* Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (64)
Raspunsuri - Pagina 6
Delia21 spune:
Poli,am vazut pozele cu voi.Am mai scapat azi de un examen,mai il am pe ultimul peste 3 ore....si deja ma simt ca dupa un meci de box,.....din cauza primului.Asa ca trag aer in piept si ma relaxez olecuta cu voi,cu pozele.
Multumim de urari si vi le intorc inmiit
Polixeni spune:
Neata neata!!!
Catrinel noi stam in Kalamata,Peloponez....suntem inconjurati de mare!Asa ca ...va asteptam!!
Catrinel_17 spune:
INTREBARE:
Aveti cumva idee unde as putea sa caut o excursie in Turcia cu plecare din Timisoara? ...Oare cam cat ar costa pt 14 zile la un hotel de 3-4 stele cu demipensiune? (cu zbor cu tot)
vreau sa-i trimit pe bunici in vacanta.....
ei vor in Turcia musai, altfel i-as trimite in Peloponez :-)
alinaalex spune:
hello!
CATRINEL, pozele cu burtica le poti viziona la semnatura. Turcia e minunata, noi am fost anul trecut printr-o agentie din Oradea, care avea si plecari cu avionul din Timisoara, noi am plecat din Cluj. Iti trimit PM.
IRINA, ma bucur ca ai scris. Ma gandeam ce mai faceti voi. Dragul de Andrei, ce mare e, am vazut pozele din Mamaia. Spor la treaba si la mutat! Colegii au primit bine vestea (ce erau sa zica?), ca dovada, acum sunt in concediu de odihna. S-ar putea ca pe we urmator sa ajungem la mare, in Eforie.
POLI, poate va vizitam noi in Grecia la anul, cu tot cu bb2, o sa ne primesti? Noi n-am fost in Grecia pana acum. Ma apuc sa va vizionez pozele!
DELIA, bafta la examen si vacanta placuta!
MIHA, sunt superbe pozele din Croatia! ce bine va mere! va asteptam cu drag la Felix. Noi azi dimineata am fost la strand in bai, e super vremea si am scos burtica la bronzat . Marc doarme acum, rupt de oboseala dupa atata tzopaiala in apa.
TANIA, ti-am trimis PM.
Pupici la toti ghioceii!!!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 18+
pozele noastre
mihaser spune:
Salut!
Am intrat si noi sa va salutam rapid...Tati e prin State...zboara din NY spre coasta cealalta la sediul Microsoft...noi suntem cam derutati...ca ne suna la tel si nu stim pe unde e......Abia astept sa se intoarca!
Catrinelu eu zic sa te uiti pe la agentii la oferte...Noi in Grecia am fost cu Aerotravel...Astia sunt seriosi, dar sunt cam scumpi...mai sunt si altele!
Alina venim negresit...numa sa se intoarca tati...avem planuri de mers prin Ungaria, prin Spania...Sa vedem! Unele o sa le mai anulam ca ne costa mult si mai e si obositor sa tot pleci...Sa vedem! Sa vedem!
Cristi merge la bazin la Arena si e f incantat de lectiile de inot...deja la a doua lectie si-a pus aripioarele...Sunt asa happy...Inotatorul lu` mama drag!
Va pupam!
Delia21 spune:
Se vede ca e lumea plecata in vacanta
Noi ajunseram acasa...si ne vom bucura o saptaman pana martea viitoare cand o luam din nou din loc.Rudy s-a simtit extraordinar cu copilasii familiei unde am fost iar eu am fost in rai 3 zile.nimic nu poate fi mai frumos decat sa vizitezi oameni de care te leaga multi ani si enorm de multe amintiri,...si sa te bucuri cu ei de odrasle.Pozici aici http://good-times.webshots.com/photo/2477275820072337911gRfHFS si aici http://family.webshots.com/photo/2332398750072337911AGKbQo
ciuf spune:
In sfarsit, am reusit sa pun poze din Ro
http://family.webshots.com/album/573069638AutiMn
si de pe aici:
http://family.webshots.com/album/573890373KsepkE?start=0
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Qamar spune:
saluti de pe langa turnul lui Eiffel
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
Stefanna spune:
Scurt de tot.
Alinaalex saru-mana de ajustarile de la listuta.Pupi la burtici si la cavaler.
Ciuf vazut aseara pozele de pe messenger.Ma popesc dupa Luca ochelarist.
Stefanna mami de fetita si 9+
Stefanna spune:
Noelina, primt salutarile si multumim pe ele.
Delia ma vrut sa va vad si pe voi astazi, dar nu stiu de ce nu se incarca pagina, imi tot zice ca nu o gaseste.Apoi am incercat sa le mai vad o data pe ale lui Ciuf si la fel am patit.Cred ca la mine e problema.
In rest, Slava Cerului , sintem cu totii sanatosi, eu ma simt chiar foarte bine, rara mai am cate o zi de nu stiu cum ma cheama, dar in principiu sint ok de tot.Am avut si noi soare sf asta de saptamana si am profitat si am mers la plaja cu puradelul.Mai ai vostri sint fricosi ? Fii-mea ma termina.Nu a intrat in apa decat in brate pt ca erau valuri...Nu stiu daca exista ceva pe lumea asta de care sa nu ii fie frica.Pana si de un matz amarat de vreo luna doau, ce ne este vecin, si de ala ii este frica, si tipa de moarte daca vine pe tortuarul casei noastre.
V-am pupi ca imi da ciorba in in foc.
Catrinel, stiu ca esti deja pleca, da sa stii ca ne dorim sa aveti un timp frumos si linistit in asta vacanta.
Tania admirat bianca ta curajoasa.... se pare insa ca nu tot ce misca cu numele de bianca are aceeasi doza de curaj
Stefanna mami de fetita si 9+