Burtici fericite de septembrie-octombrie (101)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

manga aici e minunat, dimineata ploua de rupe locul apoi iese soarele stralucitor si toropitor...la amiaza mai trage o ploicica si apoi soare pana la asfintit.
Cel putin asa e de cateva zile
Drum bun si ai grija ce faci cu bagajele de data asta, te rog !!!!
Zbori cu Wizz de la Bacau ? esti o duamna ce sa zic....am vazut si eu de curand ca au bagat cursa direct la Bacau....
Pana or termina aeroportul din Brasov poate voi avea si eu copilul la facultate

Cea mai fericita 31 + cu

vezi ca nu esti informata? blue air-ul zboara pana la bacau si m-ar fi costat vreo 450 de euro dus intors...asa ca din pacate tot din bucuresti zbor. marfa de drum maine dimineata pe canicula asta si fara clima in masina.

MangaGirl :-) 29+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

clau dupa cum am mai spus...cand vin in romania, parca scap la fericire...acolo niciodata nu ma duc la manichiura sau cosmetica...banii pot fi folositi pt altceva mereu. asa ca aici imi fac damblalele.

Bine ca nu esti dinaceea care atunci cand merge acasa in Ro se coafeza isi pune unghii false ...ca sa o vada lumea acasa ce bine o duce prin strainataturi
Sunt o scorpie stiu dar nu m-am putut abtine...ma amuza teribil fetele acelea :)

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

iulika si lucia promit sa nu mai car. de altfel vine sergiu si ma ia de la aeroport. i s-au cam lungit urechile de asteptat. si saracu' i-a crapat si computerul si nu a reusit sa recupereze nimik din eseurile pe care le-a scris pentru examene. e cam disperat...dar asa e cand nu faci back up la nimik. de o sp se chinuie sa recupereze. si a recuperat tot ce nu a avut nevoie...dar nimik din documentele de care are nevoie. ca sa vedeti cat e de aiurit.

MangaGirl :-) 29+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

manga aici e minunat, dimineata ploua de rupe locul apoi iese soarele stralucitor si toropitor...la amiaza mai trage o ploicica si apoi soare pana la asfintit.
Cel putin asa e de cateva zile
Drum bun si ai grija ce faci cu bagajele de data asta, te rog !!!!
Zbori cu Wizz de la Bacau ? esti o duamna ce sa zic....am vazut si eu de curand ca au bagat cursa direct la Bacau....
Pana or termina aeroportul din Brasov poate voi avea si eu copilul la facultate

Cea mai fericita 31 + cu

vezi ca nu esti informata? blue air-ul zboara pana la bacau si m-ar fi costat vreo 450 de euro dus intors...asa ca din pacate tot din bucuresti zbor. marfa de drum maine dimineata pe canicula asta si fara clima in masina.

Aha.... se poate sa le fi confundat...credeam ca te-ai scos ....asa ca baga si un drum de Bucuresti, ce sa faci ? Reunirea familiei cere si sacrificii

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

katteryna vazut pozutze cu hainutze sa le poarte sanatoasa

danangie vazut poze cu Alessio delicios dar unde e filmuletul?

tulibu merci mult pt legea aia , ca dr mea zice ca nu am dreptul la prenatal ca sunt in somaj de 3 luni chiar daca nu am intrerupere pe cartea de munca ...

... gata si eu cu cap 100

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Mariana bine ai revenit si vorba Monicai baga si tu niste vesti mai noi despre voi.

Claucia, ai fost tare amuzanta. E prima data cand ma vede cineva manechinus .(asta daca vorbeai de mine si nu de Monica)

Despre ajutor, eu o sa-l am pe sot sa ma ajute la inceput doua saptamani si apoi singurica. Sper sa ma descurc. Au mai trecut si altii prin asa ceva si nu au murit drept urmare sunt sigura ca in cele din urma voi invata sa ma descurc cu bebe si singura.

Monica 25+ cu Rares Stefan POZA BEBE
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lucia, Diana, Monikus, Kiki

Adi ma faci sa rosesc . Multumesc mult . Cu renovatul facem o pauza intre mesterii care au facut mare mizerie (zugravi, electricieni, etc.) si partea frumoasa, care ne revine noua (de montat patutul, de amenajat camera...)

Monica si mie imi picau ochii aseara la Dr.House, dar m-am straduit sa rezist pana la final, ca prea ma facusera astia curioasa

Melania pai daca e gratar afara, mai bine le faci si ciupercutele afara, ori simple pe gratar, ori cu branzica inauntru (cred ca merg bine cu burduf, asa am vazut ca le face lumea, mie nu-mi prea place branza de burduf).

Elle multumesc de lamurire

Aida imi pare rau ca te-a enervat masina asa devreme. Dar profita si odihneste-te acasuca. Si multumesc de urare

Abia astept sa vina lumea de la ecografii cu vesti bune

Maria stii ca eu am mai zis o data, consider ca bebe trebuie sa preia religia celui care e mai practicant dintre parinti. Adica mi s-ar parea bizar sa preia religia parintelui care se odihneste duminica (sau vineri, sambata, in functie de religie) dimineata, si copilul sa isi vada celalalt parinte frecventand o Biserica. De obicei sunt mai religioase mamele. DAR, daca amandoi parintii sunt super fanatici, tot religia mamei consider ca trebuie s-o preia, pentru ca mama e sigur mama lui . Poate tata e vecinul/postasul/... , care are alta religie decat sotul mamei la momentul respectiv

Si multumesc de compliment . Eu sunt iarna asa mai palida (spre alb/galben, nu rozaliu). Si vara daca stau putin la aer, si mai pap si niste betacarotene (piersici, caise, morcovi, rosii,...) intr-adevar repede ma colorez.

Cred ca o sa-l dai pe spate pe iubi tau cum mergi asa pusa la punct acasuca

Sabina imi pare rau ca nu a trecut stresul... Multa sanatate!

Mariaanna bine ai revenit! Ti s-a simtit lipsa!

Claucia multumesc . Intr-adevar sunt haiosi pantalonii, dar au si un minus. Eu de cand sunt graviduta am o problema cu frecatul picioarelor unul de altul. Nu stiu daca e doar de la ingrasare, sau se adauga si faptul ca transpir mult mai mult. Dar inainte nu aveam probleme din astea. Acum si cu rochita trebuie sa-mi iau ceva bermude pe dedesubt sa pot umbla linistita. Ei, in pantalonii astia vine piele pe piele la picioare

Iulika multumesc mult . Si felicitari si surorii tale! Sa fie fericiti si sanatosi. Ai mai zis tu ca e si graviduta acuma. Daca are aceleasi saptamani ca si mine, e prea de tot

Dana nu esti deloc grasuta . Si acum, si in sarcina cu Alessio, parca esti un manechin. Deci o sa tai de pe lista unor potentiale destinatii statiunea unde ati fost voi . Ca daca printre anorexicele de acolo tu te simteai prost, mie mi-ar fi stricat tot concediul

Maria, pozele Danei le vezi daca mergi la semnatura ei, dai click pe Dana si mergi la albums, ca la noi pe webshots sa le vezi pe toate. Mie imi apare primul album cel cu vacanta la mare.

Si felicitari pentru kilograme! Nu te mai intreba de ce, savureaza

26+

Mergi la inceput

Azi trebuie sa ajunga si Dana15 acasa, abia o asteptam la cafeluta de dimineata.....si peste zi desigur

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna dimineata!

Da matinale mai sunteti si puse pe vorba Abia abia va citesc

Raluk taaare frumoasa burtica! Si cu putina intarziere sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!

Techila Kiki Xggg tinem pumnii! Asteptam vesti buuune!

Pazza casa de piatra! Asteptam poze de la marele eveniment!

MangaGirl drum bun maine!

30+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Emy multumesc

26+

Mergi la inceput