VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

BRAVO MIHAELA! succes in continuare cu scumpelul de mihaitza

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisellino

BRAVO MIHAELA! succes in continuare cu scumpelul de mihaitza

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

multumim din suflet,va dorim si voua sa vi se intample numai lucruri bune!si multa sanatate!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL ALINEI DONESCU

Mergi la inceput

la noi lucrurile nu sunt prea roz....Mihaita de vreo 10 zile nu este bine....in urma medicatiei primite,am avut o groaza de probleme,de la incontinenta urinara,pana la plans isteric,nervi,izbit,trantit,busit..toate cele...de vineri dupa amiaza..asa ne-am distrat.....se culca plangand,se trezea plangand....nu mai spun de somnul agitat de peste noapte..cum va spuneam tot tacamul......asta este...viata merge inainte,sper sa-si revina cat de curand...i-am scos toata medicatia.....

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mihaela , chiar ma gandeam ca nu ai mai scris demult ce face Mihaita!...Dar ce medicamente a primit??? Nu le poti inlocui??..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 27+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

off, Miha, stiam ca ai ceva prb din cauza medicatiei, mi-ai zis si tu si Ani, dar nu credeam ca lucrurile au luat-o razna chiar asa.si cu toate astea mai ai puterea sa ajuti si pe altii.speram sa-si revina Mihaita cat mai repede si sa reintre pe un fagas cat de cat normal.cred ca ti-e foarte greu.noi te sustinem in continuare.

Cristina, mamica lui Denis Mare

HAIDETI SA-L AJUTAM URGENT PE ALEX http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687

NU OCOLITI! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Mihaela , chiar ma gandeam ca nu ai mai scris demult ce face Mihaita!...Dar ce medicamente a primit??? Nu le poti inlocui??..

cristina,eu nu am fost niciodata de acord sa-i dau medicamente,ai ales ca am avut un episod i care de la un sfert dintr-o pastiluta adormea...insa acum devenise foarte agitat,doctora lui la fiecare cotrol imi zice sa-i dau medicamente,insa eu am refuzat mereu...insa acum,am zis hai sa incerc poate mai linistim putin lucrurile....insa am luat o decizie gresita se pare......medicamentele care se dau la noi la copii cu autism,pe prospect scrie clar ca nu se da la copii sub 15 ani.....am gresit,crezand ca poate il pot ajuta.....mai bine il prefer agitat asa din fire,decat din cauza medicamentelor.....

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_OR

off, Miha, stiam ca ai ceva prb din cauza medicatiei, mi-ai zis si tu si Ani, dar nu credeam ca lucrurile au luat-o razna chiar asa.si cu toate astea mai ai puterea sa ajuti si pe altii.speram sa-si revina Mihaita cat mai repede si sa reintre pe un fagas cat de cat normal.cred ca ti-e foarte greu.noi te sustinem in continuare.

Cristina, mamica lui Denis Mare

cristina,multumesc!esti o draguta,insa n-am facut nimic deosebit...si noi am beneficiat de ajutor,am zis daca pot sa ofer si eu la randul meu!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

cristina,eu nu am fost niciodata de acord sa-i dau medicamente,ai ales ca am avut un episod i care de la un sfert dintr-o pastiluta adormea...insa acum devenise foarte agitat,doctora lui la fiecare cotrol imi zice sa-i dau medicamente,insa eu am refuzat mereu...insa acum,am zis hai sa incerc poate mai linistim putin lucrurile....insa am luat o decizie gresita se pare......medicamentele care se dau la noi la copii cu autism,pe prospect scrie clar ca nu se da la copii sub 15 ani.....am gresit,crezand ca poate il pot ajuta.....mai bine il prefer agitat asa din fire,decat din cauza medicamentelor.....

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Offff!!...
lui Mihaita sa ii treaca cat mai repede starea asta si sa isi revina..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 27+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Mihaela, ce mai faceti? Mihaita e mai bine?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Sper ca Mihaita si-a revenit

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput