Burtici fericite de septembrie-octombrie (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Manga, Claucia, multumesc pt detalii. "Pareri" am auzit si eu ff multe. Vroaim ceva concret. Si cand am cautat am dat doar peste cat de minunat e Ca in sarcina, cum ajuta ca plumbul acumulat in oasele mamei de-a lungul timpului sa nu ajunga la bebe, cum ajuta ca viitorul copil sa aiba tensiunea mai mica, etc etc. Logic e sa ajute, pt ca in caz de spasmofilie (sunt contractii necontrolate ale muschilor, nu?!?) trebuie sa iei Calciu rapid! In fine, la odiseea asta m-ati confuzionat de tot si de aia am intrebat.

Eu stiam ca Mg se ia impreuna cu Ca, dar nu mai stiu exact de ce. Cred ca e din cauza ca au nevoie unul de altul pt fixare, altfel se consuma din organism si pui undeva si iei de altundeva.

In fine. Sunt sigura ca ajung iar la Ca+Mg din cauza carceilor cumpliti - inca ma mai doare, desi slab, piciorul dupa 4 zile!!!!

Cat despre vit D, o iau in capsulele de ulei de peste... Si mai stau si in soare cand merg in parc cu Lisa ...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

adi o precizare...din cate stiu de la mama mea, mg se ia primul, vreo 10 zile, apoi se vine cu calciul tot vreo 10 zile, pentru ca mg il ajuta sa-l fixeze...apoi se face pauza.
in cazul recomandarii de la ginecolog...ea mi-a dat doar 10 zile, 3 pe zi. din cate stiu eu D3 ajuta la fixarea Ca in oase. nu mi-a dat mai mult cred din acelasi motiv...deci daca iau sp 32, la jumatea sp 33 ar trebui sa termin. cred ca se gandesc si ei la contractii. eu am sa incerc. daca nu-mi face bine, intrerup. va pot spune cum ma simt.

si...bineinteles...buna dimineata!

MangaGirl :-) 29+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si cum nu era de ajuns ca mi-am dilit masina , ma mai si apuc sa ii fac balans la magaroaie ca sa o bag inapoi in curte sa pot sa inchid portile ... buna zicala aia ca 'unde nu e cap vai de picioare' ... mah si macar daca o scoteam pe mijloc , dar am zis sa o scot mai cas sa nu agate ceva si nah belea ... nah , pai astea sa fie vestile proaste de saptamana asta , ca maine oricum husbantu e acasa si imi rezolva vrum-vrumuuu
... ma duc sa citesc si eu cap 100 ca sunt in urma rau

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

techila copilul meu e innebunti dupa metrou. cel putin asa intepretez eu in fiecare zi cand ma duc la munca...ca se misca mult cat timp stam in subteran :) succes!

MangaGirl :-) 29+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Hop si eu

Multumesc din suflet pt uraritot binele din lume vi-l doresc si eu si o nastere cat mai usoara pt fiecare in parte

Raluk,Ramsan la cat mai multi ani fericiti impreuna

Cred ca ma duc si eu la somn ca maine dimi e zi de bucatareala + ca maine dupa-masa imi vin invitatii la gratar in curte

By the way,am fost azi la cumparaturi si am luat niste ciuperci champignion,le adooorrr...dati-mi va rog ceva idei de cum sa le gatesc ( eu pana acum le bagam in ghiveci sau le prajeam cu sare pe gratar)

Noapte buna si ne citim maine printre ciorbe si pulpite de pui

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 32+, cu -Razvan

Ciuperci champignion la cuptor

Ingrendiente:
4-5 ciuperci maricele,1/2 ceapa,100-200 gr sunca,ceva ierburi ce va plac voua(busuioc,rozmarin,oregano,tarhon),sare si piper,cascavl ras.

Preparare:

Se spala bine ciupercile,se scot coditele cu grija,daca este nevoie interiorul ciupercii se scobeste putin cu o lingurita.
Se toaca ceapa,coditele ciupercilor,sunca marunt marunt...se amesteca toate intr-un bol sau castron,se adauga dupa gust sare,piper si ierburi aromatice,se adauga putin ulei de mazline sa lege compozitia.
Cu o lingurita,se pune in ciuperci din compozitie cu grija,se presara cascaval ras deasupra si se baga la cuptor.Se pun la foc mic...sa nu se arda cascalavul inainte.Sau se pot baga ciupercile la cumptor si dupa 10-15 minute se presra cascavalul si din nou la cumptor pana cascavalul este rumenit.
Se servesc calde sau reci...ca garnitura sau fel principal...alturi de-un pahar de vin...dar cum n-avem voie alcool...merge si-un suc

Pofta buna!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. cu Lisa Maria si mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele eu sunt tare suparata.Am fost ieri la control si al meu doctor ma tot pune mereu sa fac eco lunar.Eu nu vreau pentru ca nu este chiar foarte bine sa faci atatea eco in sarcina este recomandat maxim 3 eco iar eu deja al facut 4 si daca continui as ajunge la 7.Enorm de multe.Nu inteleg de ce ma pune daca totul este bine.Ma scoate din minti.In rest totul bine.

+27 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

neata.....sper sa aveti o zii mai frumoasa ca a mea....am adormit la 3 si ceva azi noapte si m-am trezit la 7....
sunt in 22 august schimb numele si marti l-am trimis pe viitorul meu sot sa dea comanda de invitatii si ghici ce...?...dintre toate lucrurile pe care le putea face prost ... a gresit numele nasei din partea lui iar invitatiile sunt gata tiparite...nu se mai poate face nimic....
cred ca azi o sa fiu un pachet de nervi.......
oricum am baut o cana de cacao cu lapte si am papat un croissant cu cioco ...si ma pregatesc sa merg sa imi iau ceva hainute....nu-mi mai sunt bune cele pe care le am...
un si si sa aveti o zi superba...

love ya bebel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata mamici frumoase cu bebelici scumpiva doresc si o zi mai racoroasa dak se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Xggg si Techila bafta azi.....sa auzim numai vesti bune
Aida azi ti-a iesit cafeaua foarte buna se compenseaza cu masina
Iuliapapusa sigur el stie mai bine decat noi ce are de facut. Poate vrea sa urmareasca ceva si atunci e indreptatit sa te cheme lunar.
Nu-ti fa probleme ca bebe nu pateste nimic; au mai fost aici discutii despre nr ecografiilor dar in alt context

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Azi era gasca mare la ecografii...abia astept fetelor sa va intoarceti si sa ne povestiti cate grame au ...ca sa ma compar si eu cu voi ca noi maine schimbam semnatura yupiiiiiii

Mangulico neata buna

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

eu o tai la cumparaturi acum cat e racoare..v-am
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pazza&year=2009&month=10&day=21&babycount=1

love ya bebel

Mergi la inceput