* Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (64)
Raspunsuri - Pagina 7
Delia21 spune:
ALINA,FELICITARI pentru baietel!!!!
Ciuf,vazuram o parte din poze.Tare frumoasa si mandra Eva ta cu flori in par.Il pupam pe Lucut si sa se faca bine repede!!Anunt cu maxima mandrie ca GPA-ul meu de 4.o este intactAm avut ceva emotii,....recunoscNoe,o ce fain ca va plimbati pe la Paris .vreau si eu sa merg acolo cu toata familia,...sora-mea cea mare a locuit in franta 6 ani,...asa ca daca nu anul viitor,cel tarziu in 2011 o voi angaja ca ghid....si daca tot ajungem acolo,....apai e musai sa dam o fuga de 3-4 zile si la Disney cu copilasii.Ai ajuns si pe acolo cu creata ta?Miha,si l-ai lasat tu pe sotiorul tau sa treaca oceanul fara tine?Of,of,...nu se face.STEFANA,astept sa ne spui si tu ....peste 2-3 luni ce ai mic si pretios in burtica
mihaser spune:
Salut!
Ciufulet am apucat sa vad pozele voastre!
Eva arata superb aici
http://family.webshots.com/photo/2552316600082837760LoEBLb
cu cerul ala fain pe fundal...Pe strada Sforii ne-am fotografiat si noi...e superba!
Cezar era foarte aproape de Luk in suferinti...bila alba ptr el!
Deli l-am lasat pe husband ca e in delegatie...Acum e in Redmond, WA si i se mare mult mai fain decat NY...Mi-a zis ca nu i-a placut Marele Mar...
Va pup! Sunt bubulina gospodina sa gaseasca tati casa mumoasa si sa mai pierd si eu cateva kg!
Catrinel_17 spune:
Uaai, Desprecopii are magazin!!! Hmmm… “Bluza cu aspect modern”… interesant.
STEFANNA, inca nu plecaram, in 22 plecam. Is cam năcă, pt ca Oana mi-a plans la gradi ultimele 2 zile. Si eram asa ce mandra de ea ca totul a fost Ok. adevarul e ca e cam obo, a avut febra in weekend, a dormit prost, si a ramas cu o tuse care nu o lasa sa se odihneasca bine noaptea. La gradi imi zice “vreau sa stai cu mine toata ziua”, si apoi cand vin acasa si e cu bunica-sa, nici nu ma baga in seama, si o striga numai pe ea. Bunica-sa (soacra-mea) o ia de la gradi numai in brate, (oana tipa ca nu vrea in carucior, si atunci ce e de facut? Caram cupilu in brate…)
Face orice vrea oana… “Oana, punem jucariile la loc?” Oana: “Nu!” Ea:” Ok, atunci nu le punem, daca tu nu vrei, nu facem asta”. In plus, la fiecare nimic o moscoleste intr-una, cum cade Oana un pic “vaaaai, da sa pupe Oma, da sa punem crema/apa/plasture”, si plange acuma Oana pt fiecare nimic, e cea mai plangacioasa din parcare… Uof, na ca m-am descarcat.
Stefanna spune:
Catrinel sa ma ierti, se pare ca neuronul meu e in proces ireversibil de ramilire.Apropo de chestii de astea exagerate fata de copii, azi am vb cu mama si a vazut-o pe bianca pe web cam.Bianca rea genunchii juliti, vanatai, etc.Si a inceput maica-mea, ca vai cata suferinta pe sarmanu copil, ca sa o dau macar cu nu stiu alifie sa ii cada crusta, ca saraca si micuta si etc.M-am enervat asa de tare, si i-am adus aminte ca asa am fost si eu de mica si nu ma mai dadea ea cu tot felul de alifii.Na ca m-am descarcat si io.Ma duc acum sa schimb asternuturile.Pupi la fetele astea trecute toate in ordinul tacerii.
Stefanna mami de fetita si 9+
ciuf spune:
Mai fetelor, nu va mai suparati pe bunici. Ele sunt super protective. Au impresia ca noi, mamicile, nu suntem destul de mature, ca mai avem nevoie de un sfat din cand in cand. Zau de mie chestiile astea mi se par exagerate. Apreciati-le asa cum sunt, ele ofera copilasilor vostri niste amintiri memorabile. Asa este o bunica. Tot timpul grijulie, tot timpul sa se gandeasca la nepoti, sa ii tresalte inima la fiecare nazdravanie facuta ... nu va mai suparati pe ele. Sunt convinsa ca atunci cand voi erati mici ele nu erau asa de protective. Cand esti tanar gandesti altfel, reactionezi altfel.
Catrinel, da-i credit lui Oma. Mie mi se pare ceva atat de frumos ca ii pasa de Onitchka, ca are grija de ea, ca o rasfata. Uita-te din unghiul asta. Bucura-te ca micuta e pe maini bune, e crescuta cu atata grija.
Zau, atunci care e farmecul copilariei? Sa isi aminteasca cu cata dragoste o ingrijea bunica, mama, nu trebuie sa ne rezumam la educatie si atat. Lasati-i sa zburde, sa fie copii, sa fie rasfatati, sa mai faca si prostiute.
Soacra-mea este exact opusul. Nu stie sa pupe un nepot, sa il rasfete, sa se joace cu el. E buna la partea cu educatia. Il tine din scurt, il corecteaza la fiecare pas, vrea sa creasca un om mare, uitand ca el e un copil, si ca viata presupune stagii de dezvoltare psihica si fizica. Eu nu vreau o asa bunica. Eu o vreau pe mama mea, asa cum e ea, sa le dea din plin dragoste, intelegere si sa ii rasfete.
Stau si ma gandesc la Kim, cat si-ar fi dorit ea ca bunica lui Alice sa fie asa cum spuneti voi. Bucurati-va ca le aveti.
Noe, ce fain ca va plimbati. Sa faci poze multe. Si sa vii cu forte proaspete sa ne scrii impresiile.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Stefanna spune:
Ciuf, sa stii ca apreciez tot ce a facut si face mama pt mine si pt Bianca.Insa de multe ori, cu chestiile astea o cam da in bara.Poate mi se pare mie, dar parca am impresia sa scoate in evidenta fiecare bubita care sa fie in contrast clar cu ideea ca pe vremea cand era Bianca mai mica( adica ea era la noi) nu avea asa ceva pe picioruse.Si mai imi face chestii de astea si legat de alte aspecte, si ma cam deranjeaza.Nu ii spun nimic de obicei, poate ca ei ii lipseste asa de mult Bianca ca aceste rautati ii scapa neintentionat si vrea sa se convinga cat de indispensabila este ea in viata noastra. Nici azi nu i-as fi zis nimic, dar atat de mult a pisat subiectu, de parca Bianca avea cine stie ce si eu eram de o asemenea inconstienta de nici nu imi pasa.Si sa stii ca imi lipseste prezenta ei aici, si ajutorul ei, si ea ca persoana, dar asta nu inseamna ca uneori nu ne mai luam si noi in cornite.
Pupici pt toata lumea.
Stefanna mami de fetita si 9+
elvie spune:
La Multi Ani ! Gabi_fer,sa fi iubita ,sanatoasa si toate dorintele tale sa se inplineasca de la mine si Lara.
elvie spune:
Upsss acceleasi urari si pupici si pt. Zuzilici si Adar ,Oare ce fac sarbatoritele noastre ?
mihaser spune:
Salutare!
Fetele cred ca nici daca trecea Katrina prin viata mea nu eram atat de suparata...Va povestesc si voua desi nu-mi place si nu pot sa ma laud...A fost la mine soacra mea...De duminica de cand a plecat al meu in SUA a inceput sa ma toace ca nu stiu sa-mi cresc copiii, ca e un d-l Goe Cristian si tot felul de minuni...Nici nu va puteti inchipui cat doare sa vezi cum incepa sa-i spuna unui copil de 3 ani ca nu mai vorbeste cu el, cum il suspecteaza ca intentionat i-a varsat cafeaua, etc...In fine, i-am spus ca nu o sa-i permit niciodata sa-mi abuzeze copiii si a mai stat ea pana azi cand a venit socrul meu ca sa aiba sofer sa o duca acasa si mi-a cautat nod in papura ca sa ma mai faca ea pe mine nesimtita (cum m-a facut inainte de cununia civila cu o zi in plin Metro!), taranca si in toate felurile...I le-am intors pe toate cu nesimtirea mea specifica ptr ca eu nu mai vreau sa ma calce nimeni in picioare! I-am spus ca nu mai vreau ne intalnim niciodata si sper din suflet ca asa sa se si intample.
Cat despre copiii mei decat asa o bunica mai bine lipsa! Eu nu o sa le spun nimic despre ea niciodata nici de bine nici de rau ptr ca nu vreau sa-mi traumatizez copiii si nici sa-i mint...O sa-i feresc cat pot de mult de ea si de crizele ei de nebunie.
Nu stiu daca o sa mai scriu pe forum ptr ca probabil imi va urmari posturile si cine stie ce-mi mai pregateste viitorul.
Sper sa nu uitati de noi! Nu-mi sta in obicei sa lingusesc pe nimeni...sunt cat se poate de sincera...o sa ne lipsiti mult, insa stiu la ce a ajuns prietena lui Noe si mi-e teama sa nu ajung si eu asa.
Va pup pe toate si sper sa nu treceti niciodata prin asa ceva!
O sa urmaresc in continuare posturile voastre si o sa va scriu cu drag pe privat daca veti dori sa mai vorbim!
Delia21 spune:
MIHA,sper sa fie doar un episod urat ....pe care sa-l treci cu bine!!!Daca tu crezi ca e mai bine sa nu va vedeti asa sa faci!Nu are nimeni voie sa-ti traumatizeze sau sa-ti critice copiii la varstele astea!Si nici pe tine nu are voie sa te critice atata timp cat esti o mama responsabila si care nu isi maltrateaza copiii!E imposibil sa jucam ,sa functionam dupa alte standarde decat dupa cele proprii.Daca unii/unele le au mai ridicate....sa faca bine sa le mentina in propria casa si atat.Eu sper totusi sa nu ne parasesti definitiv.Mai sunt fete care scriu mai rar,Poli de exemplu,....dar tot ma bucur ca nu ne uita si cand are timp tot ne mai da un semn de viata.Deci un mesaj si cateva pozici recente....tot se pot pune odata la o luna-doua.In fine...sper sa treci cu brio zilele astea,...pe cat poti nu le pune la inima,...lasa soacra la distanta,.....si pastreaza-ti energia nervoasa pentru puisorii tai care au nevoie de o mami sanatoasa si la minte si la trup,...si cu mult calm pentru copilaria lor.Te pupam