Burtici fericite de septembrie-octombrie (101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

raluk si l-au facut bine pe ala pana la urma? CE avea ca muream de curiozitate

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Fetele, acum am citit in Libertatea pt femei ca este permis calciul in sarcina. Este aici un dr ginecolog care raspunde la intrebari si zicea ca poate fi luat calciu dar combinat cu magneziu.

Monica 25+ cu Rares Stefan POZA BEBE
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monica stii ca-l suspectau de steroizi. Apoi au zis ca are Addison, si nu pot baga tratamentul la boala asta, ca la rinichii lui distrusi ar muri. Ei numa nu stiau de ce are el rinichii distrusi. Apoi sotia lui a zis ca-i doneaza un rinichi. Vestea buna era ca e compatibila. Vestea buna mai era ca au descoperit astia ca e insarcinata si nu poate dona. Ametita era hotarata, dupa nu stiu cati ani de incercare pentru bebe, sa faca acuma avort, ca sa-i poata dona un rinichi. Nesimtitul de pe pat a incercat sa se sinucida cu ceva medicamente ca sa nu trebuiasca ea sa-i dea rinichi. Se simtea el cu musca pe caciula. Pentru ca si-au dat seama astia ca toate simptomele duc la intoxicatie cu cadmiu. Si s-au prins de ce ezita el la inceputul filmului sa faca test de urina, chiar daca stia ca nu a luat steroizi. Luase iarba, si se ascundea de sotie. Si canabisul fusese crescut pe un sol "intoxicat" cu cadmiu. Si l-au tratat super rapid, nu a mai fost nevoie de nici o operatie. Si au trait fericiti pana la adanci batraneti, chiar daca el ii ascunsese atatea si ea era gata sa-si omoare pruncu pentru el...

Sper ca nu v-am plictisit, fetelor

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Monica ai cumparat de pe bimbomarket? Ma bate gandul sa iau si eu ceva de pe acolo si sunt curioasa la cat ma ajung taxele.

30+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Raluk sora mea are 29 de såpt deci e oleak mai marisoara decat tine..Si mai mica de cat mine.....Si ma sunå mereu så ma intrebe ce si cum va simti si ea..Ea care e o schiloadå si e si mai inaltå..Nimeni nu ar zice ca suntem surori..eu micå un metru juma, ea inalta manechinå..eu roscata chistriuatå, ea blondå cu ochi albastri si cu tenul masliniu..Total diferite si la caracter..

POZE

Iuliana, cea mai fericitå 33+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Raluk sora mea are 29 de såpt deci e oleak mai marisoara decat tine..Si mai mica de cat mine.....Si ma sunå mereu så ma intrebe ce si cum va simti si ea..Ea care e o schiloadå si e si mai inaltå..Nimeni nu ar zice ca suntem surori..eu micå un metru juma, ea inalta manechinå..eu roscata chistriuatå, ea blondå cu ochi albastri si cu tenul masliniu..Total diferite si la caracter..

POZE

Manechine sunteti amandoua. Tu esti slabuta, nu mi-am dat seama din poze de inaltime. Si ea banuiesc ca lucra de numa, de nu intra p-aici pe la noi?

26+

Mergi la inceput

Eu foarte greu imi gasesc pozitii de dormit noaptea si deja de cateva zile ma bate un gand sa-mi cumpar si eu perna aceea de gravide pe care o laudau Monica si Kemsy parca... Mai ales ca se poate folosi si la alaptare. Atunci mi s-a parut cam scumpa, m-am gandit ca s-ar putea folosi vreo doua perne pentru acel rol... Nu stiu ce sa fac...

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Raluk ea nu e cu computerele cu din astea..Abia intra så vb pe net..ff rar..Darmite så mai scrie si pe forum...neee..

Luto m-ai dat gata cu mesajul ala cu fetele care isi pun unghii false si se vopsesc cand merg in ROmania....Unghiile semnificand bunå-starea si lenevia..Pt ca a avea unghii lungi inseamna ca nu faci nik...Fårå så fac o aluzie(doamne fereste). eram acum vreo cativa ani in maxi taxi in Iasi si o domnisoara asa tinericå conversa de zor cu un flåcåu de o auzea tot maxitaxi(asta era si intentia) si såraca avea cateva probleme de exprimare in ale limbii romane..Spunea un cuvant pe limba italiana si spunea vai doamne nu mai stie romana..Asta am urat dintotdeauna..

Si cand ma gandesc ca sunt multi care se chinuie så facå inteleaga romanul care nu stie ce e in ''afarå'', ca nu sunt caini cu colaci in coadå..Muncesti ai banul, un pic alte conditii/sisteme dar nu faci nene avere peste noapte(pfoai aia vine din tari straine face ''caca'' bani )..Må scuzati de expresie

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

MOnikus si tu esti o dulce si manechinuta, dar, da, vorbeam de Monica cea care slabeste fara inghetata si se face manechinuta...si tu esti o dulce la fel.

Clau 30+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fetele mele, eu nu pot sa tin pasul cu voi dar incerc pe cat posibil sa va urmaresc. Citit aproape tot...deci, vazut aproape tot!

Voiam doar sa spun 2 lucruri...care oricum nu prea conteaza...

1. Stiu cum este sa te dai viteaza dupa ce nasti si sa ai senzatia de "Fraucule" (nevasta lui Hercule ) dar sa aveti grija la urmatorul aspect: atunci cand simtiti ca nu mai puteti sa cereti ajutor. Lasati orice urma de orgoliu la o parte si strigati!! Eu am facut o depresie de toata frumusetea. Si acum mi-e jena sa pove acele momente. Cert este ca mama ar fi putut veni in max 10 min la mine, dar eu m-am dat batoasa. Dupa ce-am comis-o...mi-am dat seama ca am gresit si multumesc lui Dumnezeu ca azi sunt in viata si ca mi l-a dat pe bb2!

2. Intoarcerea la serviciu se face in functie de nevoi si prioritati. Nu e nimic de condamnat in treaba asta. Va spun si povestea mea. M-am intors cand fata avea 5 luni N-aveam parinti pensionari...am angajat o bona... pe care mai bine n-o angajam Dar...la vremea respectiva daca ma intorceam la serv aveam niste avantaje financiare pe care le pierdusem odata cu plecarea mea in CIC... asa ca as fi castigat cam dublu (nu mult pentru perioada respectiva).
Dar, totodata s-a putut sa depun actele si sa intre sotul in CIC. Banii veneau (cu greu!) de unde veneau... el totusi mergea la munca, program normal, dar banii erau la negru Deci, eu aveam cam dublu fata de cat as fi avut daca stateam acasa iar sotul...primea banii de CIC fara sa fie afectate alte venituri. Deci pt noi...a fost atunci varianta cea mai buna.
Fiecare isi face calcule in functie de prioritati si nevoi.

Eu sunt constienta ca la noi va fi greu de data asta...dar macar nu voi mai repeta greselile pe care le-am facut prima data.

Liliana, Andra-Maria & cu 26+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput