amanarea sau grabirea menstruatiei

amanarea sau grabirea menstruatiei | Autor: vn_91_mon

Link direct la acest mesaj

buna stiti cumva cum pot amana sau grabi menstruatia? am auzit ca pt amanare se poate folosi vitamina K dar aceasta iti poate coagula tot sangele daca o iei in cantitati prea mari si m-am gandit sa nu risc, iar la alta persoana am auzit de procesteron ca sa vina mai repede dar am citit pe internet si acesta este injectabil pentru provocarea avorturilor. daca stiti vreo solute va rog sa imi ziceti si mie. multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana971 spune:

incearca sa vorbesti cu un doctor mai ...luminat;se poate folosi Duphaston,dar depinde de la un caz la altul.succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Exista medicamentul Orgametril, care poate sa anuleze menstruatia (sangerarea nu se mai produce). Si eu vreau sa fac aceasta tampenie, pentru ca urmatoarea menstruatie va fi exact cand incepe sejurul la mare. Am optat pentru metoda cu anticonceptionalele (cand se termina folia nu mai fac pauza, o incep pe urmatoarea). Efectul este acelasi.
Nu sunt mandra de mine, dar la mare plec o data pe an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu aman cand am nevoie cu anticonceptionale.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

eu am incercat luna trecuta cu clorocalcin este solutie apoasa pentru uz intern continand clorura de calciu. este hemostatic, bun si pt alergii si in caz de spasmofilie. nu am luat decat 2 zile in timpul menstrei, dar intr-adevar s a diminuat considerabil. cauta mai multe informatii pe net.
numai bine.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Tocmai m-am intors de la mare si am plecat cu acelasi stres ca imi vine menstruatia.Am avut noroc sa-mi vina la finalul sejurului menstruatia, dar am preferat oricum sa nu o dereglez doar pentru un moft.Cea mai buna solutie sunt anticonceptionalele, sa unesti doua folii si altfel nu vei mai avea sangerare, care oricum e un ciclu indus.Eu nu-s adepta antibebe, asa ca am refuzat celelalte optiuni, care le-am studiat si nu mi se par ok in situatia asta.Vitamina K si clorura de calciu au efectul de a coagula sangele la o menstruatie normala, deci sangerarea se produce la fel si nu prea vad rostul la un flux putin abundent.Doar la menoragii se reduce considerabil fluxul, unde exista o hemoragie adevarata.Am testat si eu cand am avut pierderi masive de sange dupa ce incepusem anticonceptionalele si doar asa am reusit sa opresc un ciclu de 2 saptamani.
Daca vrei neaparat mergi la medic si cere Orgametril pentru intarziere.Daca n-ai o menstruatie regulata mai bine nu incerca medicamentul de mai sus.

Mergi la inceput