Burtici fericite de septembrie-octombrie (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eu nu repet nimic Asta ca sa mai inveselim atmosfera.
Mi-a facut la inceput de trim III, fierul si inca ceva si drum bun.
Ahhh...si pisu la fiecare consult

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Lutoniana cat adevar graiesti tu acolo... da... fierul .. ca de asta uitasem, dar deh am scuze ca sunt insarcinata

Ramona

Tudor Gruia 28+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Lutoniana cat adevar graiesti tu acolo... da... fierul .. ca de asta uitasem, dar deh am scuze ca sunt insarcinata

Fierul ca fierul dar sa vedeti magneziul.....

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Ce faceti acum ? dormiti de pranz ?
Monica sa stii ca eu mananc, uite reteta:
ciorbica acra cu morcov, patrunjel, ceapa, ardei gras, pastai si cartofiori.....si iti garantez ca e beton
Trebuie sa te concentrezi pe ce ai voie ....si nu pe ce nu ai voie ca ti se va parea ca nu ai voie nimic si de aici tristetea.
Poti sa-ti faci spuma de fructe....care rece cred ca e mai buna decat inghetata, legume fripe pe gratar...sunt multe variante....
Te mai ajutam si noi cu cate o idee

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

asta e tare de tot .....dar ea ce zice ? atata pesonalitate are ?

Cea mai fericita 31 + cu

ce naiba sa zica! nuu mai zice nimic , dar eu nu prea mai incerc sa ii inteleg pe altii (mai ales pe cei cu care nu am legatura stransa) ca imi rup neuronii degeaba si eu daca o vad pe ea o data pe an ... in rest ce imi spune mama ... asa ca , daca nu are cu cine sa se sfatuiasca sa isi caute ... sau sa se inscrie pe un forum

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Multumesc cui mi-a adaugat caruciorul roz!
Referitor la analize, stie cineva daca la Medcenter trebuie programare pt a nu te pune sa le platesti? La Synevo asa trebuie, sa te pui pe lista cu o luna inainte ca sa nu platesti.
Am pus si eu o poza pe webshots, mai recenta nu am pt ca s-a stricat aparatul.

Ioana cu Andrei si 28+ Alexia Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Raluk16 si ramsan la cat mai multi fericiti la aniversarea casatoriei!
Succes fetelor care merg la ecografie saptamana asta!
Fetelor din experienta voastra ce stiti de fiolele de algocalmin, sunt permise sau nu in sarcina? Ca m-am procopsit cu o otita externa iar cretinul ORL care m-a vazut mi-a prescris Flamexin (antiinflamator foarte puternic care este contraindicat in sarcina, ca scrie in prospect). respectiv ciprofloxacin tablete care este in aceiasi situatie. Eu una dupa ce am vazut prospectele nu le-am luat pe cele mentionate ami sus, dar am bagat 2 fiole de algocalmin ca ma suiam pe pereti .
In fine si am folosit picaturi auriculare ca alea nu se absorb prin membrana timpanului ca sa ajunga in circulatie. Dc. aveti vreun sfat va rog impartasiti.
+ 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

clau dupa cum am mai spus...cand vin in romania, parca scap la fericire...acolo niciodata nu ma duc la manichiura sau cosmetica...banii pot fi folositi pt altceva mereu. asa ca aici imi fac damblalele.

mai sa stii c a e un facut ca si eu aveam nebuneala asta , ca mergeam la Constanta si ma apucam sa imi fac detartrare sau albire ca parca in Timisoara nu sunt dentisti sa ma frezez si mai cate ...

felicitari pt doar 1,5 kg si eu abia asteptam sa ma urc pe cantar si desi la mama am mancat non stop ... nu mai zic ce ca imi iau dupa scafarlie ... si nu am pus decat 200g

si drum bun maine

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Ma dusei si eu ca o floricica la doctor!
Ma suie pe capra aia comunista...si imi zice....ai scurgeri....eu zic da, nu e normal? Nu! zice dr...si imi pune diagnostic: vaginita micotica. Tratament cu clotrimazol, spalaturi cu ceai de galbenele si bicarbonat...cica sa bag degetul inauntru si sa ma spal asa
Acu revin si va intreb: nu e periculos sa bag asa degetul? Plus ca acu vreo 6-7 saptamani mi-a zis ca e normal sa fie scurgeri abundente si sa ma spal cu ceai ca sa se mai reduca. Mai e cineva in aceasta situatie? Va trece aceasta infectie pana la nastere? Si daca nu trece, e vreun pericol pt bebe?
In plus mi-a dat sa iau Ca+D3 10 zile, dupa aia 20 de zile fier si tot asa...
Nah...acu.... ziceti si voi ceva
Eu m-am dus bou si m-am intors vaca.

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
27+ cu - Rares Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

... nu mai zic ce ca imi iau dupa scafarlie ... si nu am pus decat 200g

Te-a tras briza marii

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput