Romanii din Marea Britanie (20)
Raspunsuri - Pagina 9
LauraNicole spune:
Ohoooo !Sa ma vezi pe mine cand intru in magazin de jucarii ! Daca ma lasi acolo de capul meu , 3 ore nu ma misc si m-as juca cu toate !Daca alui meu i-ar trece prin cap sa ma insele ,asta e singura sansa sa scape de mine :sa ma trimita la jucarii !
Luna1
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
LauraNicole spune:
Am gasit patut pentru pitic la cineva de aici care avea 2 !
LauraNicole spune:
Multumesc , Ella 1Asa va dorim si noi tuturor !
Am uitat sa va zic !Timpul la ILU pentru fie-mea s-a scurs si va merge peste o saptamana la Brentford School For Girls .Nu prea sunt multumita ca e nivelul 3 fata de celelaltre doua dar....numai acolo au fost locuri .
LauraNicole spune:
Buna,Ella ! Fie-mea are 12 ani impliniti si in Ro a terminat anul 6 dar aici mi s-a spus de la Council ca intra in anul 8 si e posibil ,dupa astea 6 saptamani pe care le-a facut la ILU Cranford sa intre chiar in anul 9 pentru ca invata foarte bine .Voi afla vineri in ce an va intra sigur .
ella_64 spune:
Laura, daca ar intra direct in anul 9 ar fi foarte bine. La varsta ei copii de aici sunt in anul 8.
Ca si in Romania si aici important este cat de mult te ocupi de copil acasa. Important pentru viitorul ei este sa termine examenele de GCSE (anul 10 si 11) cu cat mai multe note de A pentru a avea acces apoi in 6th Form College, care corespunde claselor 11 si 12 de la noi. Nu este foarte greu, dar sunt intre 10-13 examene de dat si e nevoie de putina ambitie si dorinta de a te mentine constant la un anumit nivel.
Mult succes la repartizarea pe anii de studiu!
LauraNicole spune:
Multumesc ,Ella !De ocupat ma ocup de ea acasa iar al meu e tare cu matematica asa ca am scapat si de grija asta (am avut ceva probleme la aceasta materie in trecut ) ! Stiu ca aici copiii de varsta ei sunt anul 8 dar mi s-a spus ca e pacat sa fie in anul 8 daca copilul e de anul 9 si mi-a crescut inima,iti dai seama !Eu sunt multumita si daca ar merge doar in anul 8 ca ar avea mai mult timp sa se obisnuiasca cu predatul in engleza si cu sistemul scolar de aici !
Te-am lasat ca ma bag la calcat (Ewwww ! ) !O saptamana placuta daca nu ne mai "vorbim " azi !
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ce faceti? Sper ca toata lumea e ok, cam liniste pe aici.
Noi suntem bine am fost tare busy si nu ammai avut timp de net plus ca de cateva zile face figuri si asta, tre sai suni azi sa ma cert cu ei ca asa nu se poate.
Fetele sunt bine cresc. Ari merge la lunch club doua zile pe sapt si ii place de numa ar sta numai la scoala am fost de curand la sedintza si au zis ca nu au ce sa ne zica despre ea ca e deja gata de nursery pe ea nu o mai intereseaza numere si cifre vrea litere, phonics spelling etc. De acuma ne axam pe jocuri educative luam niste litere si cuvinte magnetice ca e tare pasionata de scris si de cuvinte.
A fost fain sa ii vedem caietul cu learning journey ca ea nu prea zice ce face la scoala.
Ami e mare inca nu merge dar se tine de mobila si se plimba, e f geloasa pe Ari ne asteptam sa fie invers da nu asta mica e mai rea, da in gemnere is cuminti si se impaca, se joaca impreuna Ari e f mandra de sister a ei, nui mai zice baby acu ii zice sister cea mai mare bataie e pe tati, e greu sal imparta.
Eu is ok am mai reusit sa slabesc am ajuns la 61,9 - 62 kg mai am 7 pana la target. Sper sa fie reusesc sa ajung acolo.
Ne gandeam sa mergem de sarb de iarna in ro da creca mai bine mergem de pasti ca noi iubim pastele si e mai bine ca e mai in primavara mai scapam de nameti si drumuri blocate,speram.
Na cam asta e pe scurt de la noi, ne pregatim de halloween, ne-am luat deja pumpkins o sa ne ajute Ari sa ii curatam si sa ii punem in geam sper sa ii placa, ea nu e mare fan halloween e inca scared de toate vrajitoarele si scheletele si etc.
Pupici la trupa si sper sa apuc sa intru mai des.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz