea nasterii
Annie80 spune:
Lo_li_Ta i love you
am cautat inainte sa postez aici, pe net, dar nu gasisem nimic, acum am gasit pe site la sephora www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P216903&categoryId=S10501&shouldPaginate=true" target="_blank">ColorOn EyeEnvy
mercic mult!
Abia astept sa-mi cumpar, sper sase aplice si repede! 
Ayla21 spune:
Am vazut si clipul, sunt de-a dreptul fantastici.

Eu www.sephora.com/browse/product.jhtml jsessionid=KY0N4Z5T0QUKYCV0KRTQQAQ?id=P216905&categoryId=RPYMAL&shouldPaginate=true#" target="_blank">Exotic Kit vreau. Ati vazut cat costa?
dulcetica spune:
Eu sigur mi-le-as pune strimb!Va dati seama ce precizie de aplicare trebuie sa ai ca dunga dreapta sa fie pe conturul ochiului?Sigur trebuie facut un retus final.