VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!
Raspunsuri - Pagina 17
andru_mami spune:
super mihaela,sa dea d-zeu sa va fie cu folos si sa reusiti tot ce v-ati propus si poate se mai gasesc si ptr alti copii astfel de oamnei cu suflet,ca sunt destui care au nevoie
succes pe mai departe si doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun
succes mihaita
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O dragele mele,stiu ca de la inceput mi-ati fost alaturi,in demersurile mele de a strang fonduri pt terapia lui mihaita,asa ca sunt sigura ca va veti bucura de vestea pe care va voi da-o....am obtinut o sponsorizare pt un an de zile a terapiei lui mihaita(nu o sa apun societatea,pt ca nu am intrebat daca sunt de acord sa fac public lucrul asta),asa ca un an de zile suntem asigurati cu terapia!tin sa multumesc din suflet si asociatiei MAME,pt sprijinul acordat! oricum,eu o sa va tin in continuare la curent cu evolutia lui mihaita! cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
Mihaela, ce veste buna!!! Bafta in continuare si cat mai multe progrese lui Mihaita.
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 15+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
kid spune:
Mihaela, ma bucur foarte mult ca ati rezolvat problema banilor, macar pentru o perioada. Va doresc din toata inima sa aveti rezultate excelente cu terapia si astept sa citesc vesti bune de la voi!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
ancadragoman spune:
Miha ma bucur mult pentru voi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
kariguld spune:
ce veste buna! in toata aceasta mare de incercari. sper din inima sa aveti rezultatele pe care vi le doriti! curaj, mergi inainte!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
mihaela77O spune:
acum la cumpana dintre ani,as vrea sa multumesc din suflet tuturor celor care ne-au fost alaturi in lupta noastra pt strangerea de bani pt terapia lui mihaita si sa va asiguram de recunostinta noastra!
fie ca anul ce vine sa va aduca tot ceea ce va doriti si sa fie asa cum va doriti!
eu imi doresc o minune,o minune pt Mihaita,sa se faca bine si sa fie si el ca ceilalti copiii,sa vorbeasca,sa ne inteleaga,sa se joace cu copiii,sa mearga la gradinita si apoi la scoala!si simt ca intr-o buna zi,Mihaita va face toate aceste lucruri!
la multi ani,2010!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
sirimie spune:
Mihaela, va uram toate cele bune in anul nou, sa faca multe progrese Mihaita si sa aveti tot ce va doriti!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O acum la cumpana dintre ani,as vrea sa multumesc din suflet tuturor celor care ne-au fost alaturi in lupta noastra pt strangerea de bani pt terapia lui mihaita si sa va asiguram de recunostinta noastra! fie ca anul ce vine sa va aduca tot ceea ce va doriti si sa fie asa cum va doriti! eu imi doresc o minune,o minune pt Mihaita,sa se faca bine si sa fie si el ca ceilalti copiii,sa vorbeasca,sa ne inteleaga,sa se joace cu copiii,sa mearga la gradinita si apoi la scoala!si simt ca intr-o buna zi,Mihaita va face toate aceste lucruri! la multi ani,2010! |
la fel sper si eu! si voua sa va aduca anul nou, ceea ce va doriti! si sa crezi ca intr-o buna zi, Mihaita va avea propriul drum in viata!
le multumesc celor care s-au implicat si au donat, ma rog sa le fie rasplatita daruinta!
LA MULTI ANI!
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
M&M spune:
Mihaela, LA MULTI ANI!! Fie ca acest an sa va aduca tot ce va doriti!! Sa auzim numai vesti bune despre MiIhaita!!!
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 20+ cu Matei Stefan
mihaela77O spune:
cristina,multumesc din suflet! si voua asemenea si mai ales un bb sanatos si norocos!te imbratisez cu mult drag!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU