Burtici fericite de septembrie-octombrie (101)
Raspunsuri - Pagina 15
monica_dicut spune:
anamaria, imi pare rau sa te dezamagesc, algocalminul este un medicament interzis in mai toate tarile din Europa, Canada si SUA. Romanica e printre putinele tari care il accepta si-i mai face si reclama . NU prea se recomanda in sarcina. Acum 1-2 nu cred ca e o problema . Incearca sa nu mai iei si sa intrebi si ginecologul ce e permis. Aaa, mi-am amintit ca eu cand eram mica si faceam innot ma pricopseam mereu cu otita. Iar mama imi punea picaturi de ulei fierbinte (nu atat de fierbinte cat sa te arda dar cat sa-l poti suporta) si stateam cu prosopae calcate (fierbinti) pe ureche. Crede-ma ca desi eram mica imi amintesc f bine pentru ca faceam in fiecare vara si am ramas marcata. SI imi trecea. Nu imi amintesc sa fi luat antiinflamatoare sau antibiotice pt ea, stiu ca asta era mereu remediul. SI a naibii ca era groaznic de dureroasa
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
kawaichan spune:
Raluk,Ramsan multam de urari
Ramona,te sarisem din greseala,va urez si eu cu intarziere La multi ani fericiti impreuna si multe impliniri!
Io-s nauca de somn,azi noapte pe la 4 m-am trezit din cauza de baby J. ff activ si cand am dat sa ma bag la loc in pat pe la 5 jumate m-au luat niste contractii de-am zis ca nu-i adevarat Si stai miha si plimba-te prin casa de durere(mai aveam putin si saream intr-un picior ) pana pe la 6 si ceva..La 7 si ceva evident ca trebuia sa ies pe usa,am intarziat 10 min la serv.
Nici nu stiu ce s-a mai scris si ce sa mai raspund-ma bucur mult ca s-a intors Mariaana si ca e bine,felicitari pt fetita !
Va las,mi-a venit samuraiul de la servici.
Mihaela 32+ cu baby Joshua
lutoniana spune:
Lasa Xggg ca nu esti singura ni s-a intamplat si noua.....
Nu stiu ce sfat sa-ti dau ca eu de cand sunt gravida iau o singura pastila pe zi de Pregnacare care are in ea si Ca si Mg si toate alea.....si nici macar nu ma mai stresez sa iau altceva.
Ma fortez sa mananc cate un ou si alte chestii cu proteina care nu-mi plac, bag kilograme intregi de fructe, retete de pe aici de pe forum, foarte multe paste, peste si atat.
Important e ca ma simt sanatoasa si in forma.
Acum de exemplu sunt la al doilea castronas cu ciorbica si stomacelul ala strivit din poza Dianei cred ca e plin si-l gadila pe copil la fundulet .....sau e prea cald pt el (ca eu mananc oparit) si nu-i convine ca face ca toate alea.
Fa ce zice dr si vezi ce mai zic si fetele cunoscatoare
Cea mai fericita 31 + cu
cristina_ana spune:
Anamaria, taman de otita vroiam sa va intreb si eu! Sotul meu s-a pricopsit cu una, care se pare ca e tot externa, si de o saptamana nu i-a trecut cu absolut nimic. Se urca pe pereti de durere, a luat la inceput augmentin (care stiu sigur ca e permis in sarcina), dar nu si-a facut efectul si acum face nustiu ce injectii de doua zile, dar tot degeaba. Astazi a vrut sa-l interneze in spital, ca cica e nasol tare, are ditamai punga de puroi, si el a refuzat. Eu am tot citit pe net de otita si m-am speriat la ce comnplicatii am vazut ca poate avea.(meningita, paralizia fetei, surzenie, etc. ). Nu stiu cum sa il conving sa se interneze, nu mi se pare normal ca dupa atitea zile de antibiotice sa i se agraveze in loc sa-i treaca.
Asa ca te inteleg ca esti speriata si stiu ca doare tare. Daca mai afli ceva de asta, te rog mult sa-mi zici si mie, eu nu am avut niciodata si nu prea stiu cu ce se mananca. Si nu sta asa, ia un tratament neaparat, ca uite ce a patit al meu!
SI peste toate astea Andrei a vomitat azi la cresa, are diaree, imi arata ca il doare burtica!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE
monikus spune:
Aoleo mai fetelor, auzind-o pe x-ggg nici nu imi vine sa ma mai duc luni la control. Cine stie ce bazaconii mai mi-o zice si mie. Mai bine sa nu stiu. Dar pe partea ailalta parca imi e dor de bebe si m-as duce sa il vad.
Pe mine ma lasa nervii cand aud cum dau doctorii astia medicamente. Pai fac teste tocmai pe noi? Cum sa-i dai unei gravide medicamente interzise in sarcina ce esti bolnav la cap? Cu cat ma gandesc mai mult cu atat ma enervez mai tare.
Anamaria, X-ggg, multa sanatate pt ca nu stiu cum sa va ajut din pacate.
Monica 25+ cu Rares Stefan POZA BEBE
BEBE
monikus spune:
Pai eu nu ma mai joc. Am zis ca avem vesti bune de aici incolo dar eu vad ca problemele se tin scai de unele dintre noi. Nu se mai poate asa.
Cristina imi pare foarte rau ca sotul si cel mic nu se simt bine. De cel mic sunt sigura ca o sa scape mai usor. E posibil sa fie ceva de la mancarea de la cresa. Nu i-a priit ceva. Nu stiu insa nici un remediu sa se simta mai bine. Cat despre sot, eu am auzit ca otita e nasoala rau. Ideal ar fi sa nu mai stea deloc in curent. Asa am auzit eu. In rest, medicamente pt asa ceva nu stiu.
Monica 25+ cu Rares Stefan POZA BEBE
BEBE
katteryna spune:
Buna!
Raluk m-am indragostit de burtica ta frumoasa!
Techila le-a placut la broscute cu metroul? Te asteptam cu vesti!
kiki tu la cat ai control azi?Bafta!
Thea felicitari pentru bebele grasunel al prietenei!
Miere cu susan! Gata!Imi iau susan si amestec cu miere si o sa fie ca batoanele alea de pe piata!
Clodute ce ma bucur ca s-a intors bebelina ta cuminte! Si a mea are circulara de cordon dar sanatosi sa fie cu totii!
33+ cu floricica RAISA MARIA
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Sustin cele scrise de Monika....Aida nu mai sterge mesaje ca nu suntem chiar asa fragile si nu ne spargem .... ..... Abia mai aflam si noi experiente de viata reala....si poate am avea ceva de invatat din toate astea. |
merci mult fetelor , dar decizia am luat-o ... doar am povestit pe larg cum vroiam sa plec de acasa la lucru sa nu ma tampesc ... si cum viata m-a facut sa stau langa fetitza mea , ca in final nici sa nu imi mai doresc sa ies din casa ca sa stau cat mai mult cu Emma si sa traim din plin fiecare clipa
Avem atatea vise in viata si stim ca putem sa dam si sa facem atatea , dar riscam sa pierdem esentialul vietii si clipa care conteaza
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
cristina_ana spune:
Anamaria, mie ginecoloaga mi-a spus ca pot lua algocalmin. Asta cand am avut o gripa urata, cu temperatura peste 38. Mi l-a recomandat ca sa imi scada febra. Deci foarte interzis nu e el, dar nici bine sunt convinsa ca nu face!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE
katteryna spune:
Xgg si mie mi-a zis doctorul la ultimul control ca am secretie abundenta dar nu mi-a pus vreun diagnostic. Mi-a dat niste ovule sa le pun timp de 10 zile si le zice "Meclon". Explicatia a fost ca secretia abundenta poate fi de la sarcina sau poate ascunde vreo infectie ceva si e mai sigur sa iau tratament mai ales daca nasc natural si se apropie termenul.Nu mi-a recomandat nimic deosebit in legatura cu spalatul...Nu te stresa ca nu ai de ce
33+ cu floricica RAISA MARIA