Romanii din Marea Britanie (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Carstea, probabil ca toata lumea e foarte ocupata acum cu familia si serviciul.
Felicitari pentru zilele de gradinita fara plans. Imi aduc aminte cat de incantati am fost si noi cand am ajuns la etapa asta. In privinta limbii engleze, poti sa fii linistita, pana ajunge la scoala va vorbi bine engleza.

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Va doresc un sfarsit de saptamana placut, fara prea multa ploaie. Daca vedeti cumva soarele, spuneti-i sa mai treaca si pe la noi prin nord .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui carstea

Salutare

Nu mai scrie nimic pe aici?Nimic interesant in vietile voastre?

Fi-miu merge la gradi cateva ore pe zi si sunt tare mandra ca nu mai plange cand il las.Le zice tanti la nursery nurse.Sper sa prinda engleza pana ajunge la scoala ca imi povestea soramea care lucreaza scoala ca a intalnit cativa copii romani si unul intrase in year 1 si nu stie nici un pic de engleza si nu ii usor deloc.

Si asa sunt ei mici si ametiti dar sa nu inteleaga ce li se spuna.

Laura,Alexa cum se descurca la scoala?

Va pup

POZE Rares(7 mai 2007)

Filmulet Un anisor

Salut , Cristina ! Alexa se descurca exceptional de bine la scoala !Nici nu ma asteptam !Se plange vinerea ca ea nu vrea w/e , ca vrea la scoala !I-au scris trei profesori pana acum pe caiete "Exceptional" ,"An exceptional work " si am primit o hartiuta de la tutor in care imi scria rezulotatele de pana acum si,la fel,avea numai exceptional .Fi-mea,care acum 2 luni abia era in stare sa lege 2 vorbe in engleza acum citeste carti de la biblioteca si povesteste pe messenger cu nepoata lui Stuart .
Asa ca eu zic sa nu-ti faci griji !Cei mici prind si mai repede .Pentru ca Stuart nu stie romana (inca) ,cand e el acasa vorbim numai in engleza iar cand suntem doar noi doua combinam engleza cu romana si sa stii ca se cunoaste .
Oricum fi-mea nu duce dorul tarii de unde a plecat si asta e mare lucru !Ii e dor de familia lasata acolo si de ceva colegi si prieteni dar nu intr-atat incat sa pice in depresie .De altfel deja si-a facut multi prieteni aici !
O seara placuta (sau o dimineata ca e ora 2.32am) tuturor !
Cristina,voi unde locuiti?Noi suntem in Hounslow .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diavolitza spune:

va pup ...am de ceva timp contul aici dar nu prea l-am fosit ...pt ca o sa fiu si eu mamica ,fiind insarcinata in luna a 3 , as vrea sa mai cer cate un sfat de la mamicile din londra...
as vrea sa va intre a luat cineva antibiotic in timpul sarciinii,imi va afecta bebelusul? am atatea intrebari dar sincera acum nici nu stiu ce sa mai intreb ...
va pup deocamndata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

Buna mamicilor din U.K.,

Eu sunt o fosta mamica de U.K. , ne-am intors cu vreo 3 ani in urma definitiv in Romania, o decizie inteleapta pt. noi.

Am avut si noi experienta childminder-ului vreo 2 ani, insa mi se parea extrem de obosit, de multe ori adormea in car seat, in cele 10 min pe care le parcurgeam de la Elaine pana acasa..

Insa va marturisesc ca imi este tare draga tara asta, macar o data pe an tot mai ajungem in Anglia.

Voi pe unde locuiti, noi am stat in Norwich, un oras superb .

Numai bine,

Mami de bobocel clasa I (12.10.2002)

Mergi la inceput

Buna seara, Nikki,
Eu locuiesc in nord si ma mai incadrez in statutul de mamica doar vreun an si jumatate, doi cel mult, pentru ca avem copil mare care mai are putin si isi ia zborul.
Mie nu imi place atat de mult tara asta ca intreg. Imi plac numai anumite locuri sau anumiti oameni de aici. Imi place zona in care stau, pentru ca este o zona de deal cu o clima pe care o suport mai bine decat pe cea din sud; imi plac prietenii pe care ii am, dar cam atat.
Deocamdata nu ne punem problema sa ne intoarcem in tara, dar eu, personal am facut deja pasul acesta pana sa ma hotarasc sa raman aici definitiv.
Ma bucur pentru voi ca v-ati intors si nu regretati acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

seara buna,
indraznesc la voi fetelor cu o intrebare, o mamica are nevoie de un medic epileptolog. ea locuieste in RO, momentan este la spital pentru tratament si cauta un medic bun care sa o ajute in gasirea unui tratament cat mai bun si eficient pentru copilas, caruia recent i s-a pus diagnosticul "encefalopatie epileptica" un diagnostic destul de grav.

daca aveti cunostinta despre un astfel de medic, va rog sa-mi scrieti pe PM.
va multumesc!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Draga KARIGULD,

Exista in Londra un spital specializat in rezolvarea problemelor grave de sanatate ale copiilor. Se numeste Great Ormond Street Hospital for Children. Adresa lor de web este http://www.ich.ucl.ac.uk/ si cred ca nu ar strica sa ia mamica respectiva legatura cu cei de acolo. Sunt cel mai mare institut de cercetare in problemele de sanatate ale copiilor in afara Statelor Unite.
Ai aici adresa de web cu informatii pentru pacienti internationali http://www.ich.ucl.ac.uk/hipc/get_referred.html. Din cate vad eu trebuie trimis dosarul medical tradus in limba engleza la faxul sau adresa postala mentionate in site si un medic va analiza dosarul si copilul va primi raspunsul care poate specifica o data pentru vizita la medic sau internare, numele medicului care se va ocupa de caz si costurile estimative.

Un medic care sa se ocupe de problemele acestea eu nu cunosc.

Multa sanatate si sper sa se rezolve cu bine problema aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_64

Draga KARIGULD,

Exista in Londra un spital specializat in rezolvarea problemelor grave de sanatate ale copiilor. Se numeste Great Ormond Street Hospital for Children. Adresa lor de web este http://www.ich.ucl.ac.uk/ si cred ca nu ar strica sa ia mamica respectiva legatura cu cei de acolo. Sunt cel mai mare institut de cercetare in problemele de sanatate ale copiilor in afara Statelor Unite.
Ai aici adresa de web cu informatii pentru pacienti internationali http://www.ich.ucl.ac.uk/hipc/get_referred.html. Din cate vad eu trebuie trimis dosarul medical tradus in limba engleza la faxul sau adresa postala mentionate in site si un medic va analiza dosarul si copilul va primi raspunsul care poate specifica o data pentru vizita la medic sau internare, numele medicului care se va ocupa de caz si costurile estimative.

Un medic care sa se ocupe de problemele acestea eu nu cunosc.

Multa sanatate si sper sa se rezolve cu bine problema aceasta.

Get busy living or get busy dying.

ella, Danke! mamaica respectiva este de pe forum, am sa-i transmit! multumesc mult pentru ajutor!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Pentru putin, Kariguld. Sper sa gaseasca o rezolvare.

Mergi la inceput