Romanii din Marea Britanie (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui diavolitza

va pup ...am de ceva timp contul aici dar nu prea l-am fosit ...pt ca o sa fiu si eu mamica ,fiind insarcinata in luna a 3 , as vrea sa mai cer cate un sfat de la mamicile din londra...
as vrea sa va intre a luat cineva antibiotic in timpul sarciinii,imi va afecta bebelusul? am atatea intrebari dar sincera acum nici nu stiu ce sa mai intreb ...
va pup deocamndata :)

diavolitza

Buna tututor!

Diavolitza, felicitari pt sarcina, sa fie usoara si bebe sanatos!
Eu am apucat sa iau antibiotic in primul trimestru de sarcina cand nu stiam ca sunt insarcinata (am ovare polichistice si amenoree deci am considerat ca e doar o obisnuita intarziere cand de fapt era beba in burtica deja). Eu am luat ampicilina si se pare ca e in grupul de antibiotice care sunt permise in sarcina, in cazuri exceptionale.

Tu ce antibiotice ai apucat sa iei si cand s-a intamplat asta?

Nu lua nimic de capul tau, ai voie doar paracetamol sau cocodamol, dar pt orice ti se pare ca nu e in regula mergi la doctor, ori la gp ori la urgente daca nu suporta asteptare.

Noi suntem ok, Theo are 14 luni jumate si e o rasfatata, face toate nebuniile, nu mai e nimic safe la noi in casa :)

Sper ca sunteti ok. Numai bine!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Buna seara, Motanik,

Cat de rar apuc eu sa scriu si ma ingrijorasem. Ajunsesem sa fiu cea care scria cel mai des aici.
Sper ca sunteti bine cu toti.
La multi ani Theodorei. E la varsta cand totul este foarte interesant si trebuie neaparat incercat. E timpul ca tot ce se afla la nivelul ei sa fie ridicat cu o jumatate de metru mai sus. La noi acasa era atat de liber cam un metru si jumatate de la sol, cand fiul nostru explora totul in jur!!!

va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Buna ziua,dragelor! Am o mare rugaminte la voi : Daca din intamplare aveti vre-un patut de bb , de orice fel si vreti sa scapati de el ,va rog sa-mi spuneti ca stiu o familie care doarme cu bb in pat , tatal si-a pierdut serviciul in urma crizei financiare si o duc vai de ei , abia au sa-si plateasca chiria aici , in UK dar in Ashford .Singurele amanunte pe care le pot da in momentul asta :bebele are 6-7 luni (pana in 7 luni adica) iar parintii sunt din Republica Moldova .Mama a incercat sa-si gaseasca de munca ca si femeie la curatenie dar cu copil mic si fara s-o cunoasca prea multi ....Adresa si alte amanunte le aflu azi de la prietena mea a carei prietena locuiesc in casa cu ei (in aceeasi cladire adica) .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello!

imi spuneti si mie unde gasesc la Londra un magazin de jucarii mare, nu foarte scump (ma intereseaza masinute din cars, locomotivele thomas ... din astea).
are fi-miu niste dorinte speciale si cum voi fi o saptamina in Londra in noiembrie, ma gindesc sa incerc sa i le indeplinesc.

multumesc frumos!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Buli , jucariile alea le gasesti in orice magazin de jucarii dar in Londra sunt in general mai scumpe decat in alte parti .Sa te uiti mai bine la Argos sau Tesco .Astia mai au oferte , din cand in cand !

Mergi la inceput

Am uitat sa-ti zic ca de obicei de la Argos se cumpara online dar poti cumpara si "de la fata locului" daca le au in depozit pe moment .

Mergi la inceput

si unde gasesc astfel de magazine?
eu o sa ma invirt in zona centrala pb mai mult, dar daca e vreun centru comercial mai in afara orasului pot merge o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buli uite http://www.hamleys.com/

Este cel mai mare magazin de jucarii din Londra (la un moment dat era din Europa dar nu cred ca mai este) este superb. Ca si experienta si pentru tine e foarte fun sa mergi acolo.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

fetele, multumesc mult de tot

sper sa indeplinesc misiunea, am de gasit o Sally (cars) cu radiocomanda si pe Stanley, unul din cei mai noi prieteni ai lui Thomas locomotiva.

Sally a fost dorinta de anul trecut de craciun si s-a reportat anul asta, iar Stanley e o noua provocare
pfii ... daca nici la Londra nu gasesc il declar total incompetent pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Sigur ii gasesti ca doat Thomas e pur englezesc.

Iar personajele Cars troneaza peste tot.

Cum ziceam magazinul ala e o adevarata experienta, vezi sa nu te uite imaginatia la raionul de papusi.

Ultima oara cand am fost acolo deja imi faceam planuri in imaginatia mea cum m-as fi jucat cu papusile si toate accesoriile.

Fetele din UK eu va citesc mereu, am participat acum vreun an mai activ, acum doar va citesc deci va salut.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput